Gazete Vatan Logo
Futbol Terim'den Çakır'a büyük destek

Terim'den Çakır'a büyük destek

Fatih Terim'den Dünya Kupası hakemi Cüneyt Çakır'a müthiş destek.

Terim'den Çakır'a büyük destek

A Milli Takım analiz sorumlusu Metin Çakıroğlu, Terim'in isteği ile Çakır'a kupaya katılacak yıldızlar ve oyuncularla ilgili tüm bildiklerini anlattı. Herkesin ciğerini bilen Çakıroğlu, defolu ve efendi oyuncuların listesini verdi. Terim de Çakır'la bugün tecrübelerini paylaşacak.

Tüm Türkiye birlik olup "En kötü hakem Cüneyt Çakır" diye linç kampanyası yapaduralım A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den başarılı hakemimize tarihi bir destek geldi. Antalya'da Avrupa'dan Dünya Kupası'na gidecek hakemlerle birlikte kamp yapan Çakır'a Milli Takım'dan iki uzmanı analiz için gönderen Terim, bugün de kendisi kampa gelip tecrübelerini paylaşacak. Brezilya'daki kupaya iki yardımcısı Bahattin Duran ve Tarık Ongun'la birlikte hazırlanan Çakır, Oğuz Sarvan ve Jap Uilenberg'in de desteğini alırken asıl yardımı Terim'den gördü.

İKİ MİLLİ YARDIMCI GÖREV BAŞINDA

İmparator, A Milli Takım Milli Takımlar Analiz Departmanı Sorumlusu Metin Çakıroğlu ve Fiziksel Gelişim Sorumlusu Ali Kızılet'i Çakır'la buluşturdu. Avrupa'da ve Dünya'da bir çok milli takımı izleyen Metin Çakıroğlu, Hollanda, Portekiz, İtalya, İngiltere, Almanya başta Dünya Kupası'na katılan tüm ülkelerin futbolcularının analizini paylaştı. Cristiano Ronaldo'dan Lampard'a, Balotelli'den İbrahimovic'e tüm milli takım oyuncularının özelliklerini anlatıp detaylar verdi.

HEDEF BÜYÜK FİNALİ ALMAK

Terim, Çakıroğlu ve Kızılet'in desteğinin dışında kendisi de bugün Antalya'ya gelip Cüneyt Çakır'la görüşecek. Daha önce Euro 96 ve Euro 2008 finallerinde teknik adam olarak bulunan, bir çok Dünya Kupası'nı yerinde izleyen Terim, tüm tecrübelerini ve Dünya Kupası finalistleriyle ilgili bilgilerini paylaşacak. Bu sezon bir çok kritik maçta görev alan ancak gereksiz polemiklerle yıpratılan Çakır ve triosu da Terim'in moraliyle Dünya Kupası finallerinde dev finali yönetebilmek için mücadele edecek. Bu arada EUro 2008 finalini yöneten İtalyan Roberto Rosetti de Cüneyt Çakır'a Dünya Kupası öncesi kampta Çakır'la deneyimlerini paylaşacak.

(Akşam)

Haberin Devamı