Mustafa Kızıl

Mustafa Kızıl

Son dakika Mustafa Kızıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Kızıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Kızıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Kızıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa kızıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 mustafa kızıl haberi bulunmuştur. Tüm mustafa kızıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarım asırlık çiftin zorlu yoğurt mesaisi
Yarım asırlık çiftin zorlu yoğurt mesaisi Aksaraylı 70 yaşındaki Mustafa ve 66 yaşındaki Döne Kızıl çifti, günde yaklaşık 12 saat emek vererek yayladaki koyunların sütünden yaptıkları organik yoğurtları satarak geçimlerini sağlıyor.
27.04.2018 Yaşam
Gaziantepspor'da istifa depremi!
Gaziantepspor'da istifa depremi! Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, İbrahim Kızıl'ın, kardeşi Mustafa Kızıl ile birlikte istifa ettiği açıklandı.
7.08.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl güven tazeledi
Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl güven tazeledi TFF 1. Lig takımlarından Gaziantepspor'un olağan genel kurulunda kulüp başkanı İbrahim Kızıl, yeniden göreve seçildi.
7.07.2017 Futbol
Gaziantep'te eşi benzeri görülmemiş olay!
Gaziantep'te eşi benzeri görülmemiş olay! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gazantepspor'un Alanyaspor mücadelesinde büyük olaylar yaşandı.
10.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da Hatira imzaladı
Gaziantepspor'da Hatira imzaladı GAZİANTEPSPOR, Almanya Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'in sözleşmesini feshettiğin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tunuslu Enis Ben Hatira'yı renklerine bağladı.
24.09.2021 Gaziantepspor
Da Silva, 1.5 yıllığına Gaziantepspor'da!
Da Silva, 1.5 yıllığına Gaziantepspor'da! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Reis Da Silva'yı kadrosuna kattı.
24.09.2021 Gaziantepspor
Gaziantep, Sergen Yalçın'a döndü
Gaziantep, Sergen Yalçın'a döndü Tolunay Kafkas’tan sonra Samet Aybaba ile masaya oturan Gaziantepspor her iki hocayla da anlaşmaya varamadı.
14.07.2016 Gaziantepspor
Karcemarskas ile yollar ayrıldı
Karcemarskas ile yollar ayrıldı Gaziantepspor deneyimli file bekçisi Karcemarskas ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Açıklamada Karcemarskas’a teşekkür edilip plaket verildiği ifade edildi.
23.05.2016 Gaziantepspor
Erdem Şen: İftira atıyorlar
Erdem Şen: İftira atıyorlar Gaziantepspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen ancak kulüple ilişiğinin kesilmesine rağmen sorunlar yaşayan Erdem Şen, Gaziantepspor'un resmi sitesinden kendisini hırsızlıkla suçlamasına cevap verdi.
21.05.2016 Gaziantepspor
Muhammet Demir savaşı!
Muhammet Demir savaşı! Kıyasıya transfer savaşı
1.01.2016 Fenerbahçe
Antep bekini Benfica'da buldu
Antep bekini Benfica'da buldu Gaziantepspor, Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Brezilyalı sol bek Fernando Marçal'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı.
21.08.2015 Gaziantepspor
G.Antep'e Brezilyalı orta saha
G.Antep'e Brezilyalı orta saha Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.
8.07.2015 Gaziantepspor
'Evleneceksen Gel' Eylül'de başlayacak
'Evleneceksen Gel' Eylül'de başlayacak Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın Show TV'de sunduğu izdivaç programı 'Evleneceksen Gel' Star TV'ye transfer olmuştu.
2.07.2015 Magazin
G.Antep'te Mutlu Topçu dönemi
G.Antep'te Mutlu Topçu dönemi Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu ile el sıkıştı.
30.06.2015 Gaziantepspor
Gaziantep'in stadı yükseliyor
Gaziantep'in stadı yükseliyor Gaziantepspor heyeti, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteye sahip stadın inşaatında incelemelerde bulundu.
15.05.2015 Gaziantepspor
"Takımımız spekülasyonlara yer vermedi"
"Takımımız spekülasyonlara yer vermedi" Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Beşiktaş karşısında gösterdikleri mücadelenin spekülasyonlara yer bırakmadığını söyledi.
11.05.2015 Gaziantepspor
Gaziantepspor'dan yeni tesis
Gaziantepspor'dan yeni tesis Gaziantepspor'da, yönetici ve teknik heyet, yeni tesisin yapımı için Vali Ali Yerlikaya'dan destek istedi.
20.04.2015 Gaziantepspor
'Başrol oynama takıntım yok'
'Başrol oynama takıntım yok' Oyuncu ve sunucu Melike Emiroğlu, şimdi de Starlife adlı magazin programını sunacak...
26.09.2014 Arşiv
Sergen: Beşiktaş'tan bana teklif...
Sergen: Beşiktaş'tan bana teklif... Göreve gelmesiyle birlikte aldığı sonuçlarla Gaziantepspor'un lige tutunmasında büyük rol oynayan teknik direktör Sergen Yalçın, çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.06.2014 Futbol
'Aynaya baksın ve görsün'
'Aynaya baksın ve görsün' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV muhabiri Mustafa Çevik'e açıklamalar yaptı.
8.02.2014 Futbol
Beşiktaş'ın 2. bombası!
Beşiktaş'ın 2. bombası! Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, gelecek sezon transferlerinde somut adımın sadece Cenk Tosun'la ilgili olarak atılmadığını söyledi.
5.02.2014 Futbol
'Şike yapıldı, bu mu etik değil!'
'Şike yapıldı, bu mu etik değil!' Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralanması etik mi değil mi tartışmalarını da beraberinde getirdi.
29.01.2014 Futbol
Flaş açıklama! 2 imza birden...
Flaş açıklama! 2 imza birden... Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Dany, Yekta ve Bruma konusunda açıklamalarda bulundu.
28.01.2014 Futbol
G.Antep'ten Bruma açıklaması!
G.Antep'ten Bruma açıklaması! Gaziantepspor Yönetim Kurulu Bruma'nın kiralanacağı haberlerini doğruladı
24.01.2014 Futbol
'Sergen görevinin başında'
'Sergen görevinin başında' Gaziantep Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmediğini bildirdi.
16.01.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Kızıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa kızıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.