Necmettin Erbakan

Necmettin Erbakan

Son dakika Necmettin ERBAKAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necmettin ERBAKAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necmettin ERBAKAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necmettin Erbakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necmettin erbakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.464 necmettin erbakan haberi bulunmuştur. Tüm necmettin erbakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu!
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu! 'Erbakan hoca olsaydı, Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi' çıkışı sonrası Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın 2011'deki sözlerini paylaştı. Disiplin kararını sosyal medyadan öğrendiğini aktaran Akyüz, "Cumhur İttifakı'nı desteklememiz gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar Konya'da çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozulan 2 hastanın çene eklemlerinde tümör olduğu tespit edildi. Uzun yıllar farklı tedaviler görüp, doğru teşhis alamayan Semiha Tezcan (54) ile Mustafa Küçükdemir (52), Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonları gerçekleştiren Prof. Dr. Alparslan Esen, "Bu tümör yavaş büyüdüğü için ve yüzdeki asimetri de geç fark edildiği için genellikle ileri evrelerde karşımıza çıkıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor'
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor' Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki aday belirleme süreci tartışmaları da beraberinde getirdi. Parti içinde belediye başkan adaylarının ön seçimsiz belirlenmesi tepkilere neden oldu. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu. İstanbul'daki 39 ilçe belediye başkan adayının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belirlendiğini söyleyen Yarkadaş, "İmamoğlu, Ankara'ya liste gönderdi" dedi.
5.01.2024 Gündem
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç'u (46), tabancayla vurarak yaralayan, aynı bölümdeki öğretim üyesi Prof. Dr. Galip Atasağun'un (60) kardeşi İzzet Atasağun'un (55) ifadesinde, ''Ağabeyimi sorun yaşanmasın diye okuldan almak istedim. Bu sırada karşılaştık. Bize küfredip yumrukla saldırdı. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı Konya’nın Akşehir ilçesinde kaldırımda yürüyen ailenin üzerine bir binadan beton parçaları düştü. Bir anda beton parçalarının altında kalan baba ile 4 yaşındaki kızı yaralanırken, anne son anda kurtuldu. Yaralı baba ve kızının tedavisi hastanede devam ediyor.
4.08.2023 Yaşam
Erbakan: Emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemeli
Erbakan: Emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemeli Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Emeklilerimizin yılbaşını bekleyecek durumu kalmamıştır. Gerçekten de mağdur durumdadırlar. Avrupa'yla kıyaslandığında aradaki uçuk fark net bir şekilde ortada. Muğla'dan her zaman yaptığımız çağrımızı yineliyoruz. Emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemeli. Gereğinin yarından tezi yok bir an evvel yerine getirilmesi gerekiyor" dedi.
3.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’nde konuştu. Erdoğan, dünyaya KKTC'nin tanınması için çağrı yaparak "BM kürsüsünden yaptığım tarihi çağrıyı tekrarlıyorum. Gelin adadaki gerçeklere sırtınızı dönmeyin KKTC'yi bir an evvel tanıyın" dedi.
20.07.2023 Gündem
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.
27.05.2023 Gündem
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap Şırnak'ta Gabar Dağı’nda bulunan petrol kuyusuna ismi verilen öğretmen şehit Aybüke Yalçın'ı babası Sadık Yalçın, "Terör örgütü PKK tarafından o bölgenin sanki bir kurtarılmış bölge gibi kamuoyuna lanse edilmesi karşısında verilen en güzel cevap budur" dedi.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda Türkiye Yüzyılı’nın inşa edildiğini vurgularken, 'İşte dün “Parçası kalorifer peteğine benziyor” diyerek aşağıladıkları millî muharip uçağımız KAAN’ı hangardan çıkardık. Daha gidecek çok yolumuz var.' ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı
Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün yürütücülüğünde düzenlenen ‘IDEATHON Yayıncılık Fikir Maratonu’ tamamlandı. Eğitimciler Buğra Küçük ve Ali Meydani oyunlaştırılmış dijital eğitim platformu "Rövanş" ile birinci oldu.
29.04.2023 Kültür Sanat
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi Sabahları yüzde 32 akşamları ise yüzde 50 trafiğin azalmasına vesile olan adliye kavşağı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımı ile açıldı. 2. bölge 1. sıra AK Parti Bursa Milletvekili adayı da olan Varank, "Yeni yapılan otobanlarda bile trafik yoğunluğunu görüyoruz. Otoyolları köprüleri yapmasaydık, bu bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi" diye konuştu.
25.04.2023 Gündem
'Zümrüt Apartmanı'na benzer yapılar var' dedi deprem tehlikesini açıkladı
'Zümrüt Apartmanı'na benzer yapılar var' dedi deprem tehlikesini açıkladı Konya'da 10 katlı ve 2000 öncesi yapıların incelenip, risk durumlarının tespit edilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile 3 üniversite arasında protokol imzalandı. Buna göre; 10 katlı ve 2000 öncesi yapılar incelenecek, çok riskli binalar yıkılacak. Projede çalışan Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Kamanlı, 19 yıl çöken ve 92 kişinin öldüğü Zümrüt Apartmanı faciasını hatırlatarak, "Bina düşey yükler altında göçtü. Dolayısıyla buna benzer binalarımız var" dedi.
23.04.2023 Gündem
AK Parti'den DSP'ye ziyaret! Binali Yıldırım: Seçimlerde beraber yol yürüme teklifini yaptık
AK Parti'den DSP'ye ziyaret! Binali Yıldırım: Seçimlerde beraber yol yürüme teklifini yaptık AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, DSP Genel Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Bu seçimlerde beraber yol yürüyebileceğimizi düşündük ve bu teklifi DSP'ye, sayın genel başkanı ve arkadaşlarına ilettik” dedi.
7.04.2023 Gündem
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, yaklaşan seçimler dolayısıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurumlarda bu teklifi, daveti değerlendireceğiz" dedi.
10.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl oldu, komutanları kim? 28 Şubat darbesini kim yaptı, neden, o yıl neler oldu? Postmodern şubat darbesinde neler oldu?
28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl oldu, komutanları kim? 28 Şubat darbesini kim yaptı, neden, o yıl neler oldu? Postmodern şubat darbesinde neler oldu? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 26 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl ve neden oldu? 28 Şubat olayı ne zaman oldu, 28 Şubat davasında kimler tutuklandı? 28 Şubat darbesini kim yaptı? 28 Şubat olayı nedir?
28.02.2023 Gündem
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur 'Altılı Masa'da seçim sonrası 'imza yetkisi' olacağı yönündeki açıklamalar sonrası tartışmalar sürüyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son açıklamaları dikkat çekti.
12.01.2023 Gündem
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Traş ve ekibi tarafından 24-56 yaş arasındaki katılımcılar üzerinde yapılan araştırmada, evli, nişanlı veya sözlü gibi romantik ilişkisi olanların interneti daha az kullandığı, gelir düzeyi düşük ve orta seviyede olanların internet bağımlılığında risk grubunda olduğu tespit edildi.
6.01.2023 Yaşam
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri!
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri! Resmi Gazetesi Rektör ataması için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversiteye rektör ataması yapıldı. İşte Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları…
24.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necmettin Erbakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necmettin erbakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.