Öğretmen Meb

Öğretmen Meb

Son dakika öğretmen meb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen meb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen meb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Meb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen meb gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.226 öğretmen meb haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen meb haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! Öğrenci, öğretmen ve veli...
MEB resmen duyurdu! Öğrenci, öğretmen ve veli... MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Eğitim faaliyetleri gerçekleştiriliyor, çalışmalar kararlılıkla yürütülüyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamada bulundu. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı çerçevesinde, eğitimler çok daha sistematik hale getirildi. Sadece kadına yönelik şiddet değil, akran zorbalığı ve her türlü şiddete 'sıfır tolerans' parolasıyla hareket edildiğine dikkat çeken Bakan Özer, öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik pek çok eğitim faaliyeti gerçekleştirildiğini belirtti. e-Rehberlik modülü verileri uyarınca öğrenci ve velilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak katılımcılar, öncelik durumlarına göre belirleniyor.
7.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Okullarda 6 Eylül'den itibaren yüz yüze eğitim başladı. 7 Şubat itibariyle de ikinci döneme geçildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'de yüz yüze eğitimin kesintisiz bir şekilde, kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Türkiye'nin 81 ilinde fedakarlıkla görevini sürdüren öğretmenlerimize de teşekkürlerimi arz ediyorum. Öğrencilerimiz de sürekli kurallara uyarak, maskeleriyle dersleri dinlediler. Bu fedakarlıklarından dolayı da hem öğrencilerimize hem de onları destekleyen ailelerimize çok teşekkür ederim." dedi.
17.03.2022 Eğitim
MEB son dakika kararını resmen duyurdu! Öğrencileri sevindirecek müjde! 1 yıl içinde...
MEB son dakika kararını resmen duyurdu! Öğrencileri sevindirecek müjde! 1 yıl içinde... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Harekete geçildi ve başladı. Öğrencileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yeni bir proje hayata geçirildi. Okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla 'Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi' devreye alındı. Yeni proje için dev bir bütçe ayrıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projede bir yıl içinde 3 bin anaokulu ve 40 bin ana sınıfının açılması hedefleniyor. Öte yandan çok sayıda desteğin de uygulamaya geçirileceği belirtildi. Projenin ön hazırlıkları tamamlandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında, 81 ilin milli eğitim müdürleriyle konuya ilişkin toplantı yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, "Projeyi bu mart ayında başlattık. Özellikle okul öncesi eğitime erişimi artırma noktasında planlanan takvimin çok öncesinde önemli ilerlemeler sağladık. Seçilen 7 bin ilkokulun eğitim altyapısını güçlendirme, eğitim ortamlarını zenginleştirme, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik gelişim destek programlarının planlamasını da tamamladık. Artık bu haftadan itibaren projenin bu kısmını da uygulamaya geçiriyoruz." dedi. MEB'in son dakika açıklaması...
14.03.2022 Eğitim
Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve...
Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararını duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme. Hepsini kapsıyor. 1 hafta boyunca uzaktan olacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin katılacağı mesleki çalışma programı, 15-19 Kasım'da uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.
14.11.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! 'Bugünden itibaren...'
Bakan Selçuk duyurdu! 'Bugünden itibaren...' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu ve hazırlandı. Bugün itibarıyla erişime açıldı. MEB'den öğretmenlere destek için kılavuz kitabı hazırladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tasarım beceri atölyesi sayımız her geçen gün artıyor. Bu atölyelerin daha etkin ve verimli kullanılması kapsamında hazırladığımız ve öğretmenlerimiz için çok önemli bir kaynak olarak gördüğümüz TBA Öğretmen Kılavuz Kitabı'nı bugün itibarıyla erişime açtık" dedi.
15.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık...
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu ve başladı. MEB, 81 ile gönderdiği yazıda detayları tek tek açıkladı. Başvuralar ise başladı. Son tarih 11 Aralık. Öğretmen alan değişikliği başvuruları "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" adreslerindeki "Elektronik Ön Başvuru Formu" aracılığıyla yapılabiliyor. Lisans mezuniyetine bağlı olarak başvuruda bulunacaklar değiştirmek istedikleri alana ilişkin mezuniyet bilgilerini MEBBİS'e işleteceklerdir. Tercihler 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 29 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan "geri bildirim" konusunda bilgilere yer verilen "Öğretmenler İçin Geri Bildirim El Kitabı" hazırladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Son yıllarda yapılan araştırmalar, geri bildirim vermenin başarıyı ve öğrenmeyi artıran en etkili ve maliyeti en düşük yöntemlerden biri olduğunu ortaya koyuyor. El kitabı, geri bildirime ilişkin teorik bilgilerin yanı sıra uygulamaya ilişkin somut öneriler de içeriyor. Burada yer alan bilgiler geniş bir literatür taramasına dayanıyor. Her meslektaşımın yararlanması dileğiyle "dedi.
7.12.2020 Eğitim
MEB'ten öğretmenlere destek!
MEB'ten öğretmenlere destek! Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan “geri bildirim”e ilişkin öğretmenlere özel bir el kitabı hazırladı. El kitabında, “geri bildirimin önemi”, “geri bildirim verilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği” gibi akla gelebilecek her türlü soruya bilimsel araştırmalar ışığında, örneklerle yanıt veriliyor.
7.12.2020 Eğitim
Öğretmenler Günü etkinlik programı! Öğretmenler günü nasıl kutlanacak?
Öğretmenler Günü etkinlik programı! Öğretmenler günü nasıl kutlanacak? Öğretmenler Günü bu yıl ilk kez çevrimiçi etkinliklerle kutlanacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün bu yılki etkinliklerinde, 81 ilden fark yaratan öğretmenler, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Başkent'te ağırlanmayacak ancak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu öğretmenlerle canlı bağlantılarla bir araya gelecek. İlk kez çevirim içi ortamda, tüm öğretmenlere yönelik müzik dinletileri, sokak röportajları, konserler, sinema filmleri, sanal müze gezileri, kısa film, anı, resim, şiir, deneme hikaye, akıl ve zeka oyunları yarışmaları, eğitimde fark yaratan öğretmenlerin başarı öyküleri, emekli öğretmenlerle söyleşiler, öğretmenlerin öğrenim hikayelerini içeren planlama yapıldı. MEB tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinin takip edilebildiği internet adresini kullanıma açtı. Peki, Öğretmenler günü nasıl kutlanacak? Öğretmenler Günü etkinlik programında neler var? 24 Kasım Öğretmenler Günü programı ve etkinlik sitesi...
22.11.2020 Gündem
MEB'den öğretmenlere uyarı! Sadece EBA kullanın
MEB'den öğretmenlere uyarı! Sadece EBA kullanın Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için kullanılan platformlarla ilgili açıklama yaptı. Öğretmenlerin sadece EBA kullanması gerektiği belirtildi, diğer platformların kullanılması halinde dikkat edilmesi gereken hususlar açıklandı.
6.04.2020 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Öğretmenlere güzel haber
Bakan Selçuk duyurdu! Öğretmenlere güzel haber Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Selçuk, "Türkiye'nin 957 ilçesine öğretmen destek noktaları açıyoruz. Şu an tasarım aşamasındayız ve en kısa zamanda her ilçede yapılanmamızı tamamlayacağız.Bu öğretmenlerimiz için bir nevi ayağını eğitim fakültesinden kesmemek demek, bir nevi lisansüstü çalışma demek, öğretirken öğrenmeye devam etmek, gelişimini düzenli ve sistematik olarak devam ettirmek, durmadan öğrenmek demek" diye konuştu.
18.11.2019 Eğitim
İlk ara tatil için geri sayım! Öğrenciler Kasım'da kaç gün tatil yapacak?
İlk ara tatil için geri sayım! Öğrenciler Kasım'da kaç gün tatil yapacak? Ara tatil için geri sayım başladı. Öğrenciler ilk ara tatilde 9 gün tatil yapacak. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmî sitesinden yayımlanan takvime göre ilk ara tatil ne zaman başlıyor? Kaç gün kaldı? Öğrenciler Kasım'da kaç gün tatil yapacak?
12.11.2019 Eğitim
MEB'den öğretmenler için web sitesi
MEB'den öğretmenler için web sitesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,"Öğretmenlerimizin mesleki gelişim programlarından, eğitim haberlerinden, etkinliklerimizden haberdar olabilecekleri, öğretmen kitaplığına erişim sağlayabilecekleri kendilerine özel web sitesi yayında" dedi.
8.11.2019 Eğitim
MEB’te vesayet krizi
MEB’te vesayet krizi Dershanelerin kapatılmasını öngörün yasa tasarısında Talim ve Terbiye Kurulu’ndan ‘vesayet kurum’ diye söz edilmesi Bakan Avcı’nın müsteşar Tekin’i azarlamasına neden oldu...
29.09.2021 Gündem
DANIŞTAY'DAN  ÖĞRETMENLERE MÜJDE!
DANIŞTAY'DAN ÖĞRETMENLERE MÜJDE! Danıştay'dan öğretmenlere "40 yaş" müjdesi geldi
29.09.2021 Gündem
‘Dershaneler özgürleşir’
‘Dershaneler özgürleşir’ MEB'in açıklamalarına karşı konuştu
29.09.2021 Gündem
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
MEB yolluk ne zaman yatar? Öğretmen il dışı yolluk ne zaman yatacak 2024?
MEB yolluk ne zaman yatar? Öğretmen il dışı yolluk ne zaman yatacak 2024? Özür grubu atamaları şubat ayında gerçekleştirildi. Öğretmenleri il değiştirerek yolluk ücreti almaya hak kazandı. Yolluk ücretinin ne zaman yatacağı ise merak konusu oldu. Peki, MEB yolluk ne zaman yatar?
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Seçim toplantısında ek ders kesilir mi 2024? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi, seçim toplantısına giden öğretmenin ek dersi kesilir mi?
Seçim toplantısında ek ders kesilir mi 2024? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi, seçim toplantısına giden öğretmenin ek dersi kesilir mi? 31 Mart yerel seçimler için sayılı gün kaldı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde görevli olan öğretmenlerin seçime bir kaç gün kala katılacakları seçim toplantısında ek derslerinin kesilip kesilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Seçim toplantısına katılan öğretmen ek ders alır mı, seçim toplantısında ek ders kesilir mi? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama Yurt dışında görevlendirilecek okutman ve öğretmenlerin mesleki yeterlilik sınavına ilişkin sonuçlar MEB tarafından açıklandı. İşte Yurt dışı öğretmenlik sınavı sonuçları sorgulama ekranı…
26.02.2024 Gündem
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj Okullar ilk ara tatiline bugün girdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı. Veliler okulların ilk dönemi sona ererken öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler için araştırmalarını hızlandırdı.
19.01.2024 Gündem
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Öğretmenlere SGK prim düzenlemesi geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bakanlar Kurulu nezdinde gündeme getirdim. Bunlarla ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz, inşallah çözeceğiz" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
31.10.2023 Çalışan Hakları
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Meb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen meb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.