Gazete Vatan Logo
Magazin Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!

Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!

Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.

Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!

Fenerbahçe’nin yıldız ismi Altay Bayındır’ın yeni aşkı güzel oyuncu Pelin Uluksar! Altay’ın, Melisa Aslı Pamuk’la yakınlaştığı iddia edilmiş, ancak ikiliden bir açıklama gelmemişti. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre yakışıklı kalecinin gerçek aşkı ise Pelin Uluksar’mış. Bir arkadaşım, çifti Anadolu Yakası’nda birlikte görmüş. Bunun üzerine araştırma yapınca, haberin doğru olduğunu öğrendim.

İkisi de kariyerlerinin önüne geçmesin diye haberi şimdilik gizli tutmaya karar verdiğinden, aşklarını gözlerden uzak yaşıyormuş.

“Ben Bu Cihana Sığmazam”daki Süheyla rolüyle dikkat çeken Uluksar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun okullu bir oyuncu.

Hem Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde hem de Uluslararası Micheal Chekhov Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi alan Uluksar, aynı zamanda bale ve eskrim yapıyor. Güzel oyuncu, Instagram’daki 1,7 milyon takipçisiyle de sosyal medyanın etkin isimlerinden.