Gazete Vatan Logo
Futbol Sergen: Beşiktaş'tan bana teklif...

Sergen: Beşiktaş'tan bana teklif...

Göreve gelmesiyle birlikte aldığı sonuçlarla Gaziantepspor'un lige tutunmasında büyük rol oynayan teknik direktör Sergen Yalçın, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sergen: Beşiktaş'tan bana teklif...

Gaziantepspor'un başında 15 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik alarak teknik direktörlük kariyerine iyi bir başlangıç yapan Sergen Yalçın, kendisine gelen teklifler arasından hedeflerine uyan bir takımla çalışacağını ifade etti.

"BEŞİKTAŞ'TAN BANA TEKLİF GELMEDİ"

Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in yerine göreve getirileceği iddialarına cevap veren Sergen Yalçın, "Beşiktaş'tan bana böyle bir teklif gelmedi. Zaten benim amacım sportif direktörlük değil teknik direktörlük yapmak" dedi.

"GAZİANTEPSPOR OKAN BURUK'LA ANLAŞMIŞ"

Yalçın, 'Gaziantepspor'la yeniden anlaşmanız mümkün mü?' sorusuna ise "Böyle bir durum mümkün değil. Zaten Gaziantepspor Okan Buruk'la anlaşmaya varmış. Bana gelen bilgiler o yönde" cevabını verdi.

Bu açıklamanın ardından Gaziantepspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl da "Okan Buruk ile 3 yıllık sözleşme anlaşma sağladık. Yarın hocamızın Gaziantep'e gelmesini bekliyoruz. Gelir gelmez kendisiyle burada sözleşme imzalayacağız" açıklamasını yaptı.

(Habertürk)

Haberin Devamı