Nefret

Nefret

Son dakika nefret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nefret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nefret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nefret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nefret gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.796 nefret haberi bulunmuştur. Tüm nefret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri'nden 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
Dışişleri'nden 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, bazı radikal çevreleri memnun etmek amacıyla 1915 olayları hakkında yapılan tek taraflı açıklamaların reddedildiğini bildirdi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..."
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..." Bugün Akrep Burcunda Dolunay var. Türkiye saati ile 01:46'da yaşanacak Dolunay, hayatlarımızda da ilginç bir değişimi beraberinde getirebilir. Bazı burçları yoğun şekilde etkileneceği bu doluanyda dikkat edilmesi gereken adımlar olabilir. Gizli kalmış şeylerin ortalığa çıkmasını sağlayabilecek bu dolunayda krizü nefret ve ayrılık da yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner, 24 Nisan Akrep Dolunayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı. İşte burç burç dolunay etkileri...
24.04.2024 Astroloji
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti!
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti! Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir?
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir? Bir Hristiyan topluluğunun Roma imparatoru Nero’na karşı duymuş olduğu nefret sebebiyle ortaya çıkan bir yangındır. Özellikle bu yangın şehrin büyük bir oranını ateş altında bırakmış ve yakmıştır. Her ne kadar ilk başta İmparator Nero’nun bu yangını çıkardığı düşünülse bile, daha ileriki zamanlarda bunun öyle olmadığı ortaya çıkmıştır.
10.02.2024 Yaşam
Kibir İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kibir İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kibir İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kibir İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kibir ile ilgili pek çok hadis bulunmaktadır. Özellikle insanların kibir yapmamaları gerektiği hadislerde ayrıntılı olarak anlatılmıştır. 
6.02.2024 Dini Bilgiler
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri... Ölüm, İslam dinine göre her canlının tadacağı zorunlu bir durumdur. İslamiyet'e göre ölüm bir son değil sonsuzluğun bir başlangıcıdır.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Obsidyen Taşı Özellikleri Nelerdir? Obsidyen Taşının En Bilinen Faydaları...
Obsidyen Taşı Özellikleri Nelerdir? Obsidyen Taşının En Bilinen Faydaları... Obsidyen taşı parlak bir görünüme sahip volkanik taşlardan biridir. Obsidyen taşı genellikle kişilerin rahatlamasına yardım eden bir taştır. 
30.01.2024 Yaşam
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kedilerin yeri çok önemlidir. Müslümanların kedilere şefkatle ve merhametle yaklaşmaları gerekir. Kedilerle ilgili Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından çok sayıda hadis söylenmiştir. Kedilere iyi davranmak ve onlara zulmetmemek de en önemli konulardan biridir. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Ünlü Jojo Animenin bölümü 6 Ekim 2012 tarihinde yayınlanmıştır. Anime ve Manga dünyasının en çok sevilen eserleri arasında yerini kapan Jojo's bizarre Adventure, üzerinden yıllar geçse bile değerine değer katmaktadır. İlk kez 1993 ve 1994 yılları arasında yayınlamıştır. Orijinal video animasyon uyarlamasıyla ekrana yansıyan seri, çeşitli film ve dizilerden oluşarak varlığını eskitmeden gümünüze kadar gelmeyi başarmıştır. 
30.01.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir”
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir” Yapımcı yönetmen Doğukan Özgentürk, dünyanın neresinde olursa olsun farklı kültürlerin de bir arada dostça ve kardeşçe yaşayabileceği gerçeğinden yola çıkarak hazırladığı belgeseliyle tarihe güçlü bir not düştüğünü söyledi.
25.01.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Genel olarak, Türk edebiyatında pek çok değişik yapıda, üslupta ve konuda yazılmış olan birçok önemli yapıtlar bulunmaktadır. Bu yapıtlardan biri de Acımak romanı olmaktadır. Acımak romanı edebiyatımızda yer alan en değerli eserlerden birisidir. Acımak romanı Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılmış olan,1928 yayım tarihli, 127 sayfadan oluşan önemli eserlerden biridir.
21.01.2024 Eğitim
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır? Rüyada pek çok simge sıkça görülür. Aynı zamanda her rüyanın kendine özgü farklı bir anlamı bulunur. Rüyalar içinde en fazla, yılan sembolünün görüldüğü de belirtilebilir. Aynı zamanda yılan ile ilgili pek çok yorum bulunuyor. 
16.01.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nefret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nefret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.