İlhan İrem

İlhan İrem

Son dakika ilhan irem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan irem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan irem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan İrem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan irem gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ilhan irem haberi bulunmuştur. Tüm ilhan irem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir...
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir... Ünlü sanatçı İlhan İrem geçen yıl vefat etmişti. Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede sanatçının tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktığı ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti 8 ay önce hayata veda eden İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı.
31.03.2023 Magazin
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı  Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Törenin ardından İrem naaşı Bebek Camii'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İrem Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
30.07.2022 Magazin
İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı?
İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı? İlhan İrem, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Doktorlar tarafından sağlık durumun kötüye gittiği belirtilen İlhan İrem ölüm haberi sanat dünyasını ve sevenlerini derinden üzdü. Peki, İlhan İrem neden öldü, hastalığı neydi? İlhan İrem kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, şarkıları nelerdir, son hali nasıldı?
29.07.2022 Magazin
İlhan İrem'in vasiyeti belli oldu! Eşi Hansu İrem açıkladı, Türk bayrağı detayı...
İlhan İrem'in vasiyeti belli oldu! Eşi Hansu İrem açıkladı, Türk bayrağı detayı... Türk müziğinin duayen isimlerinden müzisyen İlhan İrem hayatını kaybetti. İlhan İrem'in devam eden sağlık sorunları sebebiyle bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 'Konuşamıyorum' 'Anlasana' 'Yazık oldu Yarınlara' gibi unutulmaz eserlerin yaratıcısı olan İlhan İrem'in ölüm haberi büyük üzüntü yarattı. İrem'in eşi Hansu İrem vefat haberinin ardından eşinin vasiyetini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Magazin
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı Türk müziğinin efsane isim İlhan İrem 67 yaşında hayatını kaybetti. İlhan İrem, yaklaşık 10 yıl önce Hürriyet'e verdiği röportajda hayatına dair ilgi çekici detaylar paylaşmıştı. 1980'de Doğu'da iki yıllık askerlik sonrası büyük değişim geçiren ünlü sanatçı, 90'lı yıllarda haksızlıklara tepki olarak içine kapandı ve yedi yıl inzivada yaşadı. Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem'in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hem üzüntülerini hem de İrem'i anlattı. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Şarkıcı Yeliz, "Koca bir devir, bir defter sayfası kapandı. Ansiklopedinin yarısı gitti" dedi. Müzisyen Fuat Güner de "Genç öldü. Türkiye'ye verecekleri vardı. Güzel bir konser yapacağını bekliyordum" ifadelerini kullandı.
28.07.2022 Magazin
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin
Ünlü müzisyen İlhan İrem hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlhan İrem hayatını kaybetti Türk müziğinin efsane isimlerinden biri olan İlhan İrem 67 yaşında hayatını kaybetti. İlhan İrem'in devam eden sağlık sorunları sebebiyle bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 'Konuşamıyorum' 'Anlasana' 'Yazık oldu Yarınlara' gibi unutulmaz eserlerin yaratıcısı olan İlhan İrem'in ölüm haberi sosyal medyada da büyük üzüntü yarattı. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Magazin
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali!
İlhan İrem hasta mı, sağlık durumu nasıl? İlhan İrem’in hastalığı ve son hali! İlhan İrem hastalı mı, hastalığı ne? Türk pop müziğinin efsane ismi İlhan İrem 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve iki gün diyaliz makinasına bağlanmıştı. Diyaliz tedavisi gören 66 yaşındaki İrem'in, durumunun ağırlaştığı ileri sürülürken, ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla karşılık verdi. Peki, İlhan İrem’in sağlık durumu nasıl?
28.02.2022 Magazin
İlhan İrem'den kötü haber! Son durumu...
İlhan İrem'den kötü haber! Son durumu... Türk müziğinin duayen ismi 66 yaşındaki İlhan İrem’den kötü haber geldi. Diyaliz tedavisi gören İlhan İrem’in durumunun ağırlaştığı bildirildi.
27.02.2022 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Silin o kareleri
Silin o kareleri USTA sanatçı İlhan İrem, önceki gün İstinyePark’te objektiflere takıldı.
28.09.2018 Magazin
Güllü Aybar kimdir?
Güllü Aybar kimdir? Güllü Aybar kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Zarif stiliyle dikkatleri üzerine çeken Güllü Aybar'ın hayatı merak konusu oldu. İşte mimarlık bölümü mezunu Güllü Aybar hakkındaki tüm bilgiler...
26.04.2018 Gündem
Sosyetede sürpriz aşk!
Sosyetede sürpriz aşk! Oyuncu Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp yeni bir aşka yelken açtı. Süalp, Güllü Aybar ile aşk yaşamaya başladı
26.04.2018 Magazin
Unutulmaz gece
Unutulmaz gece Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde aşk rüzgarları estirdi.
1.10.2017 Magazin
Sahilde dondurma keyfi
Sahilde dondurma keyfi 63 yaşındaki şarkıcı İlhan İrem, önceki gece Tarabya Sahili’nde araç kullanırken görüntülendi.
16.07.2017 Magazin
Neden çekiyorsunuz?
Neden çekiyorsunuz? 63 yaşındaki usta sanatçı İlhan İrem’den ilginç çıkış.
24.06.2017 Magazin
İlhan İrem'den tarihi karar! Artık yasak değil...
İlhan İrem'den tarihi karar! Artık yasak değil... Eserlerini yarım asırdır kullanıma açmayan İlhan İrem, yasaklarını kadırdı.
1.06.2017 Magazin
Gecelere mutluluk fısıldayan adam: Saklı Düşler
Gecelere mutluluk fısıldayan adam: Saklı Düşler Her gece yayına 'Mutlu olmak zorundasınız' diye başlıyor. Her yayına onlarca kitapla çıkıyor. Programının adı Saklı Düşler. Herkes ona #adammutlu diyor.
1.02.2017 Televizyon
Efsane tek başına
Efsane tek başına Şarkıcı İlhan İrem, önceki akşam İstinye Park’ta görüntülendi...
6.08.2016 Magazin
Gece dondurması
Gece dondurması Usta şarkıcı İlhan İrem, eşi Hansu İrem’le birlikte önceki akşam Yeniköy’deydi...
30.06.2016 Magazin
Adeta kaçtı
Adeta kaçtı Efsanevi şarkıcı İlhan İrem, eşi Hansu İrem ile İstinye Park’ta görüntülendi...
22.05.2016 Magazin
Tatlı meraklısı
Tatlı meraklısı Şarkıcı İlhan İrem önceki akşam İstinye Park’ta ortaya çıktı...
20.03.2016 Magazin
Konser değil arınma gecesi
Konser değil arınma gecesi Harbiye Açıkhava’da konser veren İlhan İrem “Aşık ruhlar, asla pes etmeyenler! Dışarısı bitti, dışarıyı bitirdiler...
6.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlhan İrem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan irem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.