Nil

Nil

Son dakika Nil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.290 nil haberi bulunmuştur. Tüm nil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, son yıllarda dünyada artan sıcaklıklarla beraber göçmen kuşların ve diğer canlıların erken göç ettiklerini belirtti.
17.03.2024 Adana
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... İnsanlık tarihinin başladığı dönemlerden beri madenler çeşitli alanlarda kullanılmış ve kişilerin hayatını kolaylaştırmıştır. Tarihi çağlara isim olarak bile maden isimlerinden verilmesi toplumlar için hayatlarına etki eden büyük bir etken olduğunu göstermektedir.
13.01.2024 Yaşam
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Sergüzeşt Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sergüzeşt Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sergüzeşt Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sergüzeşt Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sergüzeşt Samipaşazade Sezai tarafından yazılmış bir kitaptır. Kitabın konusu kölelik ve cariyelik sistemine olan eleştiridir. 
4.12.2023 Eğitim
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Mısır Bayrağı Anlamı Nedir? Mısır Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Mısır Bayrağı Anlamı Nedir? Mısır Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Mısır aynı zamanda resmi adı üzerinden Mısır Arap Cumhuriyeti olarak bilinmektedir. Hem Afrika hem de Asya kıtalarını barındıran ve kesişen noktada olan bir ülkedir. Özellikle antik tarihi ile birlikte dünya çapında en önemli ülkeler içerisinde önde gelir. Nüfusunun önemli bir kısmı Nil Nehri boyunca yerleşmiştir ve her sene yoğun oranda dünya çapından turist çeker.
12.09.2023 Eğitim
Sivrisinek ısırığı deyip geçmeyin komaya ve ölüme götürebilir! Özellikle hamileler için büyük risk
Sivrisinek ısırığı deyip geçmeyin komaya ve ölüme götürebilir! Özellikle hamileler için büyük risk Sivrisinekler genellikle çiçek ve bitkilerin su ve özleriyle beslenmelerine rağmen özellikle de dişi sivrisinekler üremek için kana ihtiyaç duyar. Kan emmek için soktuklarında ise salgıladıkları bir madde o bölgede kaşıntıya, beraberinde de kızarıklığa neden olur. Bu ısırıklar başlangıçta basit görülse de sıtma, sarı humma, Batı Nil Ateşi gibi ciddi hastalıkların ortaya çıkmasına neden olabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Sertaç Sever de sivrisinek ısırığı nedeniyle bulaşan hastalıkların ciddi nörolojik komplikasyonlara, hamileyseniz doğum kusurlarına hatta ölüme davetiye çıkarabileceğine dikkat çekti ve korunmak için sivrisinek kovucu spreylerin kullanımına yönelik bilgi verdi.
27.08.2023 Sağlık
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı!
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam sesi, şarkıları ve kostümleriyle müziğin sıra dışı ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.
11.08.2023 Magazin
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor Türkiye'de ilk olarak Edirne'de tespit edilip daha sonra Türkiye'ye yayılan Asya kaplan sivrisineğine karşı uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Zika, sarı humma ile Batı Nil gibi hastalıkları bulaştıran bu sinek özellikle kıyı kesimlerde hızla çoğalmaya başladı.
28.07.2023 Yaşam
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
3 yıllık evlilik tek celsede bitti! Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal boşandı
3 yıllık evlilik tek celsede bitti! Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal boşandı Oyuncu ve yazar Seren Fosforoğlu, 2020 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Kaan Önal ile Adalar Adliyesi'nde yapılan duruşmayla yollarını resmen ayırdı.
19.07.2023 Magazin
Asya kaplanı sineği kabusu! Tam bir enfeksiyon taşıyıcı: Kanama, şok ve ölüm
Asya kaplanı sineği kabusu! Tam bir enfeksiyon taşıyıcı: Kanama, şok ve ölüm Artan sıcaklarla birlikte sivrisinek artışı paniğe neden oldu. Asya kaplanı sineği ısırıklarından şikâyet edenler ise kızarıklık, kaşıntı, şişlik, ağrı, yanma gibi belirtiler nedeniyle hastanelere koşuyor. Prof. Dr. Fatma Nurhayat Saydam, bu tür ile diğer sinekler arasındaki farkları anlatarak, neden olduğu hastalıkları bir bir sıraladı.
17.07.2023 Sağlık
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
İstilacı sivrisinekler Türkiye'de! 'Yeni salgınlar kapıda' diyerek uyardı
İstilacı sivrisinekler Türkiye'de! 'Yeni salgınlar kapıda' diyerek uyardı Türkiye’deki sivrisinek türünden daha farklı! 'Aedes Aegypti' adıyla bilinen 'istilacı sivrisinek' türleri Avrupa coğrafyasında korku salmaya başladı. Prof. Dr. Alper Şener, Türkiye’de hiç görülmeyen Zika, Chikungunya, Dang, Batı Nil Ateşi gibi viral hastalıkların sivrisineklerle bulaş ihtimalinin artması anlamına geliyor" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
3.07.2023 Sağlık
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
TIR'ın dorsesine çarpan otomobilin sürücüsü öldü, 8 yaşındaki kızı yaralandı
TIR'ın dorsesine çarpan otomobilin sürücüsü öldü, 8 yaşındaki kızı yaralandı Samsun'da, Ali Duran (38), kullandığı otomobille, park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Kazada Duran öldü, kızı Sahra Nil Duran (8) ise yaralandı.
31.05.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Nil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.