Noel Baba

Noel Baba

Son dakika noel baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan noel baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını noel baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Noel Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan noel baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 noel baba haberi bulunmuştur. Tüm noel baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.
15.02.2024 Dünya
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi İranlı turistler, yeni yıl dolayısıyla geldikleri Van'da eğlence mekanlarını doldurdu. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen İranlılar, 'mutlu yıllar' diyerek yeni yılı karşıladı.
31.12.2023 Gündem
Noel Baba'nın geyiklerinin isimleri nedir? Noel Baba aslen nereli, Antalyalı mı? İşte efsane hakkında merak edilenler
Noel Baba'nın geyiklerinin isimleri nedir? Noel Baba aslen nereli, Antalyalı mı? İşte efsane hakkında merak edilenler Yılbaşı ya da yeni yıl denilince akla ilk o geliyor. Yılbaşının en özel karakteri Noel Baba çocuklar dahil hepimizi heyecanlandırır. Kızağı, uçan geyikleriyle tasvir edilen Noel Baba gerçekte kimdir? Noel Baba aslen nerelidir? İşte Noel Babanın geyiklerinin isimleri ve merak edilenler...
31.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
Evde yılbaşı kutlamasına 'süslü tarife'! Fiyatlar cepleri yakacak
Evde yılbaşı kutlamasına 'süslü tarife'! Fiyatlar cepleri yakacak Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacı ile süs eşyaları ve Noel Baba şapkası, sakalı gibi ev süslerinin maliyeti, geçen yıla göre yüzde 50'den fazla arttı. Yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde tercihe göre 1200 lira ile 22 bin 500 lira arasında değişiyor.
14.12.2023 Gündem
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişme
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişme Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik sistemine ilişkin yol haritasını belirlediklerini, BES’in, mevcut sosyal güvenlik sistemini de içine alan bir yapıya kavuşturulacağını belirterek, tamamlayıcı emeklilik sistemine 2024’ün üçüncü çeyreğinde geçileceğini söyledi.
11.12.2023 Emekli
Altın fiyatlarında Noel Baba rallisi! Tepetaklak oldu, yeni rekor uyarısı geldi
Altın fiyatlarında Noel Baba rallisi! Tepetaklak oldu, yeni rekor uyarısı geldi Küresel borsalardaki dalgalanmalar ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, gram altın fiyatları yeni bir zirve yaparak rekor seviyelere ulaştı. Amerikan Merkez Bankası'nın faiz politikaları ve dolar/TL kuru, altın piyasasındaki bu yeni hareketliliğin ana sebepleri arasında yer aldı. Daha sonra altın fiyatlarında büyük bir düşüş gerçekleşti. Öte yandan altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcıya uyarılarda bulunarak yeni rekor için fiyat verdi.
11.12.2023 Ekonomi
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı?
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı? Yeni yılın yaklaşmasına az bir süre kala evde ve iş yerlerinde yeni yıla özel yılbaşı ağacı süsleme süreci de başladı. Yılbaşı süsleme her yılbaşında tartışma konusu oluyor, ağaç süslemenin günah olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Yılbaşı ağacı süslemek günah mı, haram mı, Yılbaşı ağacı süslemek nereden gelir, Türk geleneği mi, hangi dinden gelir?
4.12.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
'Noel Baba' eğlence mekanından kovuldu! 'Bu yıl hediye dağıtamadım'
'Noel Baba' eğlence mekanından kovuldu! 'Bu yıl hediye dağıtamadım' Bursa’da yıl başını kutlamak için Noel Baba kostümü giyen bir vatandaş, eğlence mekanından kovulunca soluğu anayolda aldı. Geçen araçlara selam vererek yeni yıllarını kutlayan Noel Baba, yanına gelen kişilerle dans edip eğlenirken, yolda kalan bir vatandaşın aracını iterek yardım etti. O renkli anlar kameralara yansıdı.
1.01.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı Yeni yıl tatilinde Akdeniz Bölgesi'nde özellikle Antalya'nın Belek, Kundu gibi turistik merkezlerinde açık olan otellerdeki doluluk oranı, yüzde 80'i aştı. Şarkıcıların sahne alacağı otellerde ise doluluk, yüzde 100'e yaklaştı.
29.12.2022 Yaşam
Özrü kabahatinden büyük! Torreira'dan flaş açıklama
Özrü kabahatinden büyük! Torreira'dan flaş açıklama İstanbulspor maçında gördüğü gereksiz sarı kartla cezalı duruma düşen ve Sivasspor maçında oynayamayacak olan Torreira'nın özrü taraftarları bir kat daha çıldırttı.
26.12.2022 Galatasaray
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacının fiyatı, geçen yıla göre 2 kat artarak 550 liradan satılıyor. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kentteki yabancı nüfusunun arttığı Antalya'da yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde 1200 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor.
4.12.2022 Yaşam
Noel Baba Rallisi nedir? Piyasalarda Noel Baba Rallisi yaşanacak mı? Noel Baba Rallisi neden olur?
Noel Baba Rallisi nedir? Piyasalarda Noel Baba Rallisi yaşanacak mı? Noel Baba Rallisi neden olur? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken her sene sonu yaşanan Noel Baba Rallisi ile ilgili uzmanlardan değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Ekonomistler yıl sonunda yaşanan Noel Baba Rallisi’nin öne çekildiğini düşünürken piyasalarda yaşanan sert yükselişler ve rekorların bu sene erken başladığını belirtiyor. Fed’in aralık toplantısı beklenirken faiz kararı ile ilgili alınacak kararın ralliyi desteklemesi bekleniyor. Peki, Noel Baba Rallisi nedir? Piyasalarda Noel Baba Rallisi yaşanacak mı? Noel Baba Rallisi neden olur? İşte Santa Rally veya Christmas Rally adıyla bilinen Noel Baba Rallisi hakkında bilmeniz gerekenler…
29.11.2022 Ekonomi
Yıllardır abisini arayan kız kardeşten ‘Noel Baba’ iddiası! Türk Selim ile aynı kaderi mi paylaştılar?
Yıllardır abisini arayan kız kardeşten ‘Noel Baba’ iddiası! Türk Selim ile aynı kaderi mi paylaştılar? Judi Riley, 9 yıldır kayıp olan abisini ölü ya da diri bulmaya çalışırken, şans eseri bulduğu bir detayla suç dünyasının içerisine düştü. Olayın arkasında 'Noel Baba' olarak bilinen katilin olduğunu iddia eden Judi, abisinin kaderinin Türk Selim Esen ile aynı olduğunu ileri sürdü.
4.11.2022 Dünya
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde!
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde! Aziz Nikolaos’un adını taşıyan Demre’deki kilisede bulunan mezarının olduğu yer, Kudüs’te Hz. İsa’nın bedeninin gömülüp göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi’ndeki mimariye benzetiliyor. Peki, Noel Baba mezarı nerede?
24.10.2022 Gündem
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Noel Baba Kilisesi'nde yeni keşif; mezarının yeri ve ayak bastığı zemin bulundu
Noel Baba Kilisesi'nde yeni keşif; mezarının yeri ve ayak bastığı zemin bulundu ANTALYA Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, 'Noel Baba' olarak bilinen Aziz Nikolaos'un Demre'deki kilisesinde 1850'de Rusların, onarımında yarım bıraktığı sanılan kubbedeki üst açıklığının, Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği ve göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki mimariyle aynı olduğunu belirledi. Mezarının tam yeriyle ilgili şu ana kadar en önemli keşif ve bulgu olduğunu açıklayan Kurul Başkanı Prof. Dr. Osman Eravşar, kazılarda da Aziz Nikolaos'un ayak bastığı zemin döşemelerle mezarın olduğu belirlenen yerin üstünde Hz. İsa'nın freskinin ortaya çıkarıldığını söyledi.
10.10.2022 Yaşam
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi, Likya Birliği kentlerinden çıkarılan tarihi eserlerle Likya uygarlığını bugüne taşıyor. Binası da tarihi kalıntı olan müze, dünyada farkındalık yaratan müzelerden biri. Aynı zamanda önündeki Noel Baba Kuş Cenneti ile iç içe olması da müzenin farkındalığını artırıyor.
15.07.2022 Kültür Sanat
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi?
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi? Yılbaşı kutlamak günah mı, haram mı? 2022 yılı için az bir süre kala bu yıl da yılbaşı kutlamaları hakkında merak edilenler için araştırma yapıldı. Yeni yılı karşılamak için kutlama planı yapacaklar, yılbaşı ağacı süsleyecekler "Yılbaşı kutlamak günah mı?", "Yılbaşı ağacı süslemek caiz mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konu hakkında açıklama yaptı. Peki, yeni yılı kutlamak haram mı? İşte yılbaşı kutlamaları ile ilgili merak edilen detaylar…
31.12.2021 Gündem
Kripto paralar tepe taklak! Art arda sert hareketler, Bitcoin'de çöküş başladı, Floki Inu dakikalar içerisinde uçuşa geçti... İşte Ethereum,  Binance Coin, Cardano, Ripple...
Kripto paralar tepe taklak! Art arda sert hareketler, Bitcoin'de çöküş başladı, Floki Inu dakikalar içerisinde uçuşa geçti... İşte Ethereum, Binance Coin, Cardano, Ripple... Kripto para deprem! Piyasalar alt üst oldu. Bitcoin düşüşe geçti. Beklenmedik hareketlerle yükselişe geçen Floki Inu yatırımcıları şaşırttı. Değeri dakikalar içerisinde yüzde 36 arttı. Kriptonun atası Bitcoin ise yön değiştirdi. Hafta boyu sürdürdüğü yükseliş trendi ile az da olsa yatırımcısının yüzünü güldüren kripto para son 24 saatte düşüşe geçti. Elon Musk, kripto para piyasasına Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla yön vermeye devam ediyor. Elon Musk, son olarak Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi. Floki Inu (FLOKI) adlı kripto paranın fiyatı yüzde 36 oranında yükseldi.
26.12.2021 Ekonomi
Avrupa ve Rusya'dan talep yağıyor! Resmen patladı, şimdiden yüzde 100'e ulaştı
Avrupa ve Rusya'dan talep yağıyor! Resmen patladı, şimdiden yüzde 100'e ulaştı Avrupa ülkeleri ve Rusya’dan gelen turistler, Christmas ile birlikte 10 günü bulan tatil programlarını değerlendirmek için Antalya’da açık olan 5 yıldızlı otelleri doldurmaya başladı. Noel Baba, kardan adam, geyikler ve yılbaşı ağacı gibi yılbaşının renkli figürleriyle süslenen ve ışıklandırılan otellerde yüzde 100’e yakın doluluk bekleniyor.
13.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Noel Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki noel baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.