Gazete Vatan Logo
Magazin 'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'

'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'

Dünyaca ünlü motosiklet markası ‘TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ve Avusturya’da kayak yaparken tanışıp evlendiği Aylin Telli ile yıldırım aşklarını konuştuk. Aylin-Tarhan Telli çifti, yeni hayatlarını Şamdan Plus’a anlattı...

'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'

Kendi yarattığı markası ‘TT Custom Choppers’ ile dünya çapında üne kavuşan ve Hollywood starlarının tercih ettiği motosikletleriyle alanında tek isim olarak anılan Tarhan Telli, eşi Aylin Telli’ye tanıştıktan bir gün sonra evlenme teklif etti. Tarhan Telli ile işini, aşkını, aile hayatını ve hayallerini konuştuk.

Nasıl ve nerede tanıştığınızı merak ediyorum...

Tarhan Telli: Tatil için Avusturya’ya gitmiştik babamla, kayak yapmaya. Aylin de oradaydı, hemen yanına gittim İngilizce konuşmaya başladım...

Aylin Telli: İngilizce konuşmaya başladı. Ben de “Neden Türkçe konuşmuyorsun” diye sordum, bu defa Tarhan şaşırdı.

T. Telli: Şaşırdım çünkü Aylin’in Türk olduğunu anlamamıştım. Ertesi gün de “Seninle evlenmek istiyorum” dedim.

A. Telli: Ben de güldüm tabii. Bu kadar çabuk!

A. Telli: Sosyal medyada koyduğum fotoğraflardan bazılarını kaldırmamı söyledi, ona çok kızdım, sonra da blokladım. İletişimimiz koptu.

Ee, aşk başlayacaktı hani?

T. Telli: Ne yapalım, beni sosyal medyada her yerde engelledi, ona karışıyorum diye. Aşk bir yıl sonra başladı. ‘Cehennem Melekleri’ filminin motosikletlerini yapmıştım, yönetmen Patrick Hughes İstanbul’a geldi, birlikte Reina’ya gittik.

Haberin Devamı

A. Telli: Uzun süre hiç görüşmedik, sonra Erasmus programıyla Bursa’ya geldim okula, hafta sonu da arkadaşlarımla İstanbul’a geldik. Reina’ya gittik.

Orada mı karşılaştınız? Aşk başlıyor mu?

T. Telli: Baktım şahane bir kız bana el sallıyor, dedim ki kendi kendime “Amma da meşhur oldum, kızlar bana el sallıyor”. Ego tavan yapmış baksana.

A. Telli: Orada bu defa bana çok tatlı geldi. Ertesi gün Instagram’da fotoğraflarını beğendim, o da bana mesaj yolladı.

T. Telli: Bir yıl hiç görüşmemiştik, Reina’daki karşılaşmadan sonra buluştuk. Bir ufak test daha yaptım. Ayak bileklerine baktım!

“Aylin evde iguana ve timsah istemedi!”

Ne yaptınız?

A. Telli: Belki de kusur arıyordum ne bileyim, ayak bileğini tuttum masanın altından ve “Seninle evleneceğim” dedim.

A. Telli: Beni korkutuyordu böyle söylemesi ama bir yandan da hoşuma gitmişti. Anneme söyledim, “Deli mi ne bu çocuk” dedi. O da inanmadı, ciddeyi almadı. Tesadüfen babam geldi bir hafta sonra, tanıştılar ve Tarhan ne kadar ciddi olduğunu babama anlattı.

Haberin Devamı

Babam ikna oldu ama...

T. Telli: Babası harika bir insan. Daha elini bile tutmadığım kıza evlenme teklif etmiştim ama biliyordum içimden, “İşte evleneceğim kız, bu kız” diyordum.

A. Telli: Babamdan sonra annemle tanıştı, sonra hep beraber Tarhan’ın annesine gittik tanışmak için. Ama arkadaşça...

Öyle diyorsunuz ama resmen Tarhan Bey’i istemeye gitmişsiniz!

T. Telli: Aynen, çiçek ve çikolata aldım, Aylin’e verdim. Bize gittik, annem çok şaşırdı ama sevindi de. Öyle benimsediki aileler birbirini, olay daha da hızlandı. Babam sadece daha temkinliydi.

Zaten aileniz evlenmenizi istiyordu, değil mi?

T. Telli: Uzun zamandır kız bakıyordu annem bana, olmamıştı bir türlü. Benim de kız arkadaşlarım oldu ama evlenme yoluna girme dim bir türlü. Babam bana “Bak Aylin’le evlenmekten vazgeçeceksen senin için kötü olur” dedi. Geri adım atılmaz bizde. Nikahı da, aile içindeki küçük düğünümüzü de Aylin’in doğup büyüdüğü yerde Inssbruck’ta yaptık. Asıl düğünümüzü inşallah yaza burada yapacağız ama.

Haberin Devamı

Tarhan Bey’in özel zevklerine, motosiklet tutkusuna, evdeki vahşi hayvanlarına alıştınız mı?

A. Telli: Motosiklete ilk defa onunla bindim, harika bir his, tutkusuna ve işine büyük saygım var ama evdeki hayvanlar gitti.

T. Telli: İguanam, timsahım, maymunun gitti. Aylin istemedi, evi de baştan aşağı yıktı yeniden yaptı. Kendi zevkine göre yaptı.

A. Telli: Ama sen demiştin “İstersen yeniden yap” diye...

Bu arada hayvanlar çok kötü kokuyordu evde, ne yapayım? Timsah evde olur mu? Ev siyahtı, şimdi bembeyaz. Tertemiz...

“Kurallara ya da klişelere göre davranmak istemedim”

Evlenmekten korkanlar var, “Önce birbirimizi tanıyalım” diyenler. Siz bu kararı nasıl aldınız?

A. Telli: Bu hayatta en çok hislerime güvendim şimdiye kadar, evlilik konusunda da öyle oldu. Yani kurallara ya da klişelere göre davranmak istemedim. Doğru kararı verdiğime inandım, hala da inanıyorum.

Haberin Devamı

Evlilik düşlediğiniz gibi mi?

A. Telli: Aile insana huzur, mutluluk ve güven veriyor. Ailen için hiçbir karşılık beklemeden, her şeyi sevgiyle yaparsın; Tarhan çok çalışıyor ve eve geldiği zaman huzur buluyor.

Nasıl planlarınız var, birbiriniz için neler yapacaksınız?

A. Telli: Yeni projeleri var, yeni bayilikler açacak. Biz burada da düğün yapacağız, elbette en kısa zamanda çocuğumuz olsun istiyoruz.

Mutlu evlilik sırları desem; çok mu erken olur?

A. Telli: Karşılıklı düşüncelere saygı duymak en önemlisi. Benim, onun stresli iş hayatına saygım var. Onun da, benim her şeyi arkamda bırakıp, Avusturya’dan ayrılıp İstanbul’a gelmeme saygısı var. Evlenince sadece karı koca değil, iyi arkadaş da olmalı insanlar.