Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarında izleyicinin huzuruna çıkan Kara Sevda son yayınlanan 30. bölümü soluk soluğa izlendi. 31. bölüm fragmanını beklemeye koyulan izleyenler büyük bir bekleyiş içinde. İşte Kara Sevda dizisinin tüm detayları...

Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı başarılı dizi Kara Sevda reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen Kara Sevda 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak. Kara Sevda Çarşamba akşamları saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KARA SEVDA SON YAYINLANAN FRAGMANI

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep, Emir'in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan'ın sonra Kemal'in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır.

Kemal, Zeynep'le ilgili şokunu atlatamamışken Nihan ve Emir'i aynı odada görmenin etkisiyle darmadağın olur. Kemal bundan sonra kalbinin kırıklığını öfkesiyle onaracaktır.

KARA SEVDA 30. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu arada Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal'e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir.

Önder kızı için endişelidir ve Nihan'ı Emir'den uzak, Kemal'e yakın tutmak ister. Planını uygulamak için harekete geçer. Nihan iş dünyasına giriş yapar.

Haberin Devamı

Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri giderek artmaktadır. Zeynep Nihan'ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmak üzeredir.

Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir.

Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

KARA SEVDA OYUNCULAR

Nihan
Neslihan Atagül
Emir
Kaan Urgancıoğlu
Leyla
Zerrin Tekindor
Önder
Kürşat Alnıaçık
Galip
Burak Sergen
Hüseyin
Orhan Güner
Vildan
Neşe Baykent
Ozan
Barış Alpaykut
Asu
Melisa Aslı Pamuk
Fehime
Zeyno Eracar
Zeynep
Hazal Filiz Köse
Tarık
Rüzgar Aksoy
Banu
Çağla Demir
Salih
Gökay Müftüoğlu
Yasemin
Nihan Aşıcı
Hakkı
Metin Coşkun

Haberin Devamı