Mustafa Yılmaz

Mustafa Yılmaz

Son dakika Mustafa Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.618 mustafa yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm mustafa yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz’ın atanmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
4.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı Van’da teröristler ile girdiği çatışmada 2016 yılında şehit olan Kozanlı özel harekât polisi Önder Ertaş anısına 100. Yıl Ormanı'nda Mustafa Yılmaz tarafından sancak yapılıp bayrak dikildi. Geçtiğimiz günlerde Yılmaz hayatını kaybedince, sancağa bayrak dikme geleneğini kardeşi devraldı.
26.01.2024 Adana
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde Dilek Taşı Kanal D'de perşembe günleri milyonları ekranlara kilitliyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan kaleme aldığı, büyük başarı yakalayan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', 21 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Diziden yayınlanan iki tanıtım seyircinin merakını iyice attırdı.
19.09.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede?
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede? Dilek Taşı dizisi hangi hapishanede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizinin çekim yerleri merak edildi. Mustafa Yılmaz ve arkadaşlarının darbe sonrası Diyarbakır cezaevine sürülmesi seyircinin de merak konusu oldu. Peki Dilek Taşı hapishanesi nerede? İşte detaylar..
14.09.2023 Televizyon
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
Dilek Taşı’na isyan sahneleri damga vuracak! Mustafa Yılmaz ve arkadaşları “at yaşamaz” koğuşunda
Dilek Taşı’na isyan sahneleri damga vuracak! Mustafa Yılmaz ve arkadaşları “at yaşamaz” koğuşunda Kanal D’nin yeni sezon dizisi Dilek Taşı reyting rekorları kırdı. Büyük başarı yakalayan dizi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek. İzleyiciyi yeni bölümde yine duygu seli yaşayacak.
12.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ben Mustafa Yılmaz ve bu ismi bir daha asla unutmayacaksınız
Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ben Mustafa Yılmaz ve bu ismi bir daha asla unutmayacaksınız Dilek Taşı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yaptığı ve büyük beğeni toplayan Dilek Taşı’nın ikinci bölümü 14 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan iki tanıtıma duygu yüklü sahneler damgasını vurdu. seyirci ile buluştuğu tanıtım, cezaevi görüntüleri ile de oldukça dikkat çekti.
11.09.2023 Televizyon
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, geçtiğimiz yıl enerji fiyatlarındaki artışlardan tüketicilerin korunması için devreye alınan Uzlaştırma Fiyat Mekanizması’nın (AUF) katkısı ile 200 milyar TL’yi bulan bir meblağın vatandaşın cebinde kaldığını belirterek, mekanizma sayesinde elektrikle yüzde 110’luk zammın önüne geçildiğini, yüzde 15’lik indirim sağlandığını bildirdi.
31.07.2023 Ekonomi
Termometreler 48'i gördü! ' Zor günler geçiriyoruz'
Termometreler 48'i gördü! ' Zor günler geçiriyoruz' Kahramanmaraş'ta kavurucu sıcaklar sonrası araçlardaki termometreler şehrin plaka kodu 46'yı geçerek 48'e ulaştı.
26.07.2023 Yaşam
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi Tokat'ta sürücü kurslarına beklenen zam, vatandaşları harekete geçirdi. Tokat'a sürücü kursu ve diğer masraflarla beraber tek seferde B sınıfı ehliyet kazanmaya hak kazanan vatandaşlar 9 bin Türk lirasına ehliyet sahibi oluyor.
11.07.2023 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş bir karar daha verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı tavan fiyatının yükseltildiğini duyurdu.
4.07.2023 Ekonomi
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır Buğday ve arpada alım fiyatının açıklanmasının ardından üreticiler TMO’dan çiftçiyi tüccara ezdirmeyecek bir alım politikası talep ediyor. Böylece yüksek oranda ve sürekli alımlarla çiftçilerin fiyat dalgalanmasından etkilenmeyeceği ve ürününü ucuza kaptırmayacağı belirtiliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek Ücretsiz doğalgaz kullanımının esaslarını belirleyen EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz doğalgaz kullanımının maliyeti 40 milyar TL olarak hesaplandı. Ücretsiz doğalgaz uygulamasından 19,7 milyon abone yararlanacak. Ücretsiz gaz uygulaması döneminde aboneden tahsilat yapılırsa fatura iptal edilerek tahsil edilen tutar 3 iş günü içinde aboneye nakit olarak ödenecek.
4.05.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak Güneşten elektrik üretiminde ihtiyacı aşan kısmın satışı ve sisteme bedelsiz verilmesi şeklindeki işleyişe yüksek katılım var. Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak.
1.05.2023 Gündem
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı EPDK elektrik tavan fiyatında yüzde 14,75 indirime gitti. Buna göre EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan'dan itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürdü.
30.03.2023 Ekonomi
EPDK'dan şirketlere dikkat çeken uyarı!
EPDK'dan şirketlere dikkat çeken uyarı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan yazılı açıklamada, afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşların, ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın, elektrik ve doğalgaz için yeni abonelik yaptırırken OHAL süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğinin geçen hafta karara bağlandığı anımsatıldı.
26.02.2023 Ekonomi
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı!
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın-ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın-elektrik ve doğal gaz için yeni abonelik yaptırırken olağanüstü hal süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğini geçtiğimiz hafta karara bağlamıştı.
25.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.