Müzik Yarışması

Müzik Yarışması

Son dakika müzik yarışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzik yarışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzik yarışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzik Yarışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzik yarışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 490 müzik yarışması haberi bulunmuştur. Tüm müzik yarışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı  Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Törenin ardından İrem naaşı Bebek Camii'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İrem Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
30.07.2022 Magazin
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman?
Eurovision 2022 ne zaman? Hangi gün ve kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Eurovision 2022 final ne zaman? Eurovision ne zaman, saat kaçta, hangi gün 2022? Eurovision 2022 için az bir süre kaldı. Avrupa'nın en prestijli müzik yarışması Eurovision İtalya ev sahipliğinde yapılacak. Türkiye’nin yer almadığı Eurovision 2022 hakkında merak edilenler…
9.05.2022 Televizyon
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali!
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali! İlhan İrem hastalı mı, hastalığı ne? Türk pop müziğinin efsane ismi İlhan İrem 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve iki gün diyaliz makinasına bağlanmıştı. Diyaliz tedavisi gören 66 yaşındaki İrem'in, durumunun ağırlaştığı ileri sürülürken, ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla karşılık verdi. Peki, İlhan İrem’in sağlık durumu nasıl?
28.02.2022 Magazin
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü
Nightbirdie lakabı ile tanınan Jane Marczewski genç yaşında kansere yenik düştü Müzik yarışması ile ünlenen ve yıllardır göğüs kanseri ile mücadele eden genç şarkıcı Jane Marczewski, 31 yaşında hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere onu sevenler, sesinden etkilenenler yasa boğuldu. Marczewski, 'Nightbirdie' (Gece Kuşu) lakabıyla tanınıyordu.
22.02.2022 Dünya
Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti!
Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti! 80’lerin ünlü caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay hayatını kaybetti Falay, Son 2 yılını İBB’nin Darülaceze Kayışdağı yerleşkesinde sürdürüyordu. Peki, Ahmet Muvaffak Falay kimdir? Ahmet Muvaffak Falay kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Muvaffak Falay’ın hayatı…
22.02.2022 Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Türkiye Eurovision 2022'ye katılacak mı? Eurovision 2022 ne zaman?
Türkiye Eurovision 2022'ye katılacak mı? Eurovision 2022 ne zaman? Eurovision 2022 Türkiye katılacak mı, Eurovision müzik yarışması ne zaman? İtalya’da gerçekleşecek olan Eurovision yarışmasının katılımcıları açıklandı. İşte detaylar…
23.10.2021 Gündem
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Di George sendromlu Neda müzik tutkusuyla hayata  bağlandı
Di George sendromlu Neda müzik tutkusuyla hayata bağlandı Nadir görülen Di George sendromu (DGS) ile dünyaya gelen 9 yaşındaki Neda Naz Kasırga, yaşadığı Konya'da, müziğe olan ilgisiyle hayata sımsıkı bağlandı. Konya'da yaşayan Neda Naz Kasırga'nın annesi Sevda Aydın, "Neda, beşincisi düzenlenen Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda 'özel kategori'de yarıştı. Neda yarışma boyunca sonucu heyecanla takip etti, grupta 19 özel yarışmacı arasından oyları alarak birinci oldu.
13.06.2021 Sağlık
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Norm Ender’e şok! Şarkısı kaldırıldı
Norm Ender’e şok! Şarkısı kaldırıldı Müzik piyasasına geri dönen ve büyük ses getiren ünlü rapçi Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mekanın Sahibi ile ilgili çalıntı iddialarının ardından Spotify da Norm Ender’in milyonlarca kez dinlenen şarkısını listeden kaldırdı.
5.11.2019 Magazin
'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı geçirdi?
'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı geçirdi? 'Mekanın Sahibi' adlı şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Norm Ender'in, İstanbul Vatan Caddesi'nde trafik kazası geçirdiği iddia edildi.
10.09.2019 Magazin
İsveçli aktivistler İsrail'de yapılacak Eurovision'a boykot çağrısı yaptı
İsveçli aktivistler İsrail'de yapılacak Eurovision'a boykot çağrısı yaptı Stockholm'de devlet televizyonunun önünde toplanan İsveçli aktivistler, İsrail'de yapılacak Eurovision şarkı yarışmasının boykot edilmesi çağrısında bulundu.
21.02.2019 Dünya
Ünlü şarkıcıdan sert sözler: Piyasanın yüzde 75'i çöp!
Ünlü şarkıcıdan sert sözler: Piyasanın yüzde 75'i çöp! Pop-rock yorumcusu Bahadır Sağlam, günümüzde üretilen popüler müzik şarkıları ve yorumcularının yüzde 75'inin bu işi bırakması gerektiğini savunuyor.
22.01.2019 Magazin
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, yeni dönem hedeflerini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
1.09.2018 Magazin
Genç seslere imkan verme vakti geldi
Genç seslere imkan verme vakti geldi Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla düzenlediği “FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması”nın birincisi Umur Doma single çıkarmaya hazırlanıyor. Umur Doma’nın ilk single’ı Vodafone FreeZone ve GNL Entertainment işbirliğiyle Ekim ayında yayınlanacak
16.06.2018 Magazin
Sahici olmak heyecanı ve başarıyı sürekli kılar
Sahici olmak heyecanı ve başarıyı sürekli kılar İletişim sektöründe 26 yılı geride bırakan Lobby’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun, başarısının sırrını; sahici olmak, vefa ve karşılık beklemeden vermek olarak açıklıyor.
11.05.2018 Arşiv
Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın
Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.
26.01.2018 Arşiv
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ekim Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ekim Pazar 29 Ekim Pazar günü, TV8 06:00’da başlayacak olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program ekranlarınızda olacak. Kahkakanın ve eğlencenin bol olduğu program sayesinde hem çocuklarınız hem de kendiniz güzel bir hafta sonu başlangıcı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı müzik yarışması yeni bölümüyle güzel bir şekilde eğlenmenize yardımcı oluyor. Farklı performanslar eşliğinde kıyasıya devam eden yarışmayı mutlaka izleyin. TV8 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar TRT 1 yayın akışı 20 Ağustos Pazar gününde Adını Sen Koy dizisiyle başlayıp, Beni Böyle Sev dizisiyle devam ediyor. Ardından yabancı sinema Arizona Silahşörleri yayın akışına giriyor. Arizona Silahşörleri filminden sonra sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı Hava Durumu ve Işıl Açıkkar İle Ana Haber programlarıyla başlıyor. Sonrasında Sıra Sende Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da El Emeği ve Kolaysa Sen Yap programlarıyla yerli dizilerin tekrarları yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Suavi kimdir?
Suavi kimdir? Suavi kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Türk sanatçısı Suavi ve ailesi bulunduğu araca saldırı gerçekleşti. Yaşanan bu olay üzerine Suavi'nin kim olduğuna dair sorular sorulmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Bilim uğruna iki eli gitti sol gözü de tehlikede
Bilim uğruna iki eli gitti sol gözü de tehlikede Antalya’da bir evde deney yapıldığı sırada meydana geldiği iddia edilen patlamada ağır yaralanan 17 yaşındaki gencin iki elini kaybettiği, sol gözünün ise kurtarılmaya çalışıldığı belirtildi
25.07.2017 Yaşam
İlaçlarını bilerek almamış!
İlaçlarını bilerek almamış! Pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak (62) prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kolçak’ın babası, usta oyuncu Eşref Kolçak, “Oğlum doktorunun verdiği ilaçları kasıtlı olarak almamış. Allak bullak durumdayım. Kısmet buymuş” dedi
20.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzik Yarışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzik yarışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.