Gazete Vatan Logo
Futbol 'Aynaya baksın ve görsün'

'Aynaya baksın ve görsün'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV muhabiri Mustafa Çevik'e açıklamalar yaptı.

'Aynaya baksın ve görsün'

CENK İÇİN TÜM İZİNLERİ ALDIK!

Cenk Tosun transferinin konuşulacak bir tarafı yok. Gaziantepspor Yönetimi demeyim de Başkanı ve kardeşleri konuşuyor. Maddi kayıpları olduğu için konuşuyorlar. Yapılan işlem legal bir işlemdir. Zaten bütün görüşmeler yazılı izinle yapılmıştır. Hiçbir sıkıntı yoktur. İbrahim, Mehmet ve Mustafa Kızıl’ın hepsinin imzaları var. Oyuncunun sezon sonu Beşiktaş’a gelmesi konusunda hepsinin imzaları var.

KIZIL KAALE ALINACAK BİRİ DEĞİL

Çok kaale alınacak birisi olarak görmüyorum. Türk sporu için duruşum ortada. İbrahim Kızıl’ın ki de ortada. Kim neye benzediğini Türk spor kamuoyu görür. Tipimize bakan herkes cevap verir. Onun suçlaması önemli değil. Tazminat davası da açtırıcam kendisine. O fotoğrafı da Cenk Tosun'un babası çekti. Kaale alınacak biri değil. Önemsenecek bir kişilik değil. Benim bir hayat duruşum, kişiliğim var. Türk spor camiası beni tanır. Arkadaşlarım tanır. Beşiktaş camiasını tanır. Kimin neye benzediği tiplerimize bakılırsa çok daha net görülür yani. Onun için çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum.

'O fotoğrafı Cenk'in babası çekti'

"Cenk Tosun'la görüşme Gaziantepspor'un bilgisi dahilinde olan, onlarla yapılan kontratlar var. Onlardan alınan muvafakatnameler var. Ona göre yapılmış bir şey. O fotoğrafı da Cenk Tosun'un babası çekti. Elimizde Beşiktaş başkanıyla formalı bir fotoğrafı bulunsun diye ben de çekin dedim; ama medyaya ve gazetelere veren Cenk olmuş. Çocuk Beşiktaş'a geliyor. Onun heyecanını paylaşmış. Ben de kızdım, gerek yok çünkü. Benim bilgim dışında olan bir şey. Öyle şeyleri sevmem de zaten. Bugüne kadar hiçbir transferde imzam yoktur. Böyle şeyleri yöneticiler yapar. Şu anda da Önder Özen yapıyor. Bu bir aile fotoğrafıydı. Farklı noktalara gelmiş. Fark etmez, biz neticede yasal süreçlerin bize vermiş olduğu süreçler içinde ona göre haraket ettik.

ANTEP GEÇMİŞTE BİZDEN ALDIĞI PARALARA SAYSIN

Biz bütün kanun ve kurallara uygun olarak bu transferi yaptık. Onların derdi de para kazanmak. Her dakika para kazanılmaz. Beşiktaş kulübü Gaziantepspor’a son 8-10 senede 40 milyon Dolar’ın üzerinde para tahsil etmiş. Daha evel aldıklarına sayacak.

Haberin Devamı