Nevruz Kutlamaları

Nevruz Kutlamaları

Son dakika Nevruz kutlamaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nevruz kutlamaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nevruz kutlamaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nevruz Kutlamaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nevruz kutlamaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 nevruz kutlamaları haberi bulunmuştur. Tüm nevruz kutlamaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve alternatif güzergahları duyurdu.
19.03.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle 19 Mart 2023 Pazar günü trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
18.03.2023 Gündem
Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı?
Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı? Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ile birlikte havaların ne zaman ısınacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halk takviminde yer alan ilkbaharın müjdecisi cemrelerin ne zaman düşeceği de merak ediliyor. Kışın bitişini simgeleyen cemrelerin düşmesiyle birlikte havaların ısınacağına inanılıyor. Peki, Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı? İşte detaylar…
6.03.2022 Gündem
Cemre suya ne zaman düşecek? Cemre ne zaman düşüyor?
Cemre suya ne zaman düşecek? Cemre ne zaman düşüyor? Türkiye’de soğuk hava etkisini sürdürüyor. Yağış ve soğuk havanın hakim olduğu ülke genelinde karla karışık yağmur, yer yer kar şeklinde yağışlar devam ediyor. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Pek çok kişi de, ilkbaharın habercisi kabul edilen cemrenin ne zaman düşeceğini merak ediyor. Peki, Cemre suya ne zaman düşecek? Cemre ne zaman düşüyor? İşte 2022 cemre takvimi!
27.02.2022 Gündem
2. Cemre ne zaman düşecek, ikinci cemre nereye düşer? Baharın müjdecisi cemre düşme tarihleri!
2. Cemre ne zaman düşecek, ikinci cemre nereye düşer? Baharın müjdecisi cemre düşme tarihleri! İkinci cemre ne zaman, nereye düşecek? Baharın müjdecisi cemrelerin ilki düştü. Cemre önce havaya, sonra suya ve en son da toprağa düşer. İlk cemrenin düşmesinin ardından vatandaşlar ikinci cemrenin ne zaman düşeceğini sorguluyor. İşte cemre düşmesi tarihleri…
22.02.2022 Yaşam
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı!
Nevruz kutlamasında korku! Bir anda parladı! Van'da, HDP'nin organize ettiği nevruz kutlaması başladı. Kutlamaya gelenler, polis ekiplerince 2 arama noktasından geçirildikten sonra alana alındı. Vatandaşların ateşleri ölçülüp üst araması yapıldı. Öte yandan Nevruz ateşi yakmaya çalışırken çevredekiler yanma tehlikesi atlattı.
21.03.2021 Gündem
2021 cemre takvimi: İlk cemre düştü mü? Cemre ne zaman düşecek 2021?
2021 cemre takvimi: İlk cemre düştü mü? Cemre ne zaman düşecek 2021? Cemre ne zaman düşecek, düştü mü 2021? sorusu havaların ısınmaya başlamasıyla araştırılan konulardan biri oldu. İlkbaharın habercisi cemre 3 aşama olarak düşüyor. İlk cemre 19-20 Şubat'ta havaya düştü. İkinci cemre ne zaman düşecek? İşte 2021 cemre takvimi…
22.02.2021 Gündem
Diyarbakır’da Nevruz kutlamaları iptal edildi
Diyarbakır’da Nevruz kutlamaları iptal edildi Diyarbakır’da 21 Mart’ta yapılması planlanan Nevruz etkinliği iptal edildi.
12.03.2020 Gündem
Çin Devlet Başkanı Şi, Hubey'de Kovid-19 salgınının "yayılmasının  frenlendiğini" söyledi
Çin Devlet Başkanı Şi, Hubey'de Kovid-19 salgınının "yayılmasının frenlendiğini" söyledi Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Hubey eyaletinde yayılmasının "frenlendiğini" söylerken, Azerbaycan, Kazakistan ve Japonya yeni önlemler açıkladı.
10.03.2020 Dünya
Son dakika... Dikkat! Yarın bu yollar kapalı
Son dakika... Dikkat! Yarın bu yollar kapalı İstanbul'da yarın Cumhur İttifakı'nın mitingi ve Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
23.03.2019 Gündem
HDP'nin nevruz kutlamaları sonrası gerginlik
HDP'nin nevruz kutlamaları sonrası gerginlik Diyarbakır, Batman, Bingöl, Şırnak, Mardin'in Nusaybin ve Midyat, Elazığ'ın Karakoçan ilçelerinde HDP öncülüğünde nevruz kutlamaları yapıldı.
21.03.2019 Gündem
Eski HDP'li vekil Baluken'in hapis cezası onandı
Eski HDP'li vekil Baluken'in hapis cezası onandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken'e yerel mahkemenin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan verdiği 7 yıl 6 ay hapis cezasını onadı.
4.12.2018 Gündem
Erdoğan Beştepe'de konuştu
Erdoğan Beştepe'de konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Daha Yeşil Türkiye etkinliğinde konuştu. Erdoğan konuşmasından önce yerel seçimlerdeki ittifak konusu hakkında da açıklama yaptı...
21.03.2018 Siyaset
O otobüsün şoförü ‘Apo’ sloganı atmış!
O otobüsün şoförü ‘Apo’ sloganı atmış! Kayseri’de 15 askerin şehit olduğu halk otobüsünün şoförü Eroğlu’nun, nevruz kutlamalarında ‘Yaşasın başkan Apo’ sloganları attığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Gönüllüler engelleri aşmaya hazır
Gönüllüler engelleri aşmaya hazır İşitme Engelliler Olimpiyat Koordinatörlüğü Gönüllü Departmanı bünyesinde gerçekleştirilen eğitim ve kamplar sonucu 1500 gönüllü, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatına hazır
10.11.2021 Diğer Sporlar
İran'dan IKBY bayrağı tepkisi!
İran'dan IKBY bayrağı tepkisi! İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Kerkük'teki resmi binalara Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının çekilmesinin Irak anayasasına aykırı olduğunu söyledi.
3.04.2017 Dünya
Rusların asıl amacı! Türkiye hoşlanmayacak
Rusların asıl amacı! Türkiye hoşlanmayacak Rusya 'anlaşma yok' dese de PYD/YPG ile aynı bölgede. Afrin'de konuşlanan Rus askerlerinin asıl amacı kestirilemiyor? Son gelen haberlere göre; terör örgütü ile yan yanan çekilen pozlardan Türkler gibi Ruslar da rahatsız. Peki Moskova'nın Rusya'daki tutumunun sebebini ne? Konunun uzmanları anlattı.
29.09.2021 Gündem
İranlı Popstar Tohi, Türkiye’de çok mutlu!
İranlı Popstar Tohi, Türkiye’de çok mutlu! Nevruz etkinlikleri için Antalya’ya gelen İran’ın pop sanatçılarından Hossein Tohi, Türkiye'de çok mutlu ve huzurlu.
23.03.2017 Magazin
BM'den bayrak açıklaması: Endişe verici
BM'den bayrak açıklaması: Endişe verici BM, Irak'ın Kerkük kentinde kamu binalarına IKBY bayrağının asılmasının endişe verici olduğunu bildirdi
21.03.2017 Dünya
Yüksekova'da nevruzda 'Apo' sloganına polis müdahale etti
Yüksekova'da nevruzda 'Apo' sloganına polis müdahale etti Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde HDP ve DBP tarafından Yeni Şehir Stadı'nda düzenlenen nevruz programında, atılan slogan üzerine polis 1 kişiyi gözaltına almak istedi. Kalabalığın buna itiraz etmesi üzerine polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında yaklaşık 10 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır nevruz kutlamalarına katılım beklenenden az oldu
Diyarbakır nevruz kutlamalarına katılım beklenenden az oldu Diyarbakır'da valilik tarafından izin verilen nevruz kutlamaları başladı. Diyarbakır'daki Nevruz'a katılım beklenenden az oldu.
29.09.2021 Gündem
Bursa’da nevruz alarmı
Bursa’da nevruz alarmı Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler nevruz kutlamaları öncesinde huzur uygulaması yaptı
29.09.2021 Gündem
Türkmenlerden Kerkük'teki o bayrağa tepki
Türkmenlerden Kerkük'teki o bayrağa tepki Irak Türkmen Cephesi Başkanı: BM ve ABD Büyükelçiliği, konunun hassasiyetini biliyor ve biz, onların sivil barışın korunması konusunda bir duruş sergilemelerini umut ediyoruz
20.03.2017 Dünya
Mersin'de PKK operasyonu: 36 gözaltı!
Mersin'de PKK operasyonu: 36 gözaltı! Mersin'de, Nevruz kutlamalarını bahane ederek sokak eylemleri planladıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu belirtilen 36 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
İlk cemre ne zaman düşecek?
İlk cemre ne zaman düşecek? İlk cemre için meraklı bekleyiş sürüyor. Kış mevsiminin sona yaklaşması ile beraber baharın habercisi ilk cemrenin ne zaman düşeceği merak konusu oldu. İşte ilk cemrenin ne zaman ve nereye düşeceğine ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nevruz Kutlamaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nevruz kutlamaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.