Erol Özmandıracı

Erol Özmandıracı

Son dakika Erol Özmandıracı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erol Özmandıracı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erol Özmandıracı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Özmandıracı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol özmandıracı gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 erol özmandıracı haberi bulunmuştur. Tüm erol özmandıracı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı!
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı! Erol Özmandıracı ile evli olan oyuncu Naz Elmas'ın bir süredir evliliğinin kötü gittiği yönündeki iddia doğru çıktı. Elmas, dün kendisinden 17 yaş büyük olan eşinden tek celsede boşandı. Erol Özmandıracı'nın eski karısına 6 milyon TL ödediği iddia edildi.
7.07.2022 Magazin
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?'
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?' Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Elmas, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken anne Meral Elmas'ın araya girip teki göstermesi şaşırttı.
29.04.2022 Magazin
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor!  Ayrılık kararı alıp tatile gitti...
Naz Elmas ve Erol Özmandıracı boşanıyor! Ayrılık kararı alıp tatile gitti... Naz Elmas kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile evliliğinde sorunlar yaşıyor. Boşanma kararı alan çift evleri de ayırdı. Erol Özmandıracı, Naz Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ye tatile gitti.
3.04.2022 Magazin
Naz Elmas denizi değil eşini tercih etti
Naz Elmas denizi değil eşini tercih etti Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Naz Elmas, iş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor.
21.07.2021 Magazin
‘Göründüğü gibi değil’
‘Göründüğü gibi değil’ 42 Maslak’ın ortağı ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden Erol Özmandıracı, önceki gün eşi Naz Elmas’la Bedri Rahmi Koyu’ndaydı.
14.04.2021 Magazin
Naz Elmas'ın sütyensiz hali olay yarattı!
Naz Elmas'ın sütyensiz hali olay yarattı! İş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Muğla'da tatil yapan oyuncu Naz Elmas sosyal medyada gündemde. Naz Elmas sütyensiz bir body ile denize girince olay oldu.
1.03.2021 Magazin
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı Eşi Erol Özmandıracı ve arkadaşları ile birlikte Göcek'te tatil yapan Naz Elmas, birkaç gün önce denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı. Elmas'ın iskelede verdiği poza “photoshop” yorumları yapıldı.
21.12.2020 Magazin
Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisiyle davasında yeni gelişme
Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisiyle davasında yeni gelişme Naz Elmas’ın eşi iş insanı Erol Özmandıracı hakkında, eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ’dan olan kızına bakmayarak aile yükümlülüğünü ihlal ettiği ve Merve Nur Başbuğ’a hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
9.12.2020 Magazin
Naz Elmas-Erol Özmandıracı evliliğinde kriz mi var?
Naz Elmas-Erol Özmandıracı evliliğinde kriz mi var? Oyuncu Naz Elmas ile iş insanı eşi Erol Özmandıracı’nın arasının açıldığı öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuşup küsen çiftin, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı belirtildi. İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu haberlere yanıt verdi.
14.10.2020 Magazin
‘Setler güvenli değil’
‘Setler güvenli değil’ Naz Elmas, eşi Erol Özmandıracı’yla Nişantaşı’ndaki bir klinikten çıkarken objektiflere takıldı.
2.10.2020 Magazin
Galatasaray'da Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı Galatasaray'da basketbol şubesi genel menajeri Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı.
26.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da basketbol şubesinde iki ayrılık!
Galatasaray'da basketbol şubesinde iki ayrılık! Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi'nde yöneticiler Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı görevlerinden ayrıldı
18.06.2020 Basketbol
"O senin çocuğun evden atamazsın!"
"O senin çocuğun evden atamazsın!" Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden dava!
24.02.2020 Magazin
Erol Özmandırıcı o iddialara yanıt verdi!
Erol Özmandırıcı o iddialara yanıt verdi! Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Naz Elmas ile dünyaevine giren Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Başbuğ’un kendisine nafaka davası açtığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
12.01.2020 Magazin
Eski sevgili'den nafaka davası!
Eski sevgili'den nafaka davası! Oyuncu Naz Elmas’la geçen ay evlenen Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile mahkemelik oldu.
10.01.2020 Magazin
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de
Naz Elmas'ın rötarlı balayı Maldivler'de Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı (52), 2018 yazında 36 yaşındaki oyuncu Naz Elmas ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgililer, 15 Aralık’ta Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda nikah masasına oturmuştu. O günlerde işleri nedeniyle balayına çıkamayan çift, rötarlı tatil için Maldiv Adalarını seçti.
7.01.2020 Magazin
16 yaş farkına aldırmadı! Evlendi...
16 yaş farkına aldırmadı! Evlendi... 36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile nikah masasına oturdu. Çiftin yalıda gerçekleşen düğününe ünlü isimler de katıldı.
16.12.2019 Magazin
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, kendi kariyeri, takımının son durumu, gelecek planları ve mevcut sezonla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
9.11.2019 Basketbol
Naz Elmas evleniyor mu?
Naz Elmas evleniyor mu? Erol Özmandıracı bir yıl önce oyuncu Naz Elmas ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri nikah masasına doğru ilerliyor.
18.06.2019 Magazin
Naz Elmas mahkemelik oldu
Naz Elmas mahkemelik oldu Ünlü oyuncu Naz Elmas, eski ev sahibi ile mahkemelik oldu.
4.11.2018 Magazin
Sigarayla yakalanınca panikledi
Sigarayla yakalanınca panikledi Oyuncu Naz Elmas, önceki gece Bebek'te düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliğine iş adamı sevgilisi Erol Özmandıracı'yla beraber katıldı.
2.11.2018 Magazin
Cicişlerden sonra şimdi de Naz Elmas'la
Cicişlerden sonra şimdi de Naz Elmas'la 2015 yazında Bodrum'da eşini Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Erol kardeşlerle aldatan, 2017’de ise bir hostesten bebek sahibi olan iş insanı Erol Özmandıracı, geçen akşam ise oyuncu Naz Elmas'la samimiyeti ilerletti.
15.09.2018 Magazin
Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması
Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması Galatasaray Kulübünün temmuz ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı.
11.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı Galatasaray Spor Kulübü'nün yaşadığı mali sıkıntılar, basketbol şubesini de etkiledi.
6.07.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erol Özmandıracı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol özmandıracı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.