Gazete Vatan Logo

Güllü Aybar kimdir?

Güllü Aybar kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Zarif stiliyle dikkatleri üzerine çeken Güllü Aybar'ın hayatı merak konusu oldu. İşte mimarlık bölümü mezunu Güllü Aybar hakkındaki tüm bilgiler...

Güllü Aybar kimdir?

Güllü Aybar kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılır oldu. Güllü Aybar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. sorular merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

GÜLLÜ AYBAR KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu. İki yıl Paris’te yaşadı. İstanbul’a döndükten sonra mimarlık yapan Aybar, on yıl boyunca Urart Sanat Galerisi’ni yönetti. Açılış ve davetlerde yönetici kimliği kadar, feminen ve zarif stiliyle de dikkat topladı.

Güllü Aybar’ın magazin tarihine geçen en büyük aşkı 1970’li yıllarda 7 yıl birlikte olduğu şarkıcı İlhan İrem’di. 1981’de evlendiği oğlu Mehmet’in babası Hakan Behlil’den ise 1986’da boşandı. Güllü Aybar daha sonra kendisinden 10 yaş küçük Menderes Utku, ardından da 15 yaş küçük eski basketçi Murat Evliyaoğlu ile flört etti. Güllü Aybar’ın son sevgilisi yaşıtı Mimar Akın Nalça’ydı.

63 yaşındaki Güllü Aybar, Türkiye İşçi Partisi (TİP) eski başkanı olan ve şu anda hayatta olmayan Mehmet Ali Aybar'ın kızıdır.