Kartal Yuvası

Kartal Yuvası

Son dakika kartal yuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartal yuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartal yuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartal Yuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartal yuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 kartal yuvası haberi bulunmuştur. Tüm kartal yuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri…
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri… 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri ile 10 Aralık Beşiktaş patlaması olayı hakkındaki detaylar sorgulanıyor. İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında Cumartesi akşamı düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Söz konusu saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Peki, 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık 2016 şehitleri isimleri ve Beşiktaş patlaması hakkında merak edilen diğer detaylar…
10.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Milli Meclisi'ne hitap etti. Erdoğan, "Bugün de bütün imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız, bütün dünya bilsin ki, yarın da yanında yer alacağız. Azerbaycan'ın aydınlığı aydınlığımız, sevinci sevincimiz, azadlığı azadlığımız, kaderi kaderimiz, kederi kederimizdir." dedi.
16.06.2021 Siyaset
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün YouTube hesabından açıklamalarda bulundu ve UEFA yasağının şimdilik kalktığı müjdesini verdi.
31.05.2020 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulunda açıklamalarda bulundu.
15.02.2020 Beşiktaş
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacak!
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacak! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin 3 büyükleri arasında yer alan Galatasaray ve Beşiktaş spor kulübü, personel alımı yapacağını duyurdu.
29.01.2020 Personel Alımı
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında?
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında? Yıldız Kenter hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın ve Türk tiyatrosunu usta ismi Yıldız Kenter hastaneye kaldırılmıştı, kötü haber geldi. Peki Yıldız Kenter'in hastalığı ne? Yıldız Kenter ve kızı Leyla Kenter kimdir? İşte Yıldız Kenter'in son sağlık durumu ve hayatına ilişkin bilgiler...
18.11.2019 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den 14 günde 5 büyük icraat!
Ahmet Nur Çebi'den 14 günde 5 büyük icraat! İlk etapta futbol takımının 105 milyon TL tutarındaki alacaklarını ödeyerek, gelecek yıllarda Avrupa kupalarına katılım için şart olan 'borçsuzluk' belgelerini UEFA'ya gönderen Çebi, aynı zamanda oyuncuların sadece maçlara odaklanmasını sağladı. Bu da G.Saray ve Antalya galibiyetlerini getirdi.
4.11.2019 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Talisca bizim gündemimizde değil
Ahmet Nur Çebi: Talisca bizim gündemimizde değil Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yayın kuruluşa özel açıklamalarda bulundu.
2.11.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Yönetimi'nden 1 milyon TL'lik alışveriş
Beşiktaş Yönetimi'nden 1 milyon TL'lik alışveriş Beşiktaş taraftarının başlattığı Kartal Yuvası organizasyonuna Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri büyük destek verdi. Başkan Çebi ve yöneticiler toplamda 4 binin üzerinde forma alarak 1 milyon TL'nin üzerinde alışveriş yapacak.
23.10.2019 Beşiktaş
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı, Fanatik gazetesine yaptığı ziyarette başkanlık yarışındaki rakibine yüklendi: “Ahmet Nur Çebi işler kötü gidince kaçtı. Seçim kararı almadan 2 ay önce ayrılmayı kafaya koymuş. Seçim kararı alınmadan 2 ay önce Ümraniye’deki odasını toplamış. Bizim camiamızda 2. başkanın, başkanın arkasında olma terbiyesi vardır. Beşiktaş’ta kolay bir dönem olmadı. Becerirsen böyle bir dönemde becerirsin. Ben durumun böyle olacağını biliyordum yoksa oturur ofisimde dernekleri arardım. İşte pusu kültürü bu. Başka bir beklentin yoksa kötü günde gel el at!”
19.10.2019 Beşiktaş
Bakan Akar:Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor
Bakan Akar:Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte" dedi.
9.10.2019 Gündem
Milyara koşuyorlar!
Milyara koşuyorlar! Türkiye’de perakende sektöründen önemli pay alır hale gelen zincirlerin toplam ciroları yarım milyar dolara yaklaştı. Kulüp mağazalarının ileride 1 milyar doları zorlaması bekleniyor. Üç büyüklerin perakende kanallarını araştırdık.
14.09.2019 Ekonomi
Beşiktaş'ta kriz! Yeni sezon formaları...
Beşiktaş'ta kriz! Yeni sezon formaları... Beşiktaş'ta forma lansmanı yapılmadan, forma üreticisi tarafından internet üzerinden satışa sunulması tepkiye neden oldu
13.07.2019 Beşiktaş
Fikret Orman: Bu benim son seçimim
Fikret Orman: Bu benim son seçimim Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuştu. Ayrıca Beşiktaş'ın borcunun 2 milyar 423 milyon 706 bin TL olduğu açıklandı.
11.05.2019 Beşiktaş
Orman resmen açıkladı! Lucescu...
Orman resmen açıkladı! Lucescu... Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Uşak'ta yaptığı açıklamada "Lucescu çok sevdiğimiz eski hocamız. Yeni hoca için birçok alternatif var. Lucescu da bu isimlerden bir tanesi" dedi.
19.04.2019 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan! Partisinin Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki hiç bir şey tutmuyor bu yalana başvurdular" dedi. "Aynısını Meral Hanım da yapıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün utanmadan sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Sen ne utanmazsın. Utan utan... Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim" açıklamasında bulundu.
7.03.2019 Siyaset
Kosova'da bakan yardımcısı çığ altında kaldı
Kosova'da bakan yardımcısı çığ altında kaldı Kosova'nın Diaspora Bakan Yardımcısı Arian Daci, Kosova'nın Breziviça kayak merkezinde kayak yaptığı sırada çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
27.01.2019 Dünya
700 yıllık cami yeniden açılıyor
700 yıllık cami yeniden açılıyor Mardin Kalesi’nde yer alan 700 yıllık cami, aslına uygun inşa edilerek, asırlar sonra cemaatine kavuşacak
8.12.2018 Yaşam
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin"
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Mayıs 2019'da yapılacak seçimde aday olacağını belirtti.
17.11.2018 Beşiktaş
Galatasaray'da 'Beşiktaşlı yönetici' krizi!
Galatasaray'da 'Beşiktaşlı yönetici' krizi! Galatasaray’da ‘profesyonel kriz' başkan Mustafa Cengiz’in hassasiyeti sayesinde önlendi.
27.10.2018 Galatasaray
Fikret Orman: "Fikstür sıkışıklığı Beşiktaş'a özgü değil"
Fikret Orman: "Fikstür sıkışıklığı Beşiktaş'a özgü değil" Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Bornova Stadı'nda Göztepe'ye konuk olacak Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, İzmir'de kulübün lisanslı ürün mağazası Kartal Yuvası'nın kış koleksiyonun tanıtıldığı defileyi izledi. Özel gereksinimli çocuklar yararına düzenlenen defileye Fikret Orman ve yöneticilerin yanı sıra İzmir Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile İzmir'in önde gelen iş insanları da katıldı.
21.10.2018 Beşiktaş
Quaresma zirveyi Karius'tan geri aldı!
Quaresma zirveyi Karius'tan geri aldı! Beşiktaş'ta forma satışında zirveyi Alman file bekçisi Loris Karius'a kaptıran Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, iki hafta sonra tekrar 1 numaraya yükseldi.
3.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan UEFA ve Sarpsborg heyetlerine dostluk yemeği
Beşiktaş'tan UEFA ve Sarpsborg heyetlerine dostluk yemeği Beşiktaş, bu akşam oynanacak Saprsborg maçı öncesi UEFA ve Sarpsborg heyetlerini dostluk yemeğinde ağırladı.
20.09.2018 Beşiktaş
Karius Q7'yi solladı! İşte rakamlar...
Karius Q7'yi solladı! İşte rakamlar... Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta görev yaptığı sezonların tamamında forma satışında bir numaraydı. Alman kaleci Karius imzayı attıktan sonra Kartal Yuvası’nda en çok onun forması satıldı. En sıkı müşterisi ise kadınlar.
9.09.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kartal Yuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartal yuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.