Nişanlandı

Nişanlandı

Son dakika nişanlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişanlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişanlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişanlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişanlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 576 nişanlandı haberi bulunmuştur. Tüm nişanlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
13 yaşındaki kız nişanlandı; inceleme başlatıldı
13 yaşındaki kız nişanlandı; inceleme başlatıldı Konya'nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşındaki C.S., ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırıldı. Nişana ait görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, jandarma ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.
10.12.2023 Gündem
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim ile Daye Ay, nişanlandı. Objektif karşısında alyanslarıyla poz veren İbrahim Selim ile Daye Ay'a tebrik mesajları yağdı.
26.11.2023 Magazin
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı  Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı. 
20.11.2023 Gündem
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan Ünlü şarkıcı Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan 'nişanlandı' dedikodularını doğrular nitelikte bir açıklamaya imza attı.
5.09.2023 Magazin
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi!
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi! Amerikalı model Josephine Skriver ile eşi Alexander DeLeon'un kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü model mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşiyle birlikte tuttuğu bebeğinin elinin siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram'da paylaşan model, mesajında da bebeğin adını açıkladı: Aurora James.
26.08.2023 Magazin
Portofino romantizmi! Düğün için form tutuyorlar
Portofino romantizmi! Düğün için form tutuyorlar Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, 2019'dan beri birlikte olduğu Lauren Sanchez ile geçtiğimiz haftalarda nişanlandı. . Bezos, yarım milyar dolarlık süper yatında Sanchez'e evlilik teklif etmişti. Ünlü çift süper yatını İtalya'ya demirledi.
16.06.2023 Magazin
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması!
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması! Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile iki ay önce nişanlanmıştı. Çift, bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle birlikte kutladı. Millie Bobby Brown'un nişan kutlaması için üzerinde dantel detayları olan bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.
4.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti! Vikings, Dexter gibi dizilerde rol alan Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti
23.05.2023 Magazin
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos nişanlandı! 'Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli insan'
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos nişanlandı! 'Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli insan' Amazon CEO'su Jeff Bezos ile Lauren Sanchez evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çift nişanlandıklarını duyurdu
23.05.2023 Magazin
Eda Ece o iddialara yanıt verdi!
Eda Ece o iddialara yanıt verdi! Oyuncu Eda Ece ve milli basketbolcu Buğrahan Tuncer, geçtiğimiz günlerde sade bir törenle nişanlandı. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in nişanı sonrası ortaya atılan bir dedikodu Eda Ece’yi isyan ettirdi.
10.05.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti nişanlandı! Nişan töreninden ilk fotoğraflar geldi
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti nişanlandı! Nişan töreninden ilk fotoğraflar geldi Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanlandı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle milyonların sevgilisi olan oyuncu Eda Ece, bir dargın bir barışık olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu akşam nişanlandı. İşte Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanından ilk fotoğraflar...
27.04.2023 Televizyon
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı
Oyuncu Berkay Tulumbacı ile şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı 'Güldür Güldür Show' oyuncusu Berkay Tulumbacı, evlilik yolunda ilk adımı attı. Tulumbacı, şarkıcı Ezgi Gergin ile nişanlandı.
8.04.2023 Magazin
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı!
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı! Eski Victoria’s Secret Meleği Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, nişanlandı. Bu ayın başlarında ünlü modelin Mammoth Film Festivali’ne parmağında bir elmas yüzükle gelmesi nişan dedikodularını ateşlemişti. Çifte yakın bir kaynak, "Şimdi her zamankinden daha mutlular" açıklamasında bulundu.
22.03.2023 Magazin
Survivor Anıl evlilik yolunda ilk adımı attı!
Survivor Anıl evlilik yolunda ilk adımı attı! Survivor yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz günlerde oyunculuğu bıraktığını açıklayan Anıl Tetik nişanlandı.
21.03.2023 Magazin
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi
Kadir Ezildi evlendi mi? Açıklama geldi En Hamarat Benim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Kadir Ezildi hakkında nişanlandı iddiası ortaya atılmıştı. Parmağındaki alyans ile dikkat çeken Kadir Ezildi, çıkan iddiaların ardından suskunluğunu bozdu.
1.03.2023 Magazin
Adıyaman Milletvekili Yakup Taş depremde hayatını kaybetmişti! Nişan için Adıyaman'da gittiği öğrenildi
Adıyaman Milletvekili Yakup Taş depremde hayatını kaybetmişti! Nişan için Adıyaman'da gittiği öğrenildi Adıyaman'da yaşanan depremde 27 akrabası ile birlikte hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın köyünde matem var. Adıyaman merkeze 10 kilometre mesafede bulunan Börgenek köyünde kurulan taziye çadırına günlerdir ziyaretçi akını devam ederken, aralarında Milletvekili Taş'ın da bulunduğu 28 kişi köydeki aile mezarlığına defnedildi. Yakup Taş'ın, aynı zamanda akrabası olan danışmanının nişanı için Adıyaman'a geldiği öğrenildi.
26.02.2023 Gündem
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı! Ünlü oyuncu nişanlandı. Güzel haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
30.01.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda babam yok baba adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın çocukluğu boyunca reddettiği DNA testleri sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile nişanlandı.
30.01.2023 Magazin
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor İstanbul Sancaktepe'de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz'ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Genç kadın direnince, Bedirhan Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ülkü Deniz Ersöz hastanede yaşam savaşı veriyor.
29.12.2022 Yaşam
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
29.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nişanlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişanlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.