Bahar Öztan

Bahar Öztan

Son dakika Bahar Öztan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahar Öztan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahar Öztan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Öztan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar öztan gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 bahar öztan haberi bulunmuştur. Tüm bahar öztan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar Öztan'a veda... 'Gamzeli Güzeli' son yolculuğuna uğurlandı
Bahar Öztan'a veda... 'Gamzeli Güzeli' son yolculuğuna uğurlandı Yeşilçam'ın ‘Gamzeli Güzeli’ Bahar Öztan, kolon kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında yaşama veda etti. Öztan, bugün ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
22.03.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem
Bahar Öztan platoniği olduğu aşkını yıllar önce itiraf etmiş
Bahar Öztan platoniği olduğu aşkını yıllar önce itiraf etmiş Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun vefat etmesinin ardından yıllar önce platonik aşık olduğu ünlü isim ortaya çıktı.
22.03.2024 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
Dördüncü kez kansere yakalanmıştı! Bahar Öztan sağlık durumunu paylaştı
Dördüncü kez kansere yakalanmıştı! Bahar Öztan sağlık durumunu paylaştı Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan, geçtiğimiz mart ayında dördüncü kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztan, kolon kanseri nedeniyle ikinci kez ameliyat oldu. Sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
30.10.2023 Magazin
Tanyeli tedavi için Küba'ya gidiyor! Masraflarını karşılayacak isimler dikkat çekti
Tanyeli tedavi için Küba'ya gidiyor! Masraflarını karşılayacak isimler dikkat çekti Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli’nin Türkiye’deki tedavi süresi sona erdi. Tanyeli’nin önümüzdeki günlerde tedavisine devam etmesi için Küba’ya gidecek. Masraflarını ise sanatçı arkadaşları karşılayacak.
19.10.2023 Magazin
Tanyeli kanser tedavisine Küba’da devam edecek!
Tanyeli kanser tedavisine Küba’da devam edecek! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli’nin Türkiye’deki tedavi süresi sona erdi. Tanyeli’nin önümüzdeki günlerde tedavisine devam etmesi için Küba’ya gideceği bildirildi.
14.10.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu!
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu! Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan ile ünlü oryantal Tanyeli, kanser tedavisi gördükleri hastanede bir araya geldi. İkili birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından da yayınladı.
11.10.2023 Magazin
Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan dua istedi
Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan dua istedi Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan, geçtiğimiz mart ayında dördüncü kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden 61 yaşındaki oyuncu, hastane odasından fotoğraf paylaştı.
7.10.2023 Magazin
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları! Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.
8.05.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Petek Dinçöz paylaştı! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan kayıtsız kalamadı...
Petek Dinçöz paylaştı! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan kayıtsız kalamadı... Şarkıcı Petek Dinçöz, 8 yıllık evliliğini 15 Mart'ta sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarına hız veren Dinçöz, Instagram hesabında yayınladığı son pozla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, dekolteli kıyafetiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Dinçöz'e ilk yorum Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan geldi.
30.05.2022 Magazin
Bahar Öztan'dan üzen haber geldi!
Bahar Öztan'dan üzen haber geldi! "Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli" olarak bilinen ünlü oyuncu Bahar Öztan'ın rahatsızlığı nüksetti. Daha önce 3 kez kanseri yenen Öztan, yeniden hastalıkla mücadele etmeye başladı
5.05.2022 Magazin
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var
Bahar Öztan: Bodrum'da 23 odalı otelim var Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına oyuncu Bahar Öztan konuk oldu. Bir döneme damga vuran usta oyuncu, hakkında merak edilenlerini anlattı.
2.07.2019 Magazin
Bahar Öztan: O ekibe güvenseydim, bugün yaşamıyordum
Bahar Öztan: O ekibe güvenseydim, bugün yaşamıyordum Bir dönem kanser tedavisi gören ve hastalığı iki kez geride bırakan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bahar Öztan, 2. Sayfa'nın konuğu oldu.
10.01.2019 Magazin
Yeşilçam efsanesi açıkladı! 11 Kasım'da...
Yeşilçam efsanesi açıkladı! 11 Kasım'da... Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle zorlu bir süreç geçiren Bahar Öztan bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında podyuma çıkacak
3.11.2018 Magazin
Bodrum’a Bahar geldi!
Bodrum’a Bahar geldi! Mücadele ettiği yumurtalık kanserini yenen Bahar Öztan, önceki gün Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği’nin (ERDODER), Bodrum’daki davetine katıldı.
20.07.2018 Magazin
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli ameliyat oldu
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli ameliyat oldu Uzun süre kanser tedavisi gören Bahar Öztan, hastalığının nüksetmesi üzerine yeniden ameliyat masasına yattı
17.04.2018 Magazin
Bahar Öztan hastaneye kaldırıldı!
Bahar Öztan hastaneye kaldırıldı! Yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle geçtiğimiz aylarda 11 saat süren zorlu bir ameliyat geçiren oyuncu Bahar Öztan, yeniden hastaneye kaldırıldı.
3.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Öztan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar öztan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.