İbrahim Kızıl

İbrahim Kızıl

Son dakika İbrahim Kızıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Kızıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Kızıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Kızıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim kızıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 ibrahim kızıl haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim kızıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..."
"Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..." Osmanlıspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
21.09.2017 Süper Lig
Gaziantepspor'da istifa depremi!
Gaziantepspor'da istifa depremi! Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, İbrahim Kızıl'ın, kardeşi Mustafa Kızıl ile birlikte istifa ettiği açıklandı.
7.08.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor Başkanı Kızıl görevini bıraktı
Gaziantepspor Başkanı Kızıl görevini bıraktı SÜPER Lig'den düşen 1'inci Ligi takımı Gaziantepspor'un Başkanı İbrahim Kızıl, görevini bıraktığını açıkladı.
14.07.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl güven tazeledi
Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl güven tazeledi TFF 1. Lig takımlarından Gaziantepspor'un olağan genel kurulunda kulüp başkanı İbrahim Kızıl, yeniden göreve seçildi.
7.07.2017 Futbol
Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa!
Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa! Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'un yönetim kurulu üyesi Hikmet Akay, görevinden istifa etti.
28.05.2017 Gaziantepspor
Yönetim protesto edidi
Yönetim protesto edidi Spor Toto Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'da bazı taraftarlar, kulüp yönetimini protesto etti.
27.05.2017 Gaziantepspor
Gaziantep karıştı! Yine Başkan yine tokat skandalı...
Gaziantep karıştı! Yine Başkan yine tokat skandalı... Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor'a 6-0 mağlup olan Gaziantepspor'da başkan İbrahim Kızıl, menajer Cengiz İbret'e tokat attı
10.05.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti Önceki gün evinde ölü bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için anma töreni düzenlendi.
25.04.2017 Gaziantepspor
Elçilik ile büyük kriz!
Elçilik ile büyük kriz! Derin acı yaşayan Başkan İbrahim Kızıl, cenazeyi kulüpte düzenlenecek törenden sonra ambulans uçakla ülkesine göndermek için girişimlerde bulundu.
25.04.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..."
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..." GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral'ın ölümünün tüm takımı olumsuz etkilediğini belirterek, 'Hepimiz sarsıldık' dedi.
24.04.2017 Gaziantepspor
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk Gaziantepspor'un intihar eden futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın, uzun bir süredir yaşadığı bir psikolojik rahatsızlığının bulunduğu ortaya çıktı.
24.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor
Şamil Tayyar patladı! İstifa...
Şamil Tayyar patladı! İstifa... AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir toplantıda Gaziantepspor yönetimine istifa çağrısında bulundu. Olayın detayları haberimizde...
31.03.2017 Gaziantepspor
Şansal Büyüka'dan olay iddia!
Şansal Büyüka'dan olay iddia! Şansal Büyüka, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın görüşmek istediği hakem Barış Şimşek'in maç sonu arka kapıdan kaçırıldığını iddia etti.
5.03.2017 Gaziantepspor
Cumhurbaşkanı geliyor, Antep 20 bin forma dağıtıyor
Cumhurbaşkanı geliyor, Antep 20 bin forma dağıtıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek mitingde 20 bin forma dağıtılacağını söyledi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da Hatira imzaladı
Gaziantepspor'da Hatira imzaladı GAZİANTEPSPOR, Almanya Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'in sözleşmesini feshettiğin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tunuslu Enis Ben Hatira'yı renklerine bağladı.
24.09.2021 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da bedava forma krize yol açtı
Gaziantepspor'da bedava forma krize yol açtı Yeni stadında oynadığı ilk maçta Antalyaspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Gaziantepspor'da taraftarlar yönetimi istifaya davet etmeye devam ediyor.
24.09.2021 Gaziantepspor
Gaziantepspor, Es-Es'i ezip geçti
Gaziantepspor, Es-Es'i ezip geçti Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'u hazırlık maçında 5-0 yendi.
24.09.2021 Gaziantepspor
İbrahim Üzülmez müjdeyi verdi!
İbrahim Üzülmez müjdeyi verdi! Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, devre arası transfer döneminde takıma 5-6 oyuncu takviye edeceklerini belirterek, sahada savaşan ve takıma direkt katkı sağlayabilecek futbolculara ihtiyacı olduğunu söyledi.
24.09.2021 Gaziantepspor
İsmail Kartal görevinden alındı
İsmail Kartal görevinden alındı Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’da, teknik direktör İsmail Kartal görevinden ayrıldı.
24.09.2021 Gaziantepspor
Gaziatepspor'dan dünyada bir ilk!
Gaziatepspor'dan dünyada bir ilk! Gaziantepsporlu taraftarlar dünyada bir ilke imza atarak, takımın formalarındaki göğüs reklamında yer alacak. Taraftarlar imzalanacak bu sponsorluk anlaşması ile sadece tribünde takımı desteklemeyecek, oyunculara formaları kadar yakın olacak.
24.09.2021 Gaziantepspor
Erdem Şen: İftira atıyorlar
Erdem Şen: İftira atıyorlar Gaziantepspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen ancak kulüple ilişiğinin kesilmesine rağmen sorunlar yaşayan Erdem Şen, Gaziantepspor'un resmi sitesinden kendisini hırsızlıkla suçlamasına cevap verdi.
21.05.2016 Gaziantepspor
İbrahim Kızıl trafik kazası geçirdi!
İbrahim Kızıl trafik kazası geçirdi! Gaziantepspor’un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Adana Kahramanmaraş otobanında trafik kazası geçirdi.
7.01.2016 Gaziantepspor
Varsa yoksa Muhammet
Varsa yoksa Muhammet Bordo-Mavili ekibin ara transferdeki ilk hedefi G.Antepspor'un golcüsü!
3.01.2016 Trabzonspor
PFDK'dan rekor gelir
PFDK'dan rekor gelir PFDK 2014-2015 sezonunda Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. Lig'de yer alan kulüplere toplam 22 milyon 914 bin 331 lira para cezası verdi.
15.06.2015 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Kızıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim kızıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.