Hüseyin Göcek

Hüseyin Göcek

Son dakika Hüseyin Göcek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hüseyin Göcek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hüseyin Göcek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Göcek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin göcek gelişmeleri de dahil olmak üzere 772 hüseyin göcek haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin göcek haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023 Futbol
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı duyurulurken Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın yeni görevleri duyuruldu.
25.07.2023 Süper Lig
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
4.05.2023 Süper Lig
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın!
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın! Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
17.04.2023 Süper Lig
Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 22. hafta maçında Kasımpaşa - Giresunspor karşı karşıya geliyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen iki takımdan Kasımpaşa 19 puanla, 21 puanı olan Giresunspor'u kovalıyor. Kasımpaşa'nın ev sahipliğinde oynanacak müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Peki Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
1.02.2023 Futbol
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu.
30.01.2023 Süper Lig
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
Fenerbahçe-Sivasspor (Maç özeti)
Fenerbahçe-Sivasspor (Maç özeti) Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u konuk etti. 10 kişi kalan Fenerbahçe, sahadan 1-0 galip ayrıldı.
7.11.2022 Fenerbahçe
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler!
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler! Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta hakemleri belli oldu. Geçtiğimiz hafta derbide tam not alan Volkan Bayarslan'ın bu hafta maç alamaması ise büyük dikkat çekti.
5.10.2022 Futbol
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı!
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı! Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sarı-lacivertlilerin 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
18.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri! Süper Lig’te 7. haftanın kapanış maçı Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Peki, Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri!
16.09.2022 Futbol
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig’te futbol heyecanı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı.
14.09.2022 Futbol
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası Tarık Ongun ve Bahattin Duran'ın 'Türkiye'deki kariyerlerini noktalamasının' ardından geleceği hakkında nasıl bir adım atacağı merak edilen Cüneyt Çakır'ın Almanya'daki UEFA Hakem Seminerine katılacağı ortaya çıktı.
27.07.2022 Süper Lig
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 6 hakeme maç yönetmek yasak.
27.04.2022 Süper Lig
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa...
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa... MHK'nin verdiği kararları bozarak Türk futbolunda resmen bir deprem yaratan Tahkim Kurulu açıklaması sonrası gözler Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ve ekibine çevrildi.
27.03.2022 Süper Lig
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı 8 Mart'ta radikal bir kararla 13 hakemin görevine son veren Merkez Hakem Kurulu'na Tahkim Kurulu'ndan şok bir yanıt geldi. Kurul kararın kaldırılmasını oy çokluğu ile kabul etti.
27.03.2022 Süper Lig
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Süper Lig hakemleri ve gözlemcilerin itirazlarını kabul ederek, MHK tarafından verilen kararı bozdu.
26.03.2022 Süper Lig
Polemikler sona erdi! Avrupa'da en fazla puan toplayan takım ortaya çıktı Fatih Terim...
Polemikler sona erdi! Avrupa'da en fazla puan toplayan takım ortaya çıktı Fatih Terim... Galatasaray ile Beşiktaş arasında 'Avrupa'da en fazla puan toplayan takım' tartışmaları sona erdi. İşte o analiz ve Fatih Terim detayı...
15.03.2022 Galatasaray
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında...
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında... Dün MHK'nin aldığı son kararla sezon sonuna kadar düdük çalamayacak olan hakemlerin arasında yer alan Cüneyt Çakır dünya basınında da gündeme oturdu.
9.03.2022 Futbol
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok
MHK'den tarihi operasyon! Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve 13 isme şok MHK yapılanmaya giderek sezonun geri kalan maçlarında düdük çalamayacak hakemleri açıkladı! Listede Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler bulunuyor...
8.03.2022 Süper Lig
Kadıköy'de Fenerbahçe 2 tane attı İsmail Kartal ilk galibiyetini aldı.
Kadıköy'de Fenerbahçe 2 tane attı İsmail Kartal ilk galibiyetini aldı. Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Altay'ı 2-1 yendi.
19.01.2022 Fenerbahçe
Süper Lig'de 22.hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 22.hafta hakemleri açıklandı Hafta içi oynanacak olan 22.hafta hakemleri açıklandı. Karadeniz derbisinde Alper Ulusoy düdük çalacak.
17.01.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Göcek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin göcek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.