Ödüller

Ödüller

Son dakika ödüller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödüller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödüller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödüller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödüller gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.531 ödüller haberi bulunmuştur. Tüm ödüller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), bu sene 14’üncüsünü düzenlediği MIXX Awards Türkiye yarışmasında 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisini hayata geçirdiğini duyurdu.
28.03.2024 Vitrin
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı? Oyuna yapılan son güncellemelerin ardından, kutu sistemleri oyundan kaldırılmıştı. Kutular, oyun sürecinde kazanılabileceği gibi, oyunda harcanan oyun içi para olan "Taklitçi Paralar" veya gerçek para karşılığında da satın alınabilir. Peki, Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
23.03.2024 Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.
23.02.2024 Vitrin
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
MIXX Ödüllerine başvurular sürüyor
MIXX Ödüllerine başvurular sürüyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasına başvurular devam ediyor
4.01.2024 Vitrin
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek?
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek? Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı programı saat kaçta başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programın 31 Aralık yılbaşı konukları da belli oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı ödülleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlarda kalan çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacak. İşte Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı konukları...
31.12.2023 Televizyon
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
İlim Yayma Vakfı 50. Yıl Özel Ödülü Aziz Sancar’a verildi
İlim Yayma Vakfı 50. Yıl Özel Ödülü Aziz Sancar’a verildi İlim Yayma Ödülleri Takdim Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Törende, İlim Yayma Vakfı 50. Yıl Özel Ödülü Aziz Sancar’a verildi.
16.12.2023 Kültür Sanat
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül MMA Türkiye tarafından bu yıl 9.’cusu düzenlenen, Smarties Awards Türkiye ’23 Ödül Töreni reklam ajansları, medya ajansları ve marka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
12.12.2023 Vitrin
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Ekonomi
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi Espor dünyasına Türkiye’den yeni katılan Eagle Esports takımı, Pubg Mobile Club Open (PMCO) Avrupa turnuvasında şampiyon oldu.
7.11.2023 Vitrin
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ödüller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödüller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.