Müjdat Gezen

Müjdat Gezen

Son dakika Müjdat Gezen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müjdat Gezen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müjdat Gezen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjdat Gezen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjdat gezen gelişmeleri de dahil olmak üzere 560 müjdat gezen haberi bulunmuştur. Tüm müjdat gezen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterini Buse Meral canlandırıyor. Seyirci, "Buse Meral kimdir, hangi dizilerde rol aldı?" sorgusuna başladı. İşte Buse Meral hakkında bilgiler...
18.06.2023 Televizyon
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda!
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda! Türk Sanat Müziği sanatçısı ve iş adamı Metin Milli, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 80 yaşında hayatını kaybeden Metin Milli, Cebeci Asri Mezarlığı’nda bulunan İsmet Oğultürk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
18.06.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti! ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu Muhlis Asan, dün akşam hayatını kaybetti. Acı haberi Orhan Aydın duyurdu.
26.02.2023 Magazin
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Kurt ile evlenen Melisa İnci hakkında merak edilenler
Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Kurt ile evlenen Melisa İnci hakkında merak edilenler Geçen yıl nişanlanan Melisa İnci ve Umut Kurt çifti evlendi. Ünlü oyuncuyla evlenmesinin ardından Melisa İnci'nin hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.09.2022 Televizyon
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü!
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü! Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile Bodrum'da evlendi.
28.08.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Nazlı Senem Ünal kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Somer ile olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Mine karakterinin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, Üç Kız Kardeş Mine kimdir? Nazlı Senem Ünal kimdir, kaç yaşında ve nereli?
22.02.2022 Televizyon
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım
Dolunay Soysert: Babam tiyatroya direnmeseydi, oyuncu olamazdım Son olarak final yapan 'İkimizin Sırrı' dizisinde rol alan oyuncu Dolunay Soysert, Hakan Bilgin’in YouTube programı 'Mekânın Sahibine Geldik'in konuğu oldu.
14.02.2022 Magazin
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı?
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı? TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın ardından Kemal Kahraman kimdir, Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı, Kemal Kahraman Ezgi Mola olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri… Kemal Kuruçay öldü mü? Usta oyuncunun ölüm haberini alan vatandaşlar arama motorlarına yönelenler üzücü haberi öğrendi. Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Komedi film ve dizilerde görmeye alışık olduğumuz Kemal Kuruçay'ın vefat haberi sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Gurbetçiler isimli dizide oynadığı Fırıldak Cemil karakteriyle tanınan, İnce İnce Yasemince ve Reyting Hamdi isimli komedi dizilerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
23.10.2021 Gündem
Usta oyuncu İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncu İlhan Daner için Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenledi. Taziyeleri Daner'in eşi Nihal Daner ve oğlu Cüneyt Alihan Daner kabul etti.
3.10.2021 Magazin
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müjdat Gezen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjdat gezen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.