Gazete Vatan Logo

EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…

EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı

EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi severler EDHO 160. Bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Alpaslan ise aldığı emir sonrası harekete geçerek Bicoların yerini bulmak için harekete geçecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı

EDHO 160. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Alpaslan ise aldığı emir sonrası harekete geçerek Bicoların yerini bulmak için harekete geçecek. Boran’ın intikam ateşiyle yanan Çakırbeyliler, Bicoların peşine düşecek. Öte yandan cenazede İylas ve Behzat için verilen karşı saldırı ise herkesi tedirgin edecek. Peki, Boran’ın cenazesinde bir ölüm haberi daha gelecek mi?

Haberin Devamı

EDHO 160. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske atmıştır. Başına buyruk yaptığı plan yüzünden dost, düşman herkesin hedefine girecektir.

Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin'e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır. Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder. Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran'ın kurtuluşu artık neredeyse imkansızdır.

Haberin Devamı

EDHO KONUSU NE?

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

EDHO OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oktay Kaynarca

Naz Elmas

Selda Alkor

Burak Sergen

Tarık Ünlüoğlu

Mustafa Üstündağ

Yunus Emre Yıldırımer

Ozan Akbaba

Sabina Toziya