Odun

Odun

Son dakika odun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan odun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını odun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Odun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan odun gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.474 odun haberi bulunmuştur. Tüm odun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor! Günler sürüyor
Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor! Günler sürüyor Adana’nın Kozan ilçesinde narenciye ağaçlarının kesildikten sonra mangal kömürü üretimi için haftalarca süren meşakkatli yolculuğu başladı. Çukurova sıcağında ekmek paralarını ateşten çıkaran kömür üreticileri günler süren mesailerine devam ediyor.
17.04.2024 Adana
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Erzurum'un eşsiz lezzeti cağ kebapı iftar sofralarının da vazgeçilmezi
Erzurum'un eşsiz lezzeti cağ kebapı iftar sofralarının da vazgeçilmezi Erzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında da iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.
20.03.2024 Gündem
Ölümcül hastalık Y kuşağını tehdit ediyor! 50 yaş sonrası görülme sıklığı artıyor
Ölümcül hastalık Y kuşağını tehdit ediyor! 50 yaş sonrası görülme sıklığı artıyor Kolon ve rektum kanseri her iki cinsiyette de hem en sık rastlanan hem de yaşam kaybına neden olan kanserler arasında üçüncü sırada yer alıyor. Dünya Sağlık Örgütü rakamlarına göre dünyada her yıl yaklaşık 1 milyon 800 bin kişi bu hastalığa yakalandığını ve yaklaşık 900 bin kişinin de bu hastalıktan hayatını kaybettiğini söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Neşet Köksal, özellikle 50 yaş sonrası görülme sıklığında artış olduğunu söyledi. Kolorektal kanserlerin artık 1980 yılı sonrasında doğan Y kuşağını temsil eden genç yetişkinleri de tehdit ettiğine işaret eden Prof. Dr. Köksal, “Yapılan bir çalışmada 1950’li yıllarda doğan yetişkinlerle karşılaştırıldığında, 1990’lı yıllarda doğanlarda kolon kanseri riski iki kat, rektum kanser riski ise dört katına çıkmaktadır. Ayrıca rektum kanseri hastalarının neredeyse üçte birinin 55 yaşın altında olduğundan taramaya 50 yaşından önce başlanmasının düşünülmesi gerektiği belirtilmiştir” dedi.
19.03.2024 Sağlık
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.
23.02.2024 Vitrin
Çırak olarak başladı! Avrupa ülkelerinden sipariş alıyor
Çırak olarak başladı! Avrupa ülkelerinden sipariş alıyor Edirne'de 12 yaşındayken çırak olarak marangoz dükkanında işe başlayan Yılmaz Kiriş, 44 yıldır marangozluk mesleğini yapıyor. Kiriş, "10 yaşında çıraklıktan başladım ve yetiştim. Emekli olduğu halde meslekten kopamıyorum” dedi.
22.02.2024 Gündem
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Bölgeyi ihya ediyor! Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor!
Bölgeyi ihya ediyor! Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor! Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat’ın yeni projeleri hızla yükselmeye devam ediyor.
7.02.2024 Adana
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Birincil Ekonomik Faaliyet Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hangi Ekonomik Faaliyetler Birincildir?
Birincil Ekonomik Faaliyet Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hangi Ekonomik Faaliyetler Birincildir? Üretim sektörleri veya ekonomik sektörler çok farklı alanlara göre sıralamalara ayrılmaktadır. Birincil ekonomik faaliyet tarım, balıkçılık ve madencilik faaliyetlerini kapsamaktadır. Birincil ekonomik faaliyet, doğal kaynakların kullanılmasına ve karşılığında hammadde elde edilmesine yönelik tüm ekonomik faaliyetleri içerir.
15.12.2023 Ekonomi
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "3 milyar liraya yükselttiğimiz reeskont limitini daha da artıracağız, çalışmalar devam ediyor" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Pendikspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Pendikspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Şampiyonluk yolunda hata istemeyen Galatasaray, Ivo Vieira ile yeni bir kimliğe bürünen Pendikspor'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.12.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Odun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki odun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.