Nakit Yardım

Nakit Yardım

Son dakika nakit yardım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakit yardım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakit yardım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit Yardım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit yardım gelişmeleri de dahil olmak üzere 543 nakit yardım haberi bulunmuştur. Tüm nakit yardım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor!
Başvurun 600 TL nakit yardımı hemen alın! İsteyen herkes faydalanabiliyor, ödemeler PTT'den veriliyor! sürüyor. Çocuklu ailelerin yükünü hafifletmek için bakanlık doğum yardımı da sağlıyor. Ödeme tutarı çocuk sayısına göre değişiyor. Ancak doğum yardımına başvuranlara 600 TL'ye kadar nakit yardım yapılıyor. e-devlet üzerinden alınan başvurular olumlu olduğu halde ödemeler PTT'den yapılıyor. İşte doğum yardım parası başvuru ekranı ve şartları hakkında dtaylar...
31.07.2023 Ekonomi
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı Deprem bölgesinde çalışanlara, işverenleri tarafından yapılan yardımlara sağlanan vergi muafiyetinde detaylar belli oldu. Buna göre, kendisi, eşi, çocuğu veya anne ve babası depremden etkilenen işçiler için yardımda bulunulabilecek.
25.03.2023 Ekonomi
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır?
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.  Peki, elektrik tüketim desteği başvuru nasıl yapılır, tüketim desteği ödemesi nedir, nasıl alınır? 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar?
28.09.2022 Ekonomi
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor Devlet destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek kapsamı genişletildi. Ödeme miktarı artırıldı. Ayrıca yeni sosyal yardım kalemleri de uygulamaya girecek. Destek paketi ile ilgili detaylar ekim ayında açıklanacak.
7.09.2022 Ekonomi
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak Elektrik faturasına devlet desteğinde yeni dönem başldı. Limit değişti, artık yüz binlerce abone fatura desteğinden yararlanabilecek. Destek ödemelerinde başvuru şartı bulunuyor. Devletin dar gelirliye yönelik 1 Mart 2019’da başlattığı ‘elektrik tüketim desteği’ devam ediyor. Elektrik yardımından daha önce 2.1 milyon abone faydalanıyordu, şubat itibarıyla bu sayı 4 milyona çıkarıldı. Peki fatura desteğinden kimler yararlanabilir? Elektrik desteği başvurusu nereye yapılır? İşte konun ayrıntıları...
13.07.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim...
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim... Elektrik faturası ile ilgili yeni düzenleme. Hükümet yüz binlerce vatandaş için harekete geçti. İndirimli elektrik kullanımı gündemde. Ayrıca vatandaşa ödeme kolaylığı da sağlanacak. Faturalar 6 aylık dönemler şeklinde kesilecek. Ekonomide önemli bir destek paketi daha hazırlanıyor. Yeni çalışmaya göre indirimli, ertelemeli ve maliyet girdilerinin dikkate alındığı bir fatura ödeme sistemi söz konusu olacak. Üreticinin elektrik bedelini hasattan sonra ödemesi için faturanın 6 ayda bir alınması planlanıyor. Sulamada kullanılan elektriğe indirim ve temel girdilere daha yüksek destek verilmesi gündemde. İşte yeni destek ve ödeme paketiyle ilgili son dakika gelişmeleri.
18.05.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta...
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Zorlu kış şartları dolayısı ile dar gelirli ailelere nakdi destek sağlanıyor. Kış yardımları için ek kaynak hazırlandı. Bakan Yanık sağlanan destekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL’lik ek kaynak hazırladıklarını açıkladı.
24.01.2022 Ekonomi
Elektrik desteği! Faturası ile PTT'ye giden alıyor, en az 103 lira...
Elektrik desteği! Faturası ile PTT'ye giden alıyor, en az 103 lira... Elektrik faturası için devlet desteği sağlanıyor. Dar gelirli vatandaşlar talepte bulunmaları durumunda fatura desteğinden yararlanabiliyor. Ödemeler PTT aracılığı ile yapılıyor. Destek miktarı kişi sayısına göre değişiyor. 1-2 kişilik aile için ödeme miktarı 103 lira olarak belirlendi. Elektrik fatura yardımı olarak da bilinen tüketim desteği 4 kişilik aile için 206 liraya çıkıyor. Birçok kişinin destekten yararlanma hakkı olduğu halde bundan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Dul, yetim, engelli, yaşlı, kronik hastalar ve daha pek çok kişi elektrik desteği alabiliyor. Ayrıca Elektrik tüketiminde tüm aboneleri yakından ilgilendiren bir değişiklik yapıldı. Kademeli tarife dönemi başladı. İsteyen tüketiciler kademeli tarifeden çıkabiliyor. İşte elektrik desteği ve kademeli tarife ile ilgili merak edilen detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira...
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira... Elektrik ve doğal gaz yardımında son dakika! Açıklamalar peş peşe geliyor. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklamada bulunmuştu. Erdoğan, 20 bin ailenin daha elektrik desteği kapsamına alındığını belirtirken, doğal gaz desteğinden 4 milyon hanenin yararlanacağını bildirmişti. Açıklamanın ardından vatandaşlar, elektrik ve doğal gaz desteği başvurularının nasıl yapılacağını araştırıyor. Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılacak? Elektrik yardımı kimlere verilecek? Doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz yardımı nasıl alınacak? İşte tüm detaylar...
20.01.2022 Ekonomi
Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor...
Hesaplara 800 lira yatırılıyor! İki ödeme birden yapılıyor... Hesaplara 800 lira yatırılıyor. İki ödeme birden yapılıyor, paralar 2 ayda bir PTT'ye yatıyor. On binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Devlet düzenli nakit yardımı yapıyor. Zorunlu askerlik hizmetini yürüten, muhtaç er ve erbaşların ailelerine 12 ay boyunca 800 lira ödeniyor. Aynı zamanda 18 yaşından küçük muhtaç asker çocuklarına da 300 lira ödeme yapılıyor. Para yardımının alınabilmesi için gerekli şartın sağlanması gerekiyor. Bu yardımı kimler alabilir? Gelir şartı nedir? Tüm detaylar...
31.05.2021 Ekonomi
1500 lira zam geldi! Hesaplara yatırılıyor, başvuru şartı var
1500 lira zam geldi! Hesaplara yatırılıyor, başvuru şartı var Yüz binlerce kişiye güzel haber! Zam geldi. Ödemler bin 500 lira arttı. Paralar Ziraat Bankası'na yatırılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvuruda bulunulması gerekiyor. Geçen yıl 7 bin 324 lira ödeniyordu. Bu sene ise 8 bin 904 lira ödeme yapılıyor. Çalışan anneler için doğum izninde geçen sürelere ilişkin devlet tarafından ücret ödemesi yapılıyor. Ödenen en düşük miktar ise 8 bin 904 TL.
19.04.2021 Ekonomi
Kızılay Genel Başkanı Kınık, Ramazan ayı faaliyetlerini açıkladı
Kızılay Genel Başkanı Kınık, Ramazan ayı faaliyetlerini açıkladı Türk Kızılay'ın bu yıl Ramazan ayında yapacağı yardım ve faaliyetler, Kızılay Genel Başkan Kerem Kınık'ın katıldığı toplantıyla duyuruldu.
7.04.2021 Gündem
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek...
Hesaplara bin 500 lira yatırılacak! Nakdi destek... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Hesaplara bin 500 lira yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Nakit desteği ile ilgili detaylar belli oldu. İşte 1500 liralık nakit desteği ile ilgili detaylar...
29.03.2021 Ekonomi
ABD'de 1,9 trilyon dolarlık koronavirüs paketine onay
ABD'de 1,9 trilyon dolarlık koronavirüs paketine onay Başkan Joe Biden'ın koronavirüs salgını döneminde zora giren ekonomiyi canlandırmak için açıkladığı 1,9 trilyon dolarlık teşvik paketi, Temsilciler Meclisi'nden onay aldı.
27.02.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: 125 ülkenin yardım talebini karşıladık
Bakan Çavuşoğlu: 125 ülkenin yardım talebini karşıladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, corona virüs sürecinde Türkiye'nin başkalarına yardım ulaştırma konusunda erken harekete geçtiğini söyleyerek, "Şimdiye kadar 125 ülkenin yardım talebini karşıladık" dedi.
9.06.2020 Gündem
E-Devlet 1000 TL pandemi yardım başvurusu nasıl yapılır? 1.000 TL Sosyal destek ne zaman ödenecek? Pandemi başvuru sonuçları ve sonuç öğrenme!
E-Devlet 1000 TL pandemi yardım başvurusu nasıl yapılır? 1.000 TL Sosyal destek ne zaman ödenecek? Pandemi başvuru sonuçları ve sonuç öğrenme! Corona virüsü kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL pandemi yardımı yapılıyor. 20 Nisan’da 3. Fazı başlayan sosyal yardım başvuruları devam ederken, başvuruda bulunan vatandaşlar da başvuru sonuçlarını merak ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı geçtiğimiz günlerde, başvuru işlemini tamlayan kişilere ödemelerin başladığını ve başvuru sayısının 6 milyon olduğunu ve bu başvurulardan yüzde 60’ının ise geçersiz olduğunu aktardı. Öte yandan pandemi destekleri T.C kimlik numarasının sonra hanesine göre yapılıyor. Peki, E-Devlet 1000 TL pandemi yardım başvurusu nasıl yapılır? 1.000 TL Sosyal destek ne zaman ödenecek? İşte Pandemi başvuru sonuçları ve sonuç öğrenme…
15.05.2020 Gündem
Pandemi sosyal destek sorgulama ekranı ve sonuç öğrenme | Pandemi başvuru sonucu kaç günde belli olur? T.C ile 1000 TL pandemi yardımı sorgula!
Pandemi sosyal destek sorgulama ekranı ve sonuç öğrenme | Pandemi başvuru sonucu kaç günde belli olur? T.C ile 1000 TL pandemi yardımı sorgula! Corona virüsüyle mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi kişilere devlet tarafından 1000 TL pandemi sosyal destek yardımı ödeniyor. 20 Nisan itibariyle başlayan 3. Faz ödeme başvuruları devam ediyor. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı başvuru işlemini tamlayan kişilere ödemelerin başladığını duyurdu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada başvuru sayısının 6 milyon olduğunu ve bu başvurulardan yüzde 60’ının ise geçersiz olduğunu belirtti. T.C kimlik numarasının sonra hanesine göre yapılan 1000 TL pandemi sosyal destek sonuç sorgulama nasıl yapılır?
13.05.2020 Gündem
T.C ile 1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı?
T.C ile 1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı? Pandemi 3. Faz yardım başvuru sonuçları belli oldu 3. Faz sosyal yardım ödemeleri devam ederken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada Sosyal Yardım ödemeleri kapsamında başvurular devam ediyor, açıklaması yaptı. Bakan tarafından yapılan açıklamanın ardından '1000 TL Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama nasıl yapılır?’ sorusu sorulurken, Pandemi sosyal destek süreci devam ediyor mu, yeni 4. Faz sosyal yardım yapılacak mı? sorusuna da cevap arandı. İşte pandemi sosyal yardım parası hakkında merak edilenler….
9.05.2020 Gündem
1000 TL Pandemi 3. Faz ödemeleri başladı! Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – başvuru sorgulama
1000 TL Pandemi 3. Faz ödemeleri başladı! Pandemi sosyal destek sonuç sorgulama – başvuru sorgulama Pandemi 3. Faz ödemeleri ne zaman? 3. Faz sosyal yardım başvurusu sonuçları nasıl sorgulanır? Soruları merak edilirken, henüz başvuru yapamayanlar ise 1000 TL pandemi sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? sorularına cevap arıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım başvurusu e-devlet üzerinden yapılıyor. 1000 TL yardım başvurusu T.C kimlik numarasının son hanesine göre gerçekleştiriliyor. Öte yandan Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuşmasında 3. Faz sosyal yardım ödemelerinin de başladığını duyurdu. İşte pandemi sosyal yardım parası başvurusu ve 1000 TL başvuru sonucu öğrenme hakkında her şey…
8.05.2020 Gündem
Pandemi yardımı ne zaman verilecek? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama!
Pandemi yardımı ne zaman verilecek? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama! Pandemi sosyal destek 1000 TL başvuruları devam ediyor. E devlet üzerinden başlayan 1000 TL sosyal yardım için "Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu" adı altında kurulan hizmetle sosyal destek kapsamında yardım almak için ön başvuruda bulunmak gerekiyor. Sosyal destek programına başvurular T.C. kimlik numarasının son göre yapılıyor. 1000 TL sosyal yardımı başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal destek başvurusu şartları nelerdir? Pandemi sosyal destek kimler alabilir? Pandemi sosyal destek sorgulama!
27.04.2020 Gündem
İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama…
İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama… Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında alınan tedbirlerle toplamda 200 milyar TL'lik destekte bulunulduğunu açıkladı. Bakan Albayrak 4.4 milyon aileye de 1000 TL tutarında nakdi destek sağlandığını duyurdu. Bakan Albayrak ayrıca işini kaybeden vatandaşlara da 1000 lira nakdi yardım yapılacağını belirtti. İnternetten 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi sosyal yarım başvurusu yapma ve destekleri sorgulama…
25.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nakit Yardım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit yardım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.