Mustafa Uslu

Mustafa Uslu

Son dakika mustafa uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 525 mustafa uslu haberi bulunmuştur. Tüm mustafa uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar!
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar! Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu ‘Garip Bülbül’ Neşet Ertaş filmi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 25 Eylül 2012'de vefat eden Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin basın toplantısı, önceki gün yapıldı. Toplantıya yapımcı Mustafa Uslu, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Berker Berki, oyuncular Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik ve filmin senaristi katıldı. Uslu, filmin 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla mahkemeye taşınmasını ve sanatçının ailesinin iddialarına cevap verdi.
13.12.2022 Magazin
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor!
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor! 'Menajerimi Ara', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Paramparça' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sinem Öztürk, sinemaya karşı ilginin azaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. "Sinema kültürü yok oluyor" diyen oyuncu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun da bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu belirterek; "İnşallah geçiş dönemindeyizdir" ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Magazin
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesinde inşa edilen konut projesinin kura çekimi bugün yapılıyor. 22 Şubat 2022 tarihinde saat 11.00 itibariyle başlayan canlı kura çekilişinin sonuçları ve isim listesi hakkındaki aramalar arttı. Peki, TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı, Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
22.02.2022 Ekonomi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.
15.01.2022 Magazin
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul Galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.  
5.01.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı.
30.12.2021 Gündem
Aslı Bekiroğlu: "Yılbaşı tatiline gitmiyoruz!"
Aslı Bekiroğlu: "Yılbaşı tatiline gitmiyoruz!" Bir süredir ekranlardan uzak olan Aslı Bekiroğlu, yılbaşında nereye gideceği sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Önceki gün köpeğiyle yürüyüş yaparken Bebek’te görüntülenen ünlü isim, "Biz diğer sanatçılar gibi zengin değiliz" dedi.
26.12.2021 Magazin
Zeki Müren’in hayatı film oluyor! Tarkan kabul etmedi...
Zeki Müren’in hayatı film oluyor! Tarkan kabul etmedi... Zeki Müren’in hayatı film oluyor. Film yapımcısı Mustafa Uslu 'teve2 Magazin Masası' programına katılarak, Zeki Müren’in hayatını anlatan film hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
19.11.2021 Magazin
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor?
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor? Mustafa Uslu, Türk Sanat Müziği’nin efsanesi Zeki Müren’in hayatını çekeceği filmi için Tarkan’ın kapısını çaldı. Yapılan gizli görüşmelerin ardından Tarkan'ın teklife olumlu yanıt verdiği iddia ediliyor.
1.10.2021 Magazin
Mustafa Uslu'nun eski eşine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu!
Mustafa Uslu'nun eski eşine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu! Mimar Öznur Dursun, 'Ayla', 'Cep Herkülü: Naim' ve 'Müslüm' gibi çok izlenen filmlerin yapımcısı, eski eşi Mustafa Uslu’ya açtığı nafaka davasını kazandı.
24.09.2021 Magazin
Yapımcı Mustafa Uslu, prodüksiyon asistanından şikayetçi oldu!
Yapımcı Mustafa Uslu, prodüksiyon asistanından şikayetçi oldu! Yapımcı Mustafa Uslu, geçtiğimiz ay Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giderek, yanında prodüksiyon asistanı olarak çalışan Turan Altunbaşak’tan şikâyetçi oldu.
1.05.2021 Magazin
Mustafa Uslu'dan nafaka indirimi talebi!
Mustafa Uslu'dan nafaka indirimi talebi! Yapımcı Mustafa Uslu, eski eşi mimar Öznur Dursun’a dava açarak, iki çocuğuna ödediği nafakada indirim talep etti.
26.04.2021 Magazin
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, 'Exxen'in aylık ücretini açıkladı
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, 'Exxen'in aylık ücretini açıkladı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ocak ayında izleyicisiyle buluşturacağı 'Exxen' platformunun aylık ücretinin 9.90 TL olacağını duyurdu.
30.12.2020 Magazin
İkiz gelinler ve damatlar evlendi!
İkiz gelinler ve damatlar evlendi! Ordu'da ikiz kardeşler Neslihan ve Nagihan Cüni, kendileri gibi ikiz Mustafa ve Mehmet Uslu ile evlendi.
27.10.2019 Yaşam
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
18.10.2019 Yaşam
Canan Karatay'dan beslenme uyarısı: Kilo aldırmaz!
Canan Karatay'dan beslenme uyarısı: Kilo aldırmaz! İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Karatay, "Doğal kırmızı et, yumurta ve kelle paça kolesterolü yükseltmez, karaciğeri yağlandırmaz, kilo aldırmaz. Göbekteki yangını söndürür." dedi.
5.10.2019 Gündem
Yapım şirketinden flaş açıklama! Naim filmi durduruldu mu?
Yapım şirketinden flaş açıklama! Naim filmi durduruldu mu? 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmine durdurma kararı alındığı iddia edildi.
13.09.2019 Magazin
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı'
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı' Önceki gün kız arkadaşıyla Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülenen oyuncu Sinem Öztürk, ”Çocukları bırakmak zor oldu ama alışverişe çıkmam gerekiyordu" dedi.
7.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.