Elçin Sangu Kimdir

Elçin Sangu Kimdir

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve mankendir. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu. Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu. En çok, Haziran 2015'ten Ocak 2017'deki finaline kadar Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer'de Nehir'i canlandırdı. 2013'ten 2014'e kadar Güney Kore televizyon dizisi I'm Sorry, I Love You'nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi'nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide'yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna'da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura'da canlandırdı. 2015 yılında atv dizisi Sevdam Alabora'yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu'nun performansı beğeni topladı. 2017 yılında Sangu'nun Kanal D'de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu'nun Barış Arduç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü oldu.

Elçin Sangu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elçin sangu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 elçin sangu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm elçin sangu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
Elçin Sangu sezonu açtı! "Bahar kadar güzel"
Elçin Sangu sezonu açtı! "Bahar kadar güzel" Sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu Elçin Sangu, köpeğiyle çektiği yeni pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına yorum yağdı.
17.04.2023 Magazin
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek "Jekyll & Hyde" müzikali, bir süredir Antre Production tarafından sahneleniyor. Babası için tedavi ararken içindeki karanlık kişilik ‘Mr. Hyde’ı uyandıran Dr. Jekyll’i müzikalde Hayko Cepkin canlandırıyor. “Tiyatro benim ilk hayalimdi” diyen ünlü rock’çı, Elçin Sangu’yla birlikte rol aldığı proje için hayli iddialı konuşuyor: “Hayalim yurtdışına açılabilmek. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi versiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bizi de bir seyretsinler bakalım.”
2.04.2023 Magazin
Çöp Adam'da Tamer'in cevabı belli oldu! Peri'nin annesi Tamer'e işlemedi
Çöp Adam'da Tamer'in cevabı belli oldu! Peri'nin annesi Tamer'e işlemedi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisinin 15. bölüm fragmanıyla yükselen ateş düştü. Tamer ve Peri'nin nikahına gelen Peri'nin annesinin söyledikleri Tamer'e etki etmedi. Peri'yi eş olarak kabul edip etmeyeceği merak konusu olan Çöp Adam'da merak son buldu.
17.03.2023 Televizyon
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi 12. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın paylaştığı Çöp Adam'da kısa süre önce senarist değişti. Bu değişiklik sonrası Peri'ye anne geliyor. Elçin Sangu'yla anne kızı oynayacak ünlü oyuncu Çöp Adam dizisine 14. bölümde dahil olacak.
2.03.2023 Televizyon
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken; model Ebru Şancı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak deprem bölgesindeki hassas bir ihtiyaca değindi.
16.02.2023 Magazin
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı!
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı! Sosyal medyanın yeni akımı yapay zeka destekli dijital portreler. Pek çok kullanıcının yapay zeka uygulaması aracılığıyla avatar haline getirdiği fotoğraflarını paylaşması akımına ünlüler de dahil oldu. Elçin Sangu, Merve Boluğur, Ece Erken, Mine Tugay, Pelin Karahan, Seda Sayan ve Defne Samyeli gibi isimler akıma katıldı. İşte o paylaşımlar...
14.12.2022 Magazin
Elçin Sangu'dan ev pozu!
Elçin Sangu'dan ev pozu! Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Elçin Sangu, yoğun tempoyla çalışıyor. Sangu, sosyal medya hesabından evden bir pozunu paylaştı. Hayranları dağınık saçlarına bayıldı.
7.12.2022 Magazin
Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken ile el ele görüntülendi
Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken ile el ele görüntülendi 'Kiralık Aşk' dizisinde hayat verdiği 'Defne' karakteri ile ünlenen Elçin Sangu, iş insanı sevgilisi Yunus Özdiken, uzun süredir birlikte görüntülenmiyordu. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, önceki gün Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıdı.
27.08.2022 Magazin
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı...
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı... Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! Engin Akyürek, Elçin Sangu, Sinan Güleryüz ve Özge Özkaplan'ın hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
7.05.2022 Magazin
Miray Daner'den evlilik iddialarına yanıt!
Miray Daner'den evlilik iddialarına yanıt! Elçin Sangu, Ali Seçkiner Alıcı, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu ve Ersin Arıcı’nın oynadığı 'Şehirde Kimse Yokken’in prömiyerine sevgilisi Oğulcan Engin ile katılan Miray Daner, yeni projeleri ve ilişkisi hakkında konuştu.
24.02.2022 Magazin
Fahriye Evcen ile araları bozuk mu? Hatice Şendil'den açıklama
Fahriye Evcen ile araları bozuk mu? Hatice Şendil'den açıklama 2015'te nikah masasına oturduğu yapımcı ve eski oyuncu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil, önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Meslektaşı Fahriye Evcen’le aralarının bozuk olduğu iddiasına açıklık getiren güzel oyuncu, Elçin Sangu'nun "Sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor dediğim ünlüler var" sözlerini de değerlendirdi.
15.01.2022 Magazin
Elçin Sangu'ya büyük şok! Milyonluk davayı kaybetti
Elçin Sangu'ya büyük şok! Milyonluk davayı kaybetti Ünlü oyuncu Elçin Sangu, haksız yere sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla eski menajeri Başay Okay tarafından açılan davayı kaybetti. Mahkeme, Elçin Sangu’nun 100 bin dolar ve 2 milyon 378 bin TL’yi eski menajeri Başay Okay’a dava tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle ödenmesine karar verdi.
13.01.2022 Magazin
Elçin Sangu'dan sert sözler: Sorun çıkaran insanla çalışmam!
Elçin Sangu'dan sert sözler: Sorun çıkaran insanla çalışmam! Elçin Sangu, geçtiğimiz akşam aralarında Yıldız Çağrı Atiksoy’un da bulunduğu arkadaş grubu ile Arnavutköy’de bir mekandaydı. Sangu, "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah" sözlerine açıklık getirdi.
6.01.2022 Magazin
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı!
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı! Başarılı oyuncu Elçin Sangu, geçen gün İbrahim Selim'in sunduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Sangu'nun büyük ses getiren 'Kiralık Aşk' dizisiyle ilgili bulunduğu itiraf, herkesi şaşırttı.
19.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi!
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi! Fox Tv’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisine, reytinglerde geride kalması sonucu final kararı verildi. Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı dizide dört yakın arkadaşın hikayesi anlatılıyordu.
25.10.2021 Televizyon
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön'
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön' Kendisiyle özdeşen kızıl saçlarının rengini değiştiren Elçin Sangu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı takipçileri Sangu'yu, Sinem Kobal'a benzetti. Elçin Sangu'dan yeni imajıyla çekildiği fotoğraflar geldi, takipçileri yorum yağmuruna tuttu.
11.09.2021 Magazin
Elçin Sangu'ya 3 milyon liralık şok!
Elçin Sangu'ya 3 milyon liralık şok! Eski menajeri Başay Okay'ın, oyuncu Elçin Sangu'ya haksız yere sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla 100 bin dolar cezai şart parası istemi ve mahrum bırakılan kazançtan olan payının belirlenmesi için açtığı tazminat davasına bilirkişi raporu geldi. Bilirkişi raporunda, Elçin Sangu'nun eski menajerine 3 milyon lira tazminat ödemesi gerektiği belirtildi. Duruşmanın ardından konuşan Başay Okay "Bu davanın asıl değeri yasal faizlerle birlikte 3,5 milyondan bile fazladır" dedi. Avukatı aracılığıyla daha önce iddialara cevap veren Elçin Sangu ise iddiaların kurgu olduğunu söylemişti.
25.06.2021 Magazin
Elçin Sangu kendini eve kapattı!
Elçin Sangu kendini eve kapattı! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni bir projede yer alana kadar evden çıkmama kararı aldı. Sangu, pandemi koşulları ve yüzü eskimesin diye sosyal detoksa girdi.
15.03.2021 Magazin
'9 Kere Leyla' eleştirilerine Ezel Akay'dan yanıt geldi
'9 Kere Leyla' eleştirilerine Ezel Akay'dan yanıt geldi Yönetmen Ezel Akay’ın son filmi '9 Kere Leyla' dijital platformda yayınlandı. Başrollerini Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un paylaştığı film, izleyiciden beklediği ilgiyi bulamadı ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.
7.12.2020 Magazin
Hz. Adem'in ilk eşi Lilith kimdir? 9 Kere Leyla filminde bahsedilen Lilith efsanesi nedir?
Hz. Adem'in ilk eşi Lilith kimdir? 9 Kere Leyla filminde bahsedilen Lilith efsanesi nedir? 9 Kere Leyla filminde anlatılan Lilith'in hikayesini herkes merak ediyor. Filmde Lilith, Havva'dan önceki ilk kadın, Adem'in ilk karısı olarak bahsediliyor. Lilith, Musevilik ve Hristiyanlık'ta önemli bir yeri olan ve efsanelere konu olmuş bir kadın. Adem'in ilk eşi olarak Tanrı tarafından, Adem ile aynı anda çamurdan yaratılan Lilith eşitlik iddiasında bulunan ilk insan olarak tarihte yerini almıştır. Peki, Havva'dan önceki ilk kadın, Adem'in ilk karısı Lilith kimdir? İşte Lilith hakkında bilmeniz gerekenler...
6.12.2020 Gündem
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu… 9 Kere Leyla filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Fırat Tanış, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturduğu "9 Kere Leyla" filmi için geri sayım başladı. Peki, 9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elçin Sangu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elçin sangu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.