Onur Büyüktopçu

Onur Büyüktopçu

Son dakika Onur Büyüktopçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Büyüktopçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Büyüktopçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Büyüktopçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur büyüktopçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 onur büyüktopçu haberi bulunmuştur. Tüm onur büyüktopçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler'
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler' 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koriş' rolü ile büyük çıkış yakalayan Onur Büyüktopçu, önceki gece bir mekan açılışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine teklif gelmediğini söyleyen Topçuoğlu, oyunculardan yapımcılara kadar çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık!
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık! 'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.
4.02.2023 Magazin
Kızının iddialı pozlarına Mehmet Ali Erbil'den de yanıt verdi!
Kızının iddialı pozlarına Mehmet Ali Erbil'den de yanıt verdi! Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam abisi Mustafa Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve arkadaş grubu ile Karaköy’de bir mekanda yılbaşı yemeği kutlamasında görüntülendi. Kızı Yasmin Erbil’in kıyafetlerinin çok konuşulması sorusuna yanıt veren Erbil'e, Nergis Kumbasar da dahil oldu.
30.12.2021 Magazin
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu!
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu için araştırmalar başladı. Gelinim Mutfakta’yı geçen hafta Nursel Ergin'in üstlenmişti. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte gelinim Mutfakta'nın sunucusu…
15.11.2021 Televizyon
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu Yıllar önce katıldığı 'Beyaz Show' programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
29.09.2021 Magazin
Onur Büyüktopçu: Bugünümü anneme ayırdım
Onur Büyüktopçu: Bugünümü anneme ayırdım Ekranların başarılı oyuncusu Onur Büyüktopçu, önceki gün annesi ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Annesinin doğum günü olduğunu belirten oyuncu, "Bugün annemin, en kıymetlimin doğum günü. Bugünümü anneme ayırdım" dedi.
28.08.2021 Magazin
Onur Büyüktopçu isyan etti: Danslarınız, yemekleriniz batsın
Onur Büyüktopçu isyan etti: Danslarınız, yemekleriniz batsın Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Türkiye'yi üzüntüye boğan yangınlar sürerken, sosyal medyada eğlence paylaşımları yapan arkadaşlarına isyan etti. Büyüktopçu, "Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. 3 gündür zor dayandım, 'Karışmayım' dedim. Ama artık yeter, delirttiniz adamı. Danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin engelleyin" dedi.
2.08.2021 Magazin
Onur Büyüktopçu: Sürpriz yapabilirim
Onur Büyüktopçu: Sürpriz yapabilirim Onur Büyüktopçu (39) önceki gün Etiler'de görüntülendi. Markette görüntülenen oyuncu, muhabirlerin sorularını cevaplayıp karantina günlerinde beslenmesine dikkat ettiğini vurguladı.
16.05.2021 Magazin
Seda Sayan: Yeterince evlendim
Seda Sayan: Yeterince evlendim Kanal D’de ekrana gelen ‘Gelinim Mutfakta’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Seda Sayan, yıllarca ‘En güvenilir ünlü’ seçilmesini “Samimiyetime ve dürüstlüğüme bağlıyorum” dedi. Sayan, evlilik hakkındaki fikirlerini de açıkladı.
3.01.2021 Magazin
Onur Büyüktopçu en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
Onur Büyüktopçu en beğendiği yemeğe 5 puan verdi! Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta'nın 598. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?
16.12.2020 Televizyon
Onur Büyüktopçu en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
Onur Büyüktopçu en beğendiği yemeğe 5 puan verdi! Gelinim Mutfakta'nın 566. bölümünde bakın neler oldu...
3.11.2020 Televizyon
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla izleyici ile buluşan Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün 541. bölüm ile ekrana geldi. Yarışmanın bugünkü bölümünde gelinler mantı yaptı. Gün sonunda ise bir gelin çeyrek altının sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 28 Eylül puan durumu ne? Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gelinim Mutfakta gün birincisi ve yeni bölüm fragmanı...
28.09.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta yeni dönem!
Gelinim Mutfakta yeni dönem! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu “Ekranları yemeğe, heyecana ve eğlenceye doyuracağız” dedi.
12.09.2020 Televizyon
Gelinim Mutfakta 531. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 531. bölüm fragmanı yayında! Yeni sezon, Onur Büyüktopçu'nun sunumu ve yeni yarışmacılarla başlıyor.
5.09.2020 Televizyon
Yeni sezona yeni sunucuyla "Merhaba"
Yeni sezona yeni sunucuyla "Merhaba" Kanal D'nin sevilen programı 'Gelinim Mutfakta' artık ünlü sunucu Onur Büyüktopçu’ya emanet!
29.08.2020 Televizyon
Bayramın coşkusu Çarkıfelek'te!
Bayramın coşkusu Çarkıfelek'te! Kanal D’nin sunuculuğunu Onur Büyüktopçu’nun üstlendiği yarışma programı “Çarkıfelek”, bayram boyunca yeni bölümleri ile ekrana gelecek.
30.07.2020 Televizyon
Onur Büyüktopçu Bodrum'da!
Onur Büyüktopçu Bodrum'da! Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu, Bodrum sezonunu açan ünlüler kervanına katıldı.
14.07.2020 Magazin
Çarkıfelek'ten yeni fragman
Çarkıfelek'ten yeni fragman Kanal D'nin sevilen programı Çarkıfelek'ten yeni bölüm tanıtım videosu geldi.
4.07.2020 Televizyon
"Seda Sayan ayağımı kaydırmadı"
"Seda Sayan ayağımı kaydırmadı" Kanal D'nin sevilen yarışma programı 'Çarkıfelek'in sunucusu Onur Büyüktopçu, önceki akşam Nişantaşı'nda bir mekandaydı. Arkadaş grubuyla yemek yiyen Büyüktopçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.06.2020 Magazin
Sorular kayboldu, ortalık karıştı!
Sorular kayboldu, ortalık karıştı! Çarkıfelek'in yayınlanan yeni bölümde bir sonraki etaba geçerken Emel'in soru kağıdı kayboluyor.
24.06.2020 Televizyon
Çarkıfelek'in dış sesi oldu!
Çarkıfelek'in dış sesi oldu! Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı...
15.06.2020 Televizyon
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor
Bayramın coşkusu Çarkıfelek’te yaşanıyor Çarkıfelek “bayram özel” bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.
24.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onur Büyüktopçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur büyüktopçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.