Muzaffer Yıldırım

Muzaffer Yıldırım

Son dakika Muzaffer Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muzaffer Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muzaffer Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muzaffer Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muzaffer yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 512 muzaffer yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm muzaffer yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı Defne Samyeli, önceki gece görüntülendiği Bebek’te Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak?
Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak? Pandemi, ardından Rusya-Ukrayna savaşının etkisi ile artan ham ayçiçek yağı fiyatları düşüşe geçti. Uluslararası piyasada tonu 800 dolar olan pandemi ile birlikte 2150 dolara yükselen ham ayçiçek yağ fiyatı son haftalarda düşüş trendine geçti. Uluslararası piyasada tonu 2150 dolardan 1500 dolara geriledi. Peki, Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak?
29.06.2022 Ekonomi
Çok sayıda görevden alma ve atama kararı
Çok sayıda görevden alma ve atama kararı Aralarında altı bakanlığın da bulunduğu çok sayıda atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.03.2022 Gündem
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi!
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
4.11.2021 Basketbol
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
29.01.2019 Gündem
Düzce'deki FETÖ davasında karar!
Düzce'deki FETÖ davasında karar! Düzce'de 122 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY davasında, 77 sanığa 1 yıl 10 ay ile 10 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.
28.12.2018 Gündem
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir Türk sinema sektöründe yapımcılarla salon işletmecileri arasında ciddi bir kriz yaşanıyor. Eğer sorun çözülmezse ünlü yapımcılar filmlerini vizyona sokmayacak.
27.12.2018 Ekonomi
Uçurumda 2 gün mahsur kaldılar! AKUT ekiplerince kurtarıldı
Uçurumda 2 gün mahsur kaldılar! AKUT ekiplerince kurtarıldı Mersin'in Erdemli ilçesinin dağlık kesiminde uçurumdaki kayalıklarda 2 gündür mahsur kalan 5 keçi, AKUT ekiplerince kurtarıldı.
15.12.2018 Gündem
Evleniyorlar mı?
Evleniyorlar mı? Altı aydır aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin Çeşme The Stay otelde nikah masasına oturacakları konuşuluyor.
3.10.2018 Magazin
Ünlü isimlerle görüştü
Ünlü isimlerle görüştü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul'da, sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimlerle görüştü.
20.09.2018 Magazin
Davetliler yasağa uymadı
Davetliler yasağa uymadı Oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat önceki gün Çeşme Alaçatı’da mutluluğa ‘Evet’ dedi. Çift, düğünleri için sosyal medya yasağı koydu ama davetliler bu yasağa uymadı
9.09.2018 Magazin
Cem Yılmaz'dan Defne'ye bir jest daha!
Cem Yılmaz'dan Defne'ye bir jest daha! Dört aydır birlikte olduğu Defne Samyeli’ye yaptığı jestlerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, yeni bir sürprizle gündeme geldi.
16.08.2018 Magazin
Gergin çıkış
Gergin çıkış Özge Sabuncu’yla geçtiğimiz hafta yeniden barışan Cem Yılmaz, önceki gece Ataşehir DasDas adlı mekandaydı.
25.03.2018 Magazin
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar Geçmişte Beyoğlu’ndaki 150-200 kişi kapasiteli canlı müzik dinlenen mekanlar yerini binlerce kişiyi aynı anda eğlendiren mekanlara bıraktı.
24.03.2018 Arşiv
Arif V 216’ya görkemli gala!
Arif V 216’ya görkemli gala! Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti.
4.01.2018 Kültür Sanat
Gupse’nin  her halini seviyorum
Gupse’nin her halini seviyorum TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Barış Arduç ve yapımcı Muzaffer Yıldırım ile Bebek’te bir araya geldi.
22.11.2017 Magazin
Set ziyaretine gitti kendini filmde buldu!
Set ziyaretine gitti kendini filmde buldu! Sedef Avcı, Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun 'Mutluluk Zamanı' filmine konuk oldu.
30.10.2017 Kültür Sanat
'Mutluluk Zamanı'nın afişi yayınlandı!
'Mutluluk Zamanı'nın afişi yayınlandı! Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi türündeki ‘Mutluluk Zamanı' filminin afişi görücüye çıktı.
23.10.2017 Kültür Sanat
O kadar param yok!
O kadar param yok! Cem Yılmaz, arkadaşları Ozan Güven ve Muzaffer Yıldırım ile Contemporary İstanbul’un açılış galasına katıldı.
14.09.2017 Magazin
'Yanımda Kal' filminin çekimleri başladı!
'Yanımda Kal' filminin çekimleri başladı! Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi geçtiğimiz günlerde çekimler için kamera karşısına geçti.
4.09.2017 Kültür Sanat
Balayı arkadaşlarla
Balayı arkadaşlarla Esat Yontunç, tasarımcı Hande Gülşen’le önceki gün evlendikten sonra düğüne katılan Murat Boz, Hadise, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay sabah erken saatlerde otelden ayrıldı.
26.08.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran Cem Yılmaz 'Fi' dizisinde rol alan Merve Çağıran ile aşk yaşıyor. Ünlü komedyen ile güzel oyuncu samimi bir şekilde görüntülendi.
28.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muzaffer Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muzaffer yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.