Nehir

Nehir

Son dakika nehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.659 nehir haberi bulunmuştur. Tüm nehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nehir’in Arcan’ların ailesine kardeşi Cihan’ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekti.
18.10.2024Magazin
İnci Taneleri’nin son bölümü nefes kesti! Nusret düşmanıyla iş birliği yapıyor
İnci Taneleri’nin son bölümü nefes kesti! Nusret düşmanıyla iş birliği yapıyorKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 19. bölümü yayınlandı. Piraye 'Hatıran Yeter' şarkısını duyunca duygulanarak kızına sarıldı. Nergis ile Nehir yıllar sonra yana yana geldi. Nusret akıl danışmak için Sırat'ın yanına geldi. İşte detaylar....
17.10.2024Magazin
Adana Gastronomi Festivali öncesi hazırlıklar devam ediyor: Seyhan Nehri Yeniden Doluyor
Adana Gastronomi Festivali öncesi hazırlıklar devam ediyor: Seyhan Nehri Yeniden DoluyorAdana’da her yıl büyük ilgiyle beklenen Lezzet Festivali'ne sayılı günler kala, Seyhan Nehri’ne su verilmeye başlandı. 17-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan bu festivale hazırlıklar hızla devam ederken, Seyhan Nehri'nin yeniden suyla buluşması, festivalin görsel güzelliğine büyük katkı sağlayacak.
16.10.2024Adana
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitledi
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitlediYılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni sezona çok konuşulacak bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde reyting birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. Açılış sahnesinde Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görülmesi, İnci Taneleri kitabının yazarı olarak hapistekilere yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.
11.10.2024Magazin
Ceyhan Nehri'nde kano etkinliği düzenlendi
Ceyhan Nehri'nde kano etkinliği düzenlendiOsmaniye'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar ve sporcular Ceyhan Nehri'nde kano kullandı.
9.10.2024Adana
Dünya nehirleri 30 yılın en hızlı kuruma oranına ulaştı
Dünya nehirleri 30 yılın en hızlı kuruma oranına ulaştıDünya Meteoroloji Örgütü (WMO), suyun iklim değişikliğinin habercisi olduğunu belirterek acil önlem çağrısında bulundu. 2023 yılında nehirler, son 30 yılın en hızlı kuruma oranına ulaştı ve küresel su kaynakları risk altına girdi.
8.10.2024Gündem
Türkiye'nin 7’nci büyük gölü için alarm verildi! Son 500 yılın en kurağı yaşandı
Türkiye'nin 7’nci büyük gölü için alarm verildi! Son 500 yılın en kurağı yaşandıTürkiye’nin 7’nci büyük gölü Burdur Gölü yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Göldeki çekilmeyi değerlendiren Prof. Dr. İskender Gülle, “Göldeki küçülme devam ediyor. Bu şartlarda bu küçülmeyi durdurma şansımız yok” dedi.
1.10.2024Gündem
Gediz Nehri'ndeki balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldı
Gediz Nehri'ndeki balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldıGediz Nehri'nin Manisa'nın Turgutlu ilçesinden geçen bölümünde toplu balık ölümleri görüldü, su ve balıklardan numune alındı.
28.09.2024Gündem
Yagi Tayfunu Vietnam'ı vurdu can kaybı 179’a yükseldi
Yagi Tayfunu Vietnam'ı vurdu can kaybı 179’a yükseldiVietnam’da cumartesi günü karaya çıkan Yagi Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 179'a yükseldi.
11.09.2024Dünya
Adana polisi önce kitap dağıttı, sonra da çocuklarla okudu! "Çok mutlu olduk"
Adana polisi önce kitap dağıttı, sonra da çocuklarla okudu! "Çok mutlu olduk"Adana'da polisi bir ortaokulu ziyaret ederek 250 kitap bağışladı. Polis daha sonra o kitapları çocuklarla birlikte okudu.
11.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde, kısa film yarışmalarının finalistleri belli oldu: 51 film jüri karşısına çıkacak
Altın Koza Film Festivali'nde, kısa film yarışmalarının finalistleri belli oldu: 51 film jüri karşısına çıkacakAdana'da bu yıl 31'ncisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamındaki 3 farklı kısa film yarışmasında, 51 film jüri karşısına çıkacak.
28.08.2024Adana
Zeydan Karalar'dan topyekun mücadele çağrısı
Zeydan Karalar'dan topyekun mücadele çağrısı Seyhan Nehri, TD8 Drenaj Kanalı ve Ceyhan ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Zeydan Karalar, bataklık alanların sivrisinek üremesine yol açtığını ve bunun da mücadeleyi zorlaştırdığını söyleyerek, hemşehrilerinden kentin temiz tutulması konusunda destek istedi.
27.08.2024Adana
Seyhan Nehri’ni yosunlar ve çöpler kapladı
Seyhan Nehri’ni yosunlar ve çöpler kapladıAdana'da kentin ortasından geçen ve merkez ilçeleri birbirinden ayıran Seyhan Nehri'nin suyu, köprü çalışması nedeniyle kesilince nehir yosunla kaplandı. Yosunların yeşile döndürdüğü nehirde, kötü koku oluştu. Bazı yerlerinde çöplerin de atıldığı yosunlar, kötü görüntü oluşturdu.
26.08.2024Adana
Seyhan Nehri’nin dibi temizleniyor: Çalışmalara başlandı
Seyhan Nehri’nin dibi temizleniyor: Çalışmalara başlandıDSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Seyhan Nehri’ndeki kirlilik haberlerinin ardından 3 adet iş makinesi ile temizlik çalışmalarına başlanıldığını açıkladı.
25.08.2024Adana
Hızlı tren köprüsü inşaatı nedeniyle DSİ, Seyhan Nehri yatağına su veremiyor: Başkan Karalar çağrı yaptı
Hızlı tren köprüsü inşaatı nedeniyle DSİ, Seyhan Nehri yatağına su veremiyor: Başkan Karalar çağrı yaptıAdana’da Seyhan Nehri üzerinde yapımı devam eden hızlı tren köprüsü nedeniyle, nehir yatağına bir süredir DSİ tarafından su verilemiyor. Konuyla ilgili konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya çıkan olumsuz görüntülerle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.
23.08.2024Adana
“Aşkın Dünkü Çocukları” filminin çekimlerine başlandı
“Aşkın Dünkü Çocukları” filminin çekimlerine başlandıBaşrollerini Hülya Avşar, Uğur Yücel ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Aşkın Dünkü Çocukları filminin çekimlerine başlandı.
6.08.2024Yaşam
Zümra ne demek, Kuran’da geçiyor mu, hangi dil? Zümra isminin anlamı nedir?
Zümra ne demek, Kuran’da geçiyor mu, hangi dil? Zümra isminin anlamı nedir?Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün verilerine göre, 2022'de 1 milyon 22 bin 737 bebek nüfus kütüklerine tescil edildi. 15 bin 836 ikiz, 373 üçüz, 7 dördüz ve 1 beşiz doğum gerçekleşti. Kız bebeklerde Zeynep, Defne ve Asel isimlerini sırasıyla Zümra, Elif, Asya, Azra, Nehir, Eylül ve Ecrin takip etti. Peki, Zümra ne demek, Zümra isminin anlamı nedir? Kuran’da Zümra geçiyor mu, kökeni ne?
30.07.2024Gündem
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsiz
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsizOsmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, ziyarete açılmasının ardından 2 gün 13 bine yakın kişiyi ağırladı.
22.07.2024Gündem
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024 Adana
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Seyhan Nehri'ni yosunlar kapladı: kötü koku kenti kapladı
Seyhan Nehri'ni yosunlar kapladı: kötü koku kenti kapladıAdana'da Seyhan Nehri'ne yapılacak köprünün çalışması nedeniyle su kesilince nehri yosun kapladı. Nehir yeşile bürünürken, etrafa kötü koku yayılmasıyla vatandaşlar rahatsızlık duymaya başladı.
23.06.2024Adana
Pembe yunus balığı nerede yaşar, gerçekten pembe yunus balığı var mıdır? Neden pembe yunus var?
Pembe yunus balığı nerede yaşar, gerçekten pembe yunus balığı var mıdır? Neden pembe yunus var?ABD'nin Louisiana eyaleti Calcasieu Gölü'nde pembe bir yunus görüntülendi. Söz konusu olayın ardından “Pembe yunus balığı nerede yaşar, gerçekten pembe yunus balığı var mıdır?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
20.06.2024Dünya
Gaziantep'te nesli tehlike altındaki saz kedisi araç çarpması sonucu telef oldu
Gaziantep'te nesli tehlike altındaki saz kedisi araç çarpması sonucu telef olduGaziantep'in Karkamış ilçesinde nesli tehlike altında bulunan saz kedisi araç çarpması sonucu telef oldu.
13.06.2024Gaziantep
Kayıp olarak aranıyordu, cansız bedeni Suriye’de bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, cansız bedeni Suriye’de bulunduŞırnak'ın Cizre ilçesinde 29 Mayıs'ta sabahın erken saatlerinde Dicle Nehri kenarına geldikten sonra kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki S.S.B.’nin cenazesi Suriye’nin Derik kentinde bulundu.
4.06.2024Gündem
İnci Taneleri sezon finali yapıyor! Nehir ile ilk kez yüz yüze geldi
İnci Taneleri sezon finali yapıyor! Nehir ile ilk kez yüz yüze geldiKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı dizisi “İnci Taneleri” sezon arası veriyor. Sırların bir bir ortaya çıktığı bölüm baba kız kavuşması ile de hafızalardan silinmeyecek.
30.05.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.