Nazi

Nazi

Son dakika nazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.436 nazi haberi bulunmuştur. Tüm nazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetlediklerini vurgularken, 'Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 3 gün yas ilan edilecektir. Bu masumlara dayanışmanın, onlarla birlikte olduğumuzun ifadesidir. Bu kayıp aynı zamanda bizim kaybımızdır.' dedi.
18.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Transfer olmayınca nazı çıldırttı: Antalya maçına çıkarmayın bu adamı
Transfer olmayınca nazı çıldırttı: Antalya maçına çıkarmayın bu adamı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yaptığı transferlerle Süper Lig'de şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'den yeni haberler geliyor. Yarın Antalyaspor maçına çıkacak sarı lacivertlilerde kadro kararı verildi. Takımda kalması planlanan yıldız isim için İsmail Kartal son sözü söyledi. İşte detaylar...
17.09.2023 Fenerbahçe
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya savaşları içerisinde en sancılı olan 1. Dünya savaşı döneminde itilaf ve ittifak devletleri arasında savaşın sona erdirilmesi için Fransa'nın Paris şehrinde bir konferans düzenlenmiş ve konferans sonucunda Versay Antlaşması İmzalanmıştır.
15.09.2023 Eğitim
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bayraklar, ülkeler için her zaman birlik ve beraberliği temsil eder. Aynı zamanda ülkenin bayrağı, o ülkenin bağımsızlık sembolüdür. Çeşitli kurum ve kuruluşlar da kendine özgü bayraklara sahip olabilir. Ama bayraklar, genellikle ülkelere özgü ve ait olması ile bilinir. Avusturya, da bağımsız ve özgür bir ülkedir. Bu nedenle de pek çok ülke gibi kendi bayrağına sahiptir. 
3.09.2023 Eğitim
Sergio Ramos'un nazı sabrı taşırdı! Erden Timur resti çekti: Başka oyuncu alacağız
Sergio Ramos'un nazı sabrı taşırdı! Erden Timur resti çekti: Başka oyuncu alacağız Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Cimbom, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşerek zorlu bir gruba düştü. Devler Ligi'ne adımını atan ve kasasına en az 25 milyon Euro'luk bir geliri koyan Galatasaray'da son dakika Sergio Ramos gelişmesi yaşandı. İşte haberin detayları...
1.09.2023 Galatasaray
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti
‘Safiye Ali’ Almanya'da ölümsüzleşti Türkiye’nin ilk kadın doktoru Safiye Ali’nin ismi Almanya’nın Dortmund kentinde bir caddeye verildi. Dortmund Belediyesi ayrıca 1916’da doktorluk eğitimi için bu ülkeye giden Safiye Ali adına tıp ödülü verecek.
18.08.2023 Gündem
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler... İskandinav ülkesi Finlandiya yeni bir skandalla dünya gündemine oturdu. Çekici ve güzel eski başbakan Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir.” dedi.
20.06.2023 Gündem
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü?
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü? ABD'li milyarder George Soros hakkında dış basında ortaya atılan öldü iddiaları sonrası ardından, George Sorus'un kim olduğu, kaç yaşında ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Peki, George Soros kimdir, ne iş yapar? George Soros gerçekten öldü mü?
15.05.2023 Dünya
Putin’den dünyaya Zafer Günü Mesajı: Rusya için ne batıda ne de doğuda düşman yok
Putin’den dünyaya Zafer Günü Mesajı: Rusya için ne batıda ne de doğuda düşman yok II. Dünya Savaşı'nın sonunda Nazi Almanyasının kayıtsız şartsız teslimiyetini müttefik ülkelerle imzaladığı 9 Mayıs’ı, Zafer Günü olarak kutlayan Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin “Bizim için, Rusya için ne batıda ne de doğuda dost olmayan veya düşman millet yok” dedi.
9.05.2023 Dünya
Ülkede gündem oldu: 2 kişiyi öldürdüğünü kahkaha atarak anlattı!
Ülkede gündem oldu: 2 kişiyi öldürdüğünü kahkaha atarak anlattı! ABD, alkollü bir şekilde otomobil kullanan genç kadın, iki kişiyi öldürdü. Sıcağı sıcağına kazanın olduğu bölgeye intikal eden polislerin kamerasına takılan o anlar ise adeta kan dondurdu. 2 kişi öldürdüğü söylenen kadının ilk tepkisi kahkaha atmak oldu.
4.05.2023 Dünya
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.