Mülteci Sorunu

Mülteci Sorunu

Son dakika mülteci sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülteci sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülteci sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülteci Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülteci sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 mülteci sorunu haberi bulunmuştur. Tüm mülteci sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriye ile 11 yıl sonra ilk görüşme! Bakan Akar'dan flaş açıklama
Suriye ile 11 yıl sonra ilk görüşme! Bakan Akar'dan flaş açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Moskova'da savunma bakanları ve istihbarat başkanları arasında gerçekleştirilen üçlü toplantıya ilişkin, "Bizim Türkiye’de ve Suriye’de yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin aleyhine bir şey yapmamız hiçbir şekilde söz konusu değildir. Onları zora sokacak bir davranış içinde hiçbir zaman bulunmadık, bulunmayız. Bunu herkes bu şekilde bilmeli ve ona göre davranmalıdır" dedi.
29.12.2022 Gündem
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, Rusya ve Suriye Savunma Bakanları ile görüştü
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, Rusya ve Suriye Savunma Bakanları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile Rusya'ya gitti. Bakan Akar, Suriye Savunma Bakanı ile görüştü. Bu görüşme Şam ile 11 yıl aradan sonra yapılan ilk temas oldu.
28.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşından itibaren iyileşme hızlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşından itibaren iyileşme hızlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sebeplerini bildiğimiz sıkıntıların sonuçlarını hafifletmek, ardından da tamamen ortadan kaldırmak için yoğun çalışma içindeyiz. Kasım ayı enflasyon verileri iyileşmenin sürdüğünü gösteriyor. Yılbaşıyla birlikte iyileşme hızlanacak, şubat ayı itibarıyla daha makul yere gelecektir" dedi.
6.12.2022 Siyaset
Genel Hayata etkili ne demek, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek ne anlama geliyor?
Genel Hayata etkili ne demek, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek ne anlama geliyor? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi nedir, ne demek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce'yi 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan ettiklerini açıkladı. Erdoğan, ''Böylece afet sonrası telafi ve ihya çalışmalarımızı daha hızlı şekilde yürütebileceğiz'' dedi. Peki, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan etmek nedir? Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen yerler hakkında merak edilenler…
30.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Geçtiğimiz 20 yılda hep yapageldiğimiz gibi bugün de ülkemizin her meselesini, milletimizin her beklentisini hayata geçirerek Türkiye’yi huzurlu ve müreffeh bir geleceğe hazırlıyoruz" dedi. Marketlerdeki fiyat denetimine de değinen Erdoğan, ''Türkiye'nin yürüyüşünü durdurmak mümkün değil, biz vatanımıza mağdur olmayacak şekilde ekonomik desteklerimizi sürdürüyoruz. Zincir ve diğer marketlerle ilgili bakanlıklarımız kontrolleri sıkılaştıracaktır. Fiyat farklılıklarını gidereceğiz'' ifadelerini kullandı.
30.11.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu:  Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" dedi.
4.06.2022 Siyaset
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması!
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sığınmacı göçü ve mülteci sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye gelen göçmenler" adı altında dolaşan videolarla ilgili konuşan Akar, "Yalan haber, video ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." diyerek, Suriyelilerin geri dönüşleri ile ilgili de açıklama yaptı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar “Suriyeliler geri dönüyor mu?” ve “Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Bakan Akar'ın sığınmacı açıklaması…
7.05.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu ile TBMM'de görüştü.
1.03.2022 Siyaset
Ukrayna-Rusya savaşında son durum! Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Saldırı güçleri git gide zayıflıyor
Ukrayna-Rusya savaşında son durum! Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Saldırı güçleri git gide zayıflıyor Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar CNN Türk yayınına bağlanarak Rus işgalinin devam ettiği Ukrayna'daki son durumu aktardı. Bodnar, saldırıların ikinci gününde olduklarını ve bugünün Ukrayna'nın en zor günü olduğunu açıklayarak yardım çağrısını tekrarladı.
25.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan'ın yaptığı nankörlüktür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan'ın yaptığı nankörlüktür Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Türkiye'ye yönelik sözleri üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayı aldatabilirsiniz ama Türkiye'yi aldatamazsınız. Yunanistan dürüst davranmıyor. Elimizde belgeler var. 5 milyona yakın mülteciyi ev sahipliği yapan ülkeye, "Mülteci sorunu Türkiye'den kaynaklanıyor" demek, nankörlüktür." ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan, ABD'nin Dedeağaç'a askeri sevkiyat yapmasıyla ilgili olarak, "Aslında Dedeağaç bir üs değil. Yunanistan'ın kendisi şu anda ABD'nin bir üssü noktasına gelmiştir. Şu anda Yunanistan'ın içerisindeki ABD üslerinin sayısını ben saya saya bitiremedim." dedi.
11.11.2021 Siyaset
'Türk askeri, bir görevi daha başarıyla tamamlamanın gururuyla dönüyor'
'Türk askeri, bir görevi daha başarıyla tamamlamanın gururuyla dönüyor' Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk askerinin Afganistan'dan tahliyesine ilişkin, "Türk askeri, zorlu bir görevi daha başarıyla tamamlamış olmanın gururuyla evine dönüyor. Hizmetleri ve fedakarlıkları için kendilerine minnettarız. Afgan halkının yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi.
26.08.2021 Siyaset
NATO Liderler Zirvesi'nde kritik buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden görüşmesinde 9 kritik başlık...
NATO Liderler Zirvesi'nde kritik buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden görüşmesinde 9 kritik başlık... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ile yapacağı ‘yeni dönem’ görüşmesinde 9 kritik başlık gündeme gelecek. Yüz yüze gerçekleşecek ilk görüşmede, FETÖ ile mücadelede somut adım ve PKK/YPG’ye verilen desteğin kesilmesi istenecek. F-35’ler ve S-400 meselesi ile Suriye, Libya, Doğu Akdeniz, Dağlık Karabağ ve 100 milyar dolarlık ticaret hedefi ele alınacak.
11.06.2021 Dünya
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi!
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Craft ve Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüşmesinde İdlib konusu ele alındı.
4.03.2020 Siyaset
Adalet Bakanı Gül'den Avrupa ülkelerine "göçmen" çağrısı
Adalet Bakanı Gül'den Avrupa ülkelerine "göçmen" çağrısı Gül, "Artık mesele hukuki olmanın da ötesinde, insani ve vicdani bir boyuta taşınmıştır. Bu drama kimse kayıtsız kalmamalıdır" dedi.
2.03.2020 Siyaset
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler Türkiye’nin amacı neydi? Suriye’de ne yapmak istedi? Diğer ülkeler ne tür oyunlar içine girdi? Soçi Mutabakatı’nın ardından neler yapıldı? Rusya, Şam rejimi ile nasıl bir ortaklık içine girdi? Türkiye kararlılığından vazgeçer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
2.03.2020 Gündem
Son dakika...  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin telefonla görüştü. Kremlin'den yapılan açıklamada Erdoğan ve Putin'in ikili zirve için mutabakata vardığı belirtildi. İletişim Başkanı Altun,"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı" dedi.
28.02.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "AB'nin Türkiye'deki mülteciler için vadettiği 6 milyar avronun henüz yarısının dahi tam ödenmediğini" bildirdi.
23.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AA Editör Masası toplantısında, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, ekonomide 2019'da dengelenmenin ve disiplinin sağlandığını, 2020'de yeni bir şahlanış dönemine geçileceğini bildirdi.
1.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cenevre'de 'Suriye' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cenevre'de 'Suriye' mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenevre'de düzenlenen Küresel Mülteci Forumu'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize sığınan hiçbir mülteciyi geri göndermedik. Şu anda Suriyeli olmak üzere 5 milyona yakın yerinden edilmiş kişiye ev sahipliği yapıyoruz" ifadesini kullandı.
17.12.2019 Siyaset
Fırat'ın doğusuna olası operasyona siyasi partilerden destek mesajları
Fırat'ın doğusuna olası operasyona siyasi partilerden destek mesajları Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yapmayı planladığı olası operasyon için siyasi partilerden destek mesajları geldi. MHP, CHP, İYİ Parti ve BBP yaptıkları açıklamayla olası operasyona destek verdi.
8.10.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır anneleri için "Annelerin ortaya koyduğu yaklaşım, bütün dünya üzerinde teröre karşı yükselen en güçlü sestir" ifadelerini kullandı.
18.09.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: Kabul edilemez
Milli Savunma Bakanı Akar: Kabul edilemez Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'den YPG/PKK'lı teröristlere eğitim verilmesine dair, "Teröristlerin eğitilmesi kabul edilemez." dedi.
12.12.2018 Gündem
Avrupa evetse evet hayırsa hayır desin
Avrupa evetse evet hayırsa hayır desin “1963’ten beri oyalanan Türkiye var. Hiçbir Avrupa üyesi ülkeye böyle bir zulüm yapılmadı. Ne evet ne hayır. Alacaksanız sinyallerini verin almayacaksınız söyleyin. Siz yolunuza biz yolumuza devam edelim”
8.10.2018 Siyaset
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda hitap edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye, terörle mücadelede işbirliği, mülteci sorununda yük paylaşımı, ticaret savaşları Filistin ve BM’de yapısal reform konularında kritik mesajlar verecek
23.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Şubat'ta Vatikan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Şubat'ta Vatikan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Şubat'ta Papa Francis'in davetlisi olarak Vatikan'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan'ın Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ile görüşmesinde en önemli gündem maddesi Kudüs meselesi olacak. Erdoğan, Vatikan ziyaretinin ardından Latin Amerika turuna çıkacak.
16.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülteci sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.