Naz Elmas

Naz Elmas

Son dakika Naz Elmas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naz Elmas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naz Elmas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naz Elmas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naz elmas gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 naz elmas haberi bulunmuştur. Tüm naz elmas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı!
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı! Erol Özmandıracı ile evli olan oyuncu Naz Elmas'ın bir süredir evliliğinin kötü gittiği yönündeki iddia doğru çıktı. Elmas, dün kendisinden 17 yaş büyük olan eşinden tek celsede boşandı. Erol Özmandıracı'nın eski karısına 6 milyon TL ödediği iddia edildi.
7.07.2022 Magazin
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı!
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı! Bir süredir oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, katıldığı galada sevgilisiyle kamera karşısına geçti. Projelerinden bahseden Dalkılıç, evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki soruya "Bizim neden haberimiz yok bu hazırlıktan?" diyerek röportajı bitirip uzaklaştı.
29.04.2022 Magazin
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?'
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?' Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Elmas, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken anne Meral Elmas'ın araya girip teki göstermesi şaşırttı.
29.04.2022 Magazin
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor!  Ayrılık kararı alıp tatile gitti...
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor! Ayrılık kararı alıp tatile gitti... Naz Elmas kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile evliliğinde sorunlar yaşıyor. Boşanma kararı alan çift evleri de ayırdı. Erol Özmandıracı, Naz Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ye tatile gitti.
3.04.2022 Magazin
Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak iddia! Serenay...
Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak iddia! Serenay... Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar evdeki fotoğraflarının sızması üzerine Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak bir iddia geldi.
1.09.2021 Magazin
Naz Elmas denizi değil eşini tercih etti
Naz Elmas denizi değil eşini tercih etti Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Naz Elmas, iş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor.
21.07.2021 Magazin
‘Göründüğü gibi değil’
‘Göründüğü gibi değil’ 42 Maslak’ın ortağı ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden Erol Özmandıracı, önceki gün eşi Naz Elmas’la Bedri Rahmi Koyu’ndaydı.
14.04.2021 Magazin
Naz Elmas'ın ablası Açelya Elmas'tan kanser açıklaması!
Naz Elmas'ın ablası Açelya Elmas'tan kanser açıklaması! Naz Elmas'ın ablası Açelya Elmas yaşadığı hastalık süreci ile gündemde. Zaman zaman konuk olduğu programlarda yaşadığı zorlu süreci anlatan Açelya Elmas'ın hikayesi birçok kişiye ilham verecek nitelikte.
23.03.2021 Magazin
Naz Elmas'ın sütyensiz hali olay yarattı!
Naz Elmas'ın sütyensiz hali olay yarattı! İş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Muğla'da tatil yapan oyuncu Naz Elmas sosyal medyada gündemde. Naz Elmas sütyensiz bir body ile denize girince olay oldu.
1.03.2021 Magazin
İlk kadın belediye başkanı Leyla Atakan'ın hayatı film oluyor!
İlk kadın belediye başkanı Leyla Atakan'ın hayatı film oluyor! İzmit Belediyesi'nin girişimleriyle Türkiye'nin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan'ın hayatı, beyaz perdeye aktarılıyor. Yönetmenliğini Mustafa Yılmaz'ın yapacağı ‘Leyla Hanım’ filminde, Leyla Atakan'ı ünlü oyuncu Naz Elmas canlandıracak.
11.02.2021 Kültür Sanat
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı Eşi Erol Özmandıracı ve arkadaşları ile birlikte Göcek'te tatil yapan Naz Elmas, birkaç gün önce denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı. Elmas'ın iskelede verdiği poza “photoshop” yorumları yapıldı.
21.12.2020 Magazin
Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisiyle davasında yeni gelişme
Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisiyle davasında yeni gelişme Naz Elmas’ın eşi iş insanı Erol Özmandıracı hakkında, eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ’dan olan kızına bakmayarak aile yükümlülüğünü ihlal ettiği ve Merve Nur Başbuğ’a hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
9.12.2020 Magazin
Naz Elmas-Erol Özmandıracı evliliğinde kriz mi var?
Naz Elmas-Erol Özmandıracı evliliğinde kriz mi var? Oyuncu Naz Elmas ile iş insanı eşi Erol Özmandıracı’nın arasının açıldığı öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuşup küsen çiftin, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı belirtildi. İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu haberlere yanıt verdi.
14.10.2020 Magazin
‘Setler güvenli değil’
‘Setler güvenli değil’ Naz Elmas, eşi Erol Özmandıracı’yla Nişantaşı’ndaki bir klinikten çıkarken objektiflere takıldı.
2.10.2020 Magazin
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicileri fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
24.03.2020 Gündem
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı… EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
17.03.2020 Gündem
"O senin çocuğun evden atamazsın!"
"O senin çocuğun evden atamazsın!" Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden dava!
24.02.2020 Magazin
Erol Özmandırıcı o iddialara yanıt verdi!
Erol Özmandırıcı o iddialara yanıt verdi! Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Naz Elmas ile dünyaevine giren Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Başbuğ’un kendisine nafaka davası açtığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
12.01.2020 Magazin
Eski sevgili'den nafaka davası!
Eski sevgili'den nafaka davası! Oyuncu Naz Elmas’la geçen ay evlenen Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile mahkemelik oldu.
10.01.2020 Magazin
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı (52), 2018 yazında 36 yaşındaki oyuncu Naz Elmas ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgililer, 15 Aralık’ta Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda nikah masasına oturmuştu. O günlerde işleri nedeniyle balayına çıkamayan çift, rötarlı tatil için Maldiv Adalarını seçti.
7.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Naz Elmas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naz elmas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.