Mutlu Evlilik

Mutlu Evlilik

Son dakika Mutlu evlilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mutlu evlilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mutlu evlilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutlu Evlilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutlu evlilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.808 mutlu evlilik haberi bulunmuştur. Tüm mutlu evlilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı!
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu."Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Tuğçe Tayfur'dan sürpriz bir hamle daha geldi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
8.01.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Mutlu evlilik yok
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Mutlu evlilik yok Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya önceki akşam Bebek'te görüntülendi ve evlilikle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
8.01.2023 Magazin
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj!
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj! Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, 36 yaşına giren eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
18.04.2022 Magazin
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Boşanan erkeklerde ölüm riski daha yüksek!
Boşanan erkeklerde ölüm riski daha yüksek! Evlilik kurumunun “sosyal yaşamın bir parçası ve bireylerin uyum sağlamasının gerektiği bir birliktelik” olduğunu belirten uzmanlar, evlilikte eş desteği ve eşler arasında sağlıklı iletişim artıkça evlilik doyumunun artacağını ve fizik sağlığın daha iyi olabileceğine dikkat çekiyor.
29.06.2021 Sağlık
İlişkide kıskançlık sevgiye bağlanmamalı
İlişkide kıskançlık sevgiye bağlanmamalı Bir ilişkide en temel unsur güven olarak görülürken; kıskançlığın sevgiyle bağdaştırılması sık yapılan bir hata olarak kabul ediliyor. Uzmanlar, kıskançlıkların güvensizliğe, çarpık ilişkiler yaşayan çevreye ve çocukken şahit olunan olaylara bağlanabileceğini fakat sevgiyle bağdaştırılmaması gerektiğini vurguluyor. Sağlıklı bir ilişki kurmanın sanıldığı kadar zor olmadığını belirten uzmanlar, fazla özveriden kaçınılmasını, çiftlerin birlikte zaman geçirmelerini ve bir problem varsa başkalarından akıl almak yerine ifade edilmesini tavsiye ediyor.
5.05.2021 Sağlık
Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor? Sadakatsiz dizisi oyuncuları ve konusu
Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor? Sadakatsiz dizisi oyuncuları ve konusu Sadakatsiz dizisi fragmanı yayımlandı. BBC Studios'un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi fragmanın yayınlanmasının ardından dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı Sadakatsiz sizi oyuncuları ve konusu...
24.09.2020 Gündem
‘Saygı evliliğin temel taşı’
‘Saygı evliliğin temel taşı’ Yeliz-Mehmet Okur, mutlu evliliklerinin sırrını anlattı. Eski model, “Saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörü evliliğin temel taşlarıdır” dedi.
26.07.2020 Magazin
Karantinada “mutlu evliliğin” sırları
Karantinada “mutlu evliliğin” sırları Koronavirüs nedeniyle evde geçirilen zaman arttıkça çiftler arasında çatışmalar da artıyor. Bu süreçte Çin’de ve Amerika’da boşanma oranlarının arttığı belirtiliyor. Beykoz Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Klinik Psikolog Sinem Cankardaş, “Evde uzun sürelerin birlikte geçirildiği bu stresli süreçte, çiftlerin birbirine sevgilerini ve takdirlerini ifade etmeleri gerekli. Özellikle çatışma anlarında, virüs salgını sürecinde yaşanan endişe, korku, stres ve suçluluk duygularının beklenen duygular olduğunu çiftler birbirlerine ifade etmeli ve birbirlerini suçlamamalı” diyor.
29.03.2020 Sağlık
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum"
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum" Kariyerinin zirvesindeyken çok kötü bir deneyim yaşayıp 4,5 yılı parmaklıklar ardında geçen Deniz Seki, “Her ne yaşadıysam kendi aptallıklarımdan” sözleriyle özeleştiri yapıyor. “Ne güçlü bir kadınmışım be arkadaş!” diyen şarkıcı; kariyeri, hedefleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
23.11.2019 Magazin
Mutlu evlilik  diye bir şey yok!
Mutlu evlilik diye bir şey yok! 2016’da Neslihan Atagül ile nikah masasına oturan Kadir Doğulu’dan evlilik tüyosu: “Mutlu evlilik diye bir şey yok. Mutlu evliliğe giden yol var...”
4.10.2018 Magazin
Mutlu evlilik beni iyileştirdi
Mutlu evlilik beni iyileştirdi SERDAR Ortaç, bayramın üçüncü günü Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahneye çıktı.
25.08.2018 Magazin
'Mutlu evlilik ölüm riskini yüzde 27 azaltıyor'
'Mutlu evlilik ölüm riskini yüzde 27 azaltıyor' Sağlıklı ve dinç olmanın, aynı zamanda yıllara meydan okurcasına genç görünmenin aslında genetik yapıyla bağlantılı olduğunu söyleyen Dr. Parvana Seyidova'ya göre genç kalmanın ve uzun yaşamanın bir nedeni de mutlu bir evlilik.
22.11.2017 Sağlık
Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  8 Ağustos Salı
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı Fox TV yayın akışı 8 Ağustos Salı günü Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programlarının canlı yayınıyla devam ediyor. Akşam kuşağının başlangıcında ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber bülteni canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Ana haberden sonra Badem Şekeri TV’de ilk kez Fox’ta! Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Milyonluk Resim programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Fox TV 8 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Mutlu evlilik için cinsel check-up!
Mutlu evlilik için cinsel check-up! Cinsel sağlık ve uyum, mutlu beraberliklerin önemli unsurları arasında. Ancak her iki cins için çekim alanı oluşturan cinsellik, bazen çiftlerin birbirinden uzaklaşmasına, ilişkinin bozulmasına ve ayrılıklara neden olabiliyor.
15.05.2017 Sağlık
Uzun yaşamın 80 sırrı
Uzun yaşamın 80 sırrı Yaşıtları emekli olup köşelerine çekilirken onlar genç kalmanın formülünü buldu...
7.01.2017 Arşiv
Kara Sevda 31. bölüm fragmanı olay yaratacak!
Kara Sevda 31. bölüm fragmanı olay yaratacak! Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeniyle izlenen dizi Kara Sevda soluksuz izleniyor. Peki bu hafta Kara Sevda'da hangi gelişmeler yaşanacak? İşte yanıtı...
17.05.2016 Magazin
Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv ekranlarında izleyicinin huzuruna çıkan Kara Sevda son yayınlanan 30. bölümü soluk soluğa izlendi. 31. bölüm fragmanını beklemeye koyulan izleyenler büyük bir bekleyiş içinde. İşte Kara Sevda dizisinin tüm detayları...
12.05.2016 Magazin
Kara Sevda 30. bölüm fragmanları nefes kesti!
Kara Sevda 30. bölüm fragmanları nefes kesti! Kara Sevda 30. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kara Sevda 30. bölüm fragmanları nefes kesen sahneleri ile büyük merak uyandırdı. Soluk soluğa izleyeceğiniz Kara Sevda 30. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
11.05.2016 Magazin
Kara Sevda 30. bölüm fragmanında Leyla'dan Kemal'e yeni fırsat-İzle
Kara Sevda 30. bölüm fragmanında Leyla'dan Kemal'e yeni fırsat-İzle Kara Sevda 30. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Sevda 30. bölüm fragmanında Kemal Nihan konusunda bir kez daha yanılacak mı? Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen dizi Kara Sevda 30. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
10.05.2016 Magazin
Aile meclisinin uzmanı Büyük Meclis'e aday
Aile meclisinin uzmanı Büyük Meclis'e aday Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanı, evlilik ve iletişim uzmanı İnci Yeşilyurt, AK Parti İstanbul 3...
29.09.2021 Gündem
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek' Dünyaca ünlü motosiklet markası ‘TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ve Avusturya’da kayak yaparken tanışıp evlendiği Aylin Telli ile yıldırım aşklarını konuştuk. Aylin-Tarhan Telli çifti, yeni hayatlarını Şamdan Plus’a anlattı...
24.01.2015 Magazin
İyi seks listede sonda!
İyi seks listede sonda! Yeni evleneceklere tavsiye olarak hazırlanan listede iyi seks hayatı 18'inci sırada yer bulabildi.
24.10.2014 Sağlık
Nikahta kerameti bozan ilk gece korkusu
Nikahta kerameti bozan ilk gece korkusu Mutlu evlilik için evlilik öncesi cinsel check-up bu sorular sizi kötü hissettirdi ise hemen doktora gidin
13.06.2014 Sağlık
Yeni evlilere 'aşk testi!'
Yeni evlilere 'aşk testi!' Bilim sonunda 'mutlu evlilik' konusuna da el attı! Evliliğiniz nereye gidiyor?
30.11.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mutlu Evlilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutlu evlilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.