Menajer

Menajer

Son dakika menajer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menajer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menajer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menajer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menajer gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.807 menajer haberi bulunmuştur. Tüm menajer haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Cimbom 2. kez şampiyon olursa Okan Hocanın Premier Lig'deki ekibi hazır! Ünlü menajer Bayern'e Okan Buruk yerine geliyor
Cimbom 2. kez şampiyon olursa Okan Hocanın Premier Lig'deki ekibi hazır! Ünlü menajer Bayern'e Okan Buruk yerine geliyor Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray flaş gelişmelere ev sahipliği yapıyor. Şampiyonluğa odaklanan sarı kırmızılı takımda bir yandan yeni sezonun planlaması da gündeme geliyor. Cimbom ile ikincisi senesinde ikinci şampiyonluğunu yaşamak isteyen Okan Buruk için çok gizli bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig ekibinin teknik adamla ilgilenmesi de boşuna değil. Halihazırda kendi menajerini Bayern'e kaptırmak üzere olan İngiliz devi Okan Buruk için geliyor...
1.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
10.03.2024 Şampiy10
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı!
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı! Trendyol Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, 75 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılı takımın son dönemlerdeki transferlerinde aracılık eden menajer George Gardi için ödenecek rakam dudak uçuklattı.
7.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’ Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Aleyna Tilki son olarak sahnelere çıkmasının engellendiğini belerterek isyan ettiği video ile gündeme geldi. Menajer Haluk Şentürk ise hedefte kendinin olduğunu iddia ederek Aleyna Tilki'nin kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını ifade etmişti. Aleyna Tilki'den hakkında yapılan yorumlara yeni bir yanıt geldi.
9.12.2023 Magazin
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Fatih Terim detayı ortaya çıktı, saha kenarında imzalatmış
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Fatih Terim detayı ortaya çıktı, saha kenarında imzalatmış Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişilerin milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Ünlü futbolcular Fernando Muslera, Selçuk İnan, Emre Çolak ve menajer Musa Mert Çetin, ‘gizli fon’ adı altında kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla şikâyetçi oldukları banka müdürü Seçil Erzan ile Ali Yörük, Atilla Yörük, Nazlı Can ve Denizbank’a ‘şimdilik’ 10’ar bin dolarlık alacak davası açtı. Öte yandan Seçil Erzan'ın kırık telefonunda dikkat çeken detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
2.12.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.10.2023 İddaa
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da Menajer Tolga Akış'la evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü kaptırdığı Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatilinde aşka geldi. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, sevgilisinin boynuna sarıldı.
18.07.2023 Magazin
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu transferinde sona geldi!
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu transferinde sona geldi! Halil Dervişoğlu’nun temsilcisi, Beşiktaş ile olan sözleşme görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul’a geldi.
8.07.2023 Şampiy10
Kıbrıs’taki otele dava!
Kıbrıs’taki otele dava! Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk, Nuh’un Gemisi Otel’e 918 bin liralık tazminat davası açtı.
14.06.2023 Magazin
Selahattin Baki ile Lombardi arasında Milano'da kritik görüşme! 'Oyuncunuza hemen yeni kulüp bulun'
Selahattin Baki ile Lombardi arasında Milano'da kritik görüşme! 'Oyuncunuza hemen yeni kulüp bulun' Sezon başında Galatasaray'la masaya oturup prensip anlaşmasına varmasına rağmen Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılacağı öğrenildi. İtalyan menajer Lombardi ile Milano'da bir araya gelen Selahattin Baki'nin 'Oyuncunuza yeni kulüp bulun' talimatı verdiği belirtilirken, Sarı Lacivertli kulübün şimdiden yeni 10 numara arayışlarına koyulduğu belirtildi.
11.06.2023 Fenerbahçe
Zeynep Bastık 'Aşık olmayı bekliyorum' dedi! Eski eşinden 'Tekrardan birliktelik olur mu?' yanıtı
Zeynep Bastık 'Aşık olmayı bekliyorum' dedi! Eski eşinden 'Tekrardan birliktelik olur mu?' yanıtı Şarkıcı Zeynep Bastık ile menajer Tolga Akış, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Evliliği yürütemeyen ünlü çift, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. 29 yaşındaki popçu, "Aşık olmayı bekliyorum" derken; ayrılık nesenlerini açıklayan eski eşi ise "Tekrardan birliktelik olur mu?" sorusunu cevapladı.
10.06.2023 Magazin
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı Yakından tanıdığımız ünlü golcü Vedat Muriç'in 9 yıl alt yapısında oynadığı 93 yıllık kulüp FC Liria'nın şampiyonluğu hem Kosova'da hem de Türkiye'de büyük dikkat çekti.
6.06.2023 Futbol
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı Uğurcan Çakır için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimine Trabzonspor'dan 'Yunus Akgün + 10 milyon euro isteriz' yanıtı geldi.
6.06.2023 Galatasaray
Galatasaray taraftarına Icardi müjdesi! Bonservisi alınacak mı?
Galatasaray taraftarına Icardi müjdesi! Bonservisi alınacak mı? Galatasaray taraftarının gözbebeği Mauro Icardi ile ilgili önemli açıklamalar. Icardi'nin Galatasaray'a gelmesinde en önemli paya sahip menajer George Gardi, Mauro Icardi'nin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Icardi'nin Galatasaray'a gelişi adına 3 ay uğraştıklarını belirten Gardi, Arjantinli golcünün bonservisinin alınmasına ilişkin de umut veren ifadeler kullandı.
3.06.2023 Galatasaray
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası Pandemi zamanında Kuzey Kıbrıs'a konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için bir ay otelde tutulan, bir ay da cezaevinde tutuklu kalan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrasının davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy ve menajerine toplam 101 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.
31.05.2023 Magazin
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı?
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı? Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
23.05.2023 Fenerbahçe
Wilfried Zaha'nın ağabeyi şimdi de NEF Stadı'nda!
Wilfried Zaha'nın ağabeyi şimdi de NEF Stadı'nda! Daha önce Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Ali Koç'la bir araya gelen Wilfried Zaha'nın ağabeyi Herve Zaha bu sefer de NEF Stadı'nda boy gösterdi.
21.05.2023 Galatasaray
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü Türk Telekom'un kazanması durumunda hem Eurocup şampiyonu olup Euroleague’e direkt olarak katılım hakkı elde edeceği tarihi Gran Canaria maçı öncesi İspanyollar büyük bir skandala imza attı.
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın yeni takımı da ilk transferi de belli oldu
Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın yeni takımı da ilk transferi de belli oldu Anadolu Efes ile üst üste iki sezon EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman bu sezon ise Avrupa'da beklentileri karşılayamadı. Ataman'ın sezon sonunda ayrılması beklenirken yeni adresi de netlik kazanmaya başladı. Ergin Ataman'ın yeni takımındaki ilk transferi de belli oldu.
23.04.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Menajer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menajer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.