Rajtoral

Rajtoral

Son dakika rajtoral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rajtoral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rajtoral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rajtoral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rajtoral gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 rajtoral haberi bulunmuştur. Tüm rajtoral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rajtoral'in ölümü için olay iddia!
Rajtoral'in ölümü için olay iddia! Gaziantepspor’un trajik şekilde hayatına son veren Çek oyuncusu Frantisek Rajtoral’in intihar sebebiyle ilgili yeni bir açıklama geldi
3.05.2017 Gaziantepspor
Ali Koç havalara uçtu!
Ali Koç havalara uçtu! Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor galibiyeti futbolcular kadar Ali Koç’u da sevindirdi.
1.05.2017 Fenerbahçe
Antep fırsat tepti!
Antep fırsat tepti! SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantepspor, sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.
28.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti Önceki gün evinde ölü bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için anma töreni düzenlendi.
25.04.2017 Gaziantepspor
Frantisek Rajtoral saygı duruşu
Frantisek Rajtoral saygı duruşu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın vefatı nedeni ile bugünden itibaren 1 Mayıs'a kadar oynanacak resmi maçlardan önce saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
25.04.2017 Süper Lig
Kronik yorgunluk ölüme mi götürdü?
Kronik yorgunluk ölüme mi götürdü? İntihar eden Rajtoral’de kronik yorgunluk sendromu sorunu olduğunun ileri sürülmesi, dikkatleri bir kez daha kronik yorgunluk sendromuna çevirdi.
25.04.2017 Sağlık
Elçilik ile büyük kriz!
Elçilik ile büyük kriz! Derin acı yaşayan Başkan İbrahim Kızıl, cenazeyi kulüpte düzenlenecek törenden sonra ambulans uçakla ülkesine göndermek için girişimlerde bulundu.
25.04.2017 Gaziantepspor
Eski sevgiliden duygusal mesaj
Eski sevgiliden duygusal mesaj Yaşamına son veren Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral’ın eski sevgilisi acısını “Büyük bir kalbin vardı, seni asla unutmayacağım” sözleriyle paylaştı. Genç futbolcuyu ‘tükenmişlik sendromu’nun ölüme sürüklemiş olabileceği belirtildi
24.04.2017 Yaşam
Barcelona'dan Rajtoral için başsağlığı mesajı
Barcelona'dan Rajtoral için başsağlığı mesajı Gaziantepsporlu oyuncu Frantisek Rajtoral’ın intihar etmesinin ardından Barcelona başsağlığı mesajı yayınladı.
24.04.2017 Süper Lig
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..."
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..." GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral'ın ölümünün tüm takımı olumsuz etkilediğini belirterek, 'Hepimiz sarsıldık' dedi.
24.04.2017 Gaziantepspor
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk
İntihar eden Rajtoral'in hastalığı kronik yorgunluk Gaziantepspor'un intihar eden futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın, uzun bir süredir yaşadığı bir psikolojik rahatsızlığının bulunduğu ortaya çıktı.
24.04.2017 Gaziantepspor
Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı
Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Süper Lig ekipleri başsağlığı mesajı yayınladı.
23.04.2017 Fenerbahçe
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantep Osmanlı'yı devirdi
Gaziantep Osmanlı'yı devirdi Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi.
2.04.2017 Gaziantepspor
Kartal yakın takipte
Kartal yakın takipte M.Başakşehir'in takıldığı haftada G.Antep'i deviren Beşiktaş devreyi kayıpsız bitirdi.
24.12.2016 Beşiktaş
Bu maç 10 cm karda oynandı
Bu maç 10 cm karda oynandı Karla kaplı zemine rağmen karşılaşma 90 dakika oynandı.
24.09.2021 Gaziantepspor
Osmanlı kupaya iyi başladı
Osmanlı kupaya iyi başladı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ilk haftasında Osmanlıspor, sahasında Gaziantepspor'u 2-1 yendi.
1.12.2016 Gaziantepspor
Antep tek golle turladı!
Antep tek golle turladı! Ziraat Türkiye Kupası maçında Gaziantepspor ile Düzyurtspor karşı karşıya geldi.
24.09.2021 Gaziantepspor
İsmail Kartal, kartlardan yakındı
İsmail Kartal, kartlardan yakındı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Kasımpaşa, 9 kişilik Antep'i deviremedi!
Kasımpaşa, 9 kişilik Antep'i deviremedi! Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, 9 kişi kalan Gaziantepspor'u deviremedi.
15.10.2016 Gaziantepspor
Plzen'i kendi taktiğinde boğdu!
Plzen'i kendi taktiğinde boğdu! Çek ekibinin özellikle Napoli maçlarında hücumu seven ve alanı daraltıp rakibe hata yaptıran oyununu bu kez F.Bahçe sergiledi. Bu taktik Schalke, A.Madrid ve Napoli’nin bile evinde deviremediği Plzen’e yenilgiyi tattırdı
8.03.2013 Futbol
Çeyrek altın Webo'dan!
Çeyrek altın Webo'dan! 90 dakika maçı domine eden Kanarya, sadece 37’de Volkan’ın büyük hatasında Rajtoral’e bir fırsat verdi, neyse ki top direkte patladı. 42’de Kuyt’ın yapamadığını 81’de Kamerunlu başardı ve boş kaleye topu bırakıp 14 Mart’taki sessiz rövanşta ‘Bu tur gelir’ dedirtti
8.03.2013 Futbol
Vrba: Turu geçersek büyük başarı!
Vrba: Turu geçersek büyük başarı! UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında yarın Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak Viktoria Plzen’in teknik direktörü Pavel Vrba, turu geçip son 8 takım arasına kalmalarının kendileri için büyük bir başarı olacağını söyledi.
6.03.2013 Futbol
Plzen büyük lokma
Plzen büyük lokma Yazarımız Güntekin Onay, F.Bahçe’nin son 16’daki Çek rakibini VATAN okurları için mercek altına aldı.
22.02.2013 Futbol
Muhtemel rakiplerden  sürpriz!
Muhtemel rakiplerden sürpriz! Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinin maçında Napoli, sahasında Viktoria Plzen'e 3-0 mağlup oldu.
14.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rajtoral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rajtoral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.