Frantisek Rajtoral

Frantisek Rajtoral

Son dakika frantisek rajtoral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frantisek rajtoral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frantisek rajtoral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frantisek Rajtoral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frantisek rajtoral gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 frantisek rajtoral haberi bulunmuştur. Tüm frantisek rajtoral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rajtoral'in ölümü için olay iddia!
Rajtoral'in ölümü için olay iddia! Gaziantepspor’un trajik şekilde hayatına son veren Çek oyuncusu Frantisek Rajtoral’in intihar sebebiyle ilgili yeni bir açıklama geldi
3.05.2017 Gaziantepspor
Ali Koç havalara uçtu!
Ali Koç havalara uçtu! Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor galibiyeti futbolcular kadar Ali Koç’u da sevindirdi.
1.05.2017 Fenerbahçe
Antep fırsat tepti!
Antep fırsat tepti! SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantepspor, sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.
28.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti Önceki gün evinde ölü bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için anma töreni düzenlendi.
25.04.2017 Gaziantepspor
Frantisek Rajtoral saygı duruşu
Frantisek Rajtoral saygı duruşu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın vefatı nedeni ile bugünden itibaren 1 Mayıs'a kadar oynanacak resmi maçlardan önce saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
25.04.2017 Süper Lig
Kronik yorgunluk ölüme mi götürdü?
Kronik yorgunluk ölüme mi götürdü? İntihar eden Rajtoral’de kronik yorgunluk sendromu sorunu olduğunun ileri sürülmesi, dikkatleri bir kez daha kronik yorgunluk sendromuna çevirdi.
25.04.2017 Sağlık
Elçilik ile büyük kriz!
Elçilik ile büyük kriz! Derin acı yaşayan Başkan İbrahim Kızıl, cenazeyi kulüpte düzenlenecek törenden sonra ambulans uçakla ülkesine göndermek için girişimlerde bulundu.
25.04.2017 Gaziantepspor
Eski sevgiliden duygusal mesaj
Eski sevgiliden duygusal mesaj Yaşamına son veren Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral’ın eski sevgilisi acısını “Büyük bir kalbin vardı, seni asla unutmayacağım” sözleriyle paylaştı. Genç futbolcuyu ‘tükenmişlik sendromu’nun ölüme sürüklemiş olabileceği belirtildi
24.04.2017 Yaşam
Barcelona'dan Rajtoral için başsağlığı mesajı
Barcelona'dan Rajtoral için başsağlığı mesajı Gaziantepsporlu oyuncu Frantisek Rajtoral’ın intihar etmesinin ardından Barcelona başsağlığı mesajı yayınladı.
24.04.2017 Süper Lig
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk Gaziantepspor'un intihar eden futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın, uzun bir süredir yaşadığı bir psikolojik rahatsızlığının bulunduğu ortaya çıktı.
24.04.2017 Gaziantepspor
Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı
Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Süper Lig ekipleri başsağlığı mesajı yayınladı.
23.04.2017 Fenerbahçe
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor
Kasımpaşa, 9 kişilik Antep'i deviremedi!
Kasımpaşa, 9 kişilik Antep'i deviremedi! Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, 9 kişi kalan Gaziantepspor'u deviremedi.
15.10.2016 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Frantisek Rajtoral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frantisek rajtoral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.