Kiralık Aşk

Kiralık Aşk

Son dakika kiralık aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 kiralık aşk haberi bulunmuştur. Tüm kiralık aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler'
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler' 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koriş' rolü ile büyük çıkış yakalayan Onur Büyüktopçu, önceki gece bir mekan açılışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine teklif gelmediğini söyleyen Topçuoğlu, oyunculardan yapımcılara kadar çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık!
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık! 'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.
4.02.2023 Magazin
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Elçin Sangu'dan ev pozu!
Elçin Sangu'dan ev pozu! Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Elçin Sangu, yoğun tempoyla çalışıyor. Sangu, sosyal medya hesabından evden bir pozunu paylaştı. Hayranları dağınık saçlarına bayıldı.
7.12.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken ile el ele görüntülendi
Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken ile el ele görüntülendi 'Kiralık Aşk' dizisinde hayat verdiği 'Defne' karakteri ile ünlenen Elçin Sangu, iş insanı sevgilisi Yunus Özdiken, uzun süredir birlikte görüntülenmiyordu. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, önceki gün Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıdı.
27.08.2022 Magazin
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı!
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı! Başarılı oyuncu Elçin Sangu, geçen gün İbrahim Selim'in sunduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Sangu'nun büyük ses getiren 'Kiralık Aşk' dizisiyle ilgili bulunduğu itiraf, herkesi şaşırttı.
19.11.2021 Magazin
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön'
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön' Kendisiyle özdeşen kızıl saçlarının rengini değiştiren Elçin Sangu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı takipçileri Sangu'yu, Sinem Kobal'a benzetti. Elçin Sangu'dan yeni imajıyla çekildiği fotoğraflar geldi, takipçileri yorum yağmuruna tuttu.
11.09.2021 Magazin
Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler
Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler TRT 1’de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Melisa Şenolsun da dahil oldu. Melisa Şenolsun kimdir? Masumlar Apartmanı’na dahil olan Melisa Şenolsun’un yaşı, memleketi ve oynadığı diziler
28.08.2021 Gündem
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık
Levent Ülgen o paylaşıma ateş püskürdü: Ahlaksızlık Oyuncu Levent Ülgen, sosyal medyada hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.
14.08.2021 Magazin
Elçin Sangu kendini eve kapattı!
Elçin Sangu kendini eve kapattı! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni bir projede yer alana kadar evden çıkmama kararı aldı. Sangu, pandemi koşulları ve yüzü eskimesin diye sosyal detoksa girdi.
15.03.2021 Magazin
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli? Survivor'da sona gelindi. Şubat ayından bu yana 5 aylık süreçte büyük mücadele veren Survivor yarışmacıları için şampiyonluğa saatler kaldı. Zorlu ve yorucu Survivor macerasında final için mücadele devam ederken Survivor yarışmacıları ve hayat hikayeleri de en çok araştırılan konuların başında geliyor. Survivor'un ilk gününden beri izleyici tarafından desteklenen ve sevilen isimlerden biri olan Survivor Barış Murat Yağcı en çok merak edilen isimlerden biri. Peki, Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında ve nereli? Survivor Barış hayatı hakkında merak edilenler...
13.07.2020 Gündem
Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor'da final heyecanı başladı. Survivor'un finaline bir adım kala Survivor'un yarışmacıları da internette merak ediliyor. Survivor'da 5 aydır büyük müdacele veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı internette merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Survivor Barış kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Barış'ın biyografisi...
12.07.2020 Gündem
Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor'da final heyecanı yaşanıyor. Survivor'un final dörtlüsü Cemal Can, Yasin, Berkan ve Barış mücadeleleri başladı. Adım adım Survivor 2020'nin sonuna yaklaşılırken Survivor'un yarışmacıları da internette merak ediliyor. Survivor'un başından büyük müdacele veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı internette merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenler...
11.07.2020 Gündem
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle ekranda olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? Çarkıfelek ne zaman başlıyor? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...
16.05.2020 Gündem
Alpay Göltekin son yolculuğuna uğurlandı
Alpay Göltekin son yolculuğuna uğurlandı 'Diriliş Ertuğrul', 'Kiralık Aşk' ve 'Poyraz Karayel' başta olmak üzere birçok dizi ve filmin müziklerine imza atan müzisyen Alpay Göltekin, Zinrcirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
12.05.2020 Magazin
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında?
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu, sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla buluştuğu mekândan çıkarken dizi süreleriyle ilgili yaptığı açıklamadan sonra en çok araştırılan isimlerden birisi oldu. Peki Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
Onur Büyüktopçu'dan 'Damat Bayıldı' sorusuna esprili yanıt
Onur Büyüktopçu'dan 'Damat Bayıldı' sorusuna esprili yanıt Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Onur Büyüktopçu, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Hemen hemen her soruya cevap veren oyuncu, 'Damat Bayıldı'nın neden bittiğine dair soruyu da yanıtsız bırakmadı.
20.11.2019 Magazin
Kiralık Aşk dizisinin Nihan'ı Sanem Yeles evlendi!
Kiralık Aşk dizisinin Nihan'ı Sanem Yeles evlendi! Bir döneme damga vuran 'Kiralık Aşk' dizisinin güzel oyuncusu Sanem Yeles, uzun zamandır birlikte olduğu Yakup Akpınar ile dünya evine girdi
16.06.2019 Magazin
'Gerçekten askerlik yapanlara ayıp oluyor'
'Gerçekten askerlik yapanlara ayıp oluyor' Oyuncu Barış Murat Yağcı, vatani görevini yerine getirmek için Manisa'da bulunan birliğine teslim oldu. Oyuncu, birlikten ilk fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı. O fotoğraf dikkat çekti.
11.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.