Mustafa Elitaş

Mustafa Elitaş

Son dakika mustafa elitaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa elitaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa elitaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Elitaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa elitaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 814 mustafa elitaş haberi bulunmuştur. Tüm mustafa elitaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Staj sigortası başlangıç sayılacak mı, staj mağdurları EYT kapsamında mı? Staj EYT sayılacak mı, staj ve çıraklık mağdurları kaç kişi, ne olacak?
Staj sigortası başlangıç sayılacak mı, staj mağdurları EYT kapsamında mı? Staj EYT sayılacak mı, staj ve çıraklık mağdurları kaç kişi, ne olacak? Torba yasada neler var, staj sigortası var mı, staj SGK başlangıcı sayılacak mı? En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılması ve geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 2 bin TL'ye çıkarılmasıyla 18 maddeye ulaşan düzenlemenin ise haftaya biteceğini aktardı. Öte yandan EYT ile emeklilik hakkı kazanma önünde engel olan staj başlangıcına yönelik torba yasada bir madde olup olmadığı ise merak konusu oldu. Gözler kabine toplantısına çevrildi ve staj mağdurlarına yönelik müjde gelip gelmeyeceği sorgulanmaya başlandı.
31.03.2023 Emekli
Asgari ücretliye ikramiye var mı, asgari ücrete bayram ikramiyesi onaylandı mı? Bayramda ikramiye ne kadar, ikramiye ne zaman yatacak?
Asgari ücretliye ikramiye var mı, asgari ücrete bayram ikramiyesi onaylandı mı? Bayramda ikramiye ne kadar, ikramiye ne zaman yatacak? AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Elitaş yaptığı açıklamada "EYT’lilerden yılsonuna kadar 2 milyon 250 bin kişi emekli olduğunu düşünürsek 5 milyon daha gelirse 15 milyon kişi 2 bin liralık bayram ikramiyelerinden faydalanmış olacak. Kamuoyunda soru işaretleri var. Kanun teklifi TBMM’de yasalaşıp Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren Türkiye’de 7500 liranın altında maaş olmayacak." İfadesini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı 2023? Bayram ikramiyesi kimlere verilecek, asgari ücretlilere bayram ikramiyesi verilecek mi?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2023 Çalışan Hakları
Kök maaş nedir? En düşük emekli maaşında kök maaş ne demek, ne anlama geliyor?
Kök maaş nedir? En düşük emekli maaşında kök maaş ne demek, ne anlama geliyor? En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Maaşı 7 bin 500 liranın altında olanların kök maaşı değişmeyecek. Aradaki farkı Hazine karşılayacak. Peki, kök maaş nedir? En düşük emekli maaşında kök maaş ne anlama geliyor?
24.03.2023 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı’nda kaç TL ikramiye alacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı’nda kaç TL ikramiye alacak? Emeklinin bayram ikramiyesi belli oldu. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı’nda kaç TL ikramiye alacak?
24.03.2023 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi belli oldu!
Emekli bayram ikramiyesi belli oldu! Ramazan ayına girilirken milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi haberi geldi. Emeklilerin bayram ikramiyesi 2 bin TL'ye yükseldi. Böylece yaklaşık 15 milyon emekli, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye olarak 2 bin TL alacak.
24.03.2023 Ekonomi
'Emekli zam' düzenlemesi Meclis'te! Detaylar belli oldu
'Emekli zam' düzenlemesi Meclis'te! Detaylar belli oldu En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasını içerden torba teklif, TBMM'ye sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "11 milyona yakın bir vatandaşın bundan faydalanacağını tahmin ediyoruz" dedi. 'Diğer emeklilere zam yapılacak mı?' sorusuyla ilgili olarak Elitaş, "7 bin 500'ün üzerindeki maaşlar aynı kalacak" dedi.
24.03.2023 Emekli
Vergi affı çıktı mı 2023, vergi borcu affı ne zaman çıkacak? Vergi affı Resmi Gazete yayımlandı mı 2023, ne zaman yürürlüğe girecek 2023, emlak vergisini kapsıyor mu?
Vergi affı çıktı mı 2023, vergi borcu affı ne zaman çıkacak? Vergi affı Resmi Gazete yayımlandı mı 2023, ne zaman yürürlüğe girecek 2023, emlak vergisini kapsıyor mu? Yeni vergi borcu yapılandırma paketi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Vergi affı borç yapılandırmasına ilişkin son olarak “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine ilişkin görüşmeler TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş vergi affı paketine ilişkin detayları açıkladı. Peki, Vergi affı ne zaman çıkacak 2023? Vergi affı 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı, başvuru ne zaman? 2023 vergi affı çıktı mı, başvuru nasıl yapılır?
2.03.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: 'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmalarına başladık
AK Parti'li Elitaş: 'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmalarına başladık AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında açıkladığı 'Afet Yeniden İmar Fonu'nun kurulmasını öngören 11 maddelik yasal düzenlemenin çalışmalarına başladıklarını söyledi.
1.03.2023 Gündem
EYT ile ilgili son dakika açıklaması!
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca kişi bekliyordu. EYT ile ilgili yeni açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş EYT çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
27.02.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: TBMM çalışmalarına 28 Şubat'a kadar ara verildi
AK Parti'li Elitaş: TBMM çalışmalarına 28 Şubat'a kadar ara verildi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM çalışmalarına siyasi partilerin mutabakatı ile 28 Şubat'a kadar ara verilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop ve vekiller maaşlarını depremzedelere bağışlayacak
TBMM Başkanı Şentop ve vekiller maaşlarını depremzedelere bağışlayacak TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile AK Parti, CHP ve İYİ Parti milletvekilleri, depremzedeler için maaşlarını bağışlama kararı aldıklarını duyurdu.
9.02.2023 Gündem
AK Parti'li Elitaş: TBMM Genel Kurul çalışmalarına 1 hafta ara veriyoruz
AK Parti'li Elitaş: TBMM Genel Kurul çalışmalarına 1 hafta ara veriyoruz AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle TBMM Genel Kurul çalışmalarına bir hafta ara verdiklerini açıkladı.
6.02.2023 Gündem
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak Toplamda 4.8 milyon kişiyi etkilemesi beklenen EYT yasa teklifi, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyona sunulan etki analiz raporuna göre EYT’nin SGK’ya maliyeti 144.7 milyar TL olacak. Raporu sunan SGK Başkan Vekili Kürşad Arat, “Bu yıl EYT ile 2.2 milyon kişi emekli olabilecek. Bu kişilerin maaşları ileri bir tarihte bağlansa bile 1 Mart’tan itibaren hesaplanarak yatırılacak” dedi.
3.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti grubuna, bakanlık bürokratları tarafından sunum yapıldı.
18.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Elitaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa elitaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.