Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Gaziantep'in stadı yükseliyor

Gaziantep'in stadı yükseliyor

Gaziantepspor heyeti, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteye sahip stadın inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep'in stadı yükseliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktör Okan Buruk ve bazı futbolcular, gelecek sezon maçları oynamayı planladıkları ve inşaatı süren 33 bin kişilik statta incelemelerde bulundu.

İbrahim Kızıl ve Okan Buruk'un yanı sıra asbaşkan Bülent Konca, futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl ve futbolculardan Elyasa Süme, Şenol Can, Muhammet Demir, Abdülkadir Kayalı, Muhammed İldiz ve Mustafa Durak'ın da yer aldığı heyet, inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve inşaattaki işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Asbaşkan Konca, incelemelerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, stattaki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Haziran ayı itibariyle inşaattaki çatı bölümüne başlanacağını ifade eden Konca, "Bize verilen bilgiye göre 2016 yılının ilk haftalarında stadın tamamlanması öngörülüyor. Bu nedenle inşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni statta yerimizi alacağız" dedi.

Stadın güzel bir atmosfere sahip olacağını dile getiren Konca, "Stadımız tamamlandığında Türkiye'nin en iyi 10 stadından birine sahip olacağız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz stadı görünce şimdiden heyecanlandılar. İnşallah gelecek sezon yeni yerimizde yeni başarılara koşarız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı