Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!

Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!

3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden Kemal Sunal’ın, başrol oynadığı 1982 yapımı Doktor Civanım filminde kullandığı 1971 model sepetli motosiklet, Bodrum’da yaşayan oyuncu Bahar Öztan’la buluştu.

O GÜNLERE GERİ DÖNDÜ

Filmde kullanılan motosikleti Bodrum’a getiren Ali Dingil, Bodrum Belediye Meydanı'nda Öztan’a sürpriz yaptı. Orijinal haliyle duran motosikleti gören Öztan, duygusal anlar yaşadı. Motosiklete binmesinin ardından o günlere geri döndüğünü söyleyen Öztan’ın sağlık durumunun da iyi olduğu görüldü. Engin Ardan tarafından organize edilen buluşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle motosiklette Bahar Öztan’ı görenler bol bol fotoğraf çektirdi.

Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan, daha önce üç kez kanseri yenerek hayata tutunmuştu. Kolon kanseriyle mücadelesine yeniden başlayan Öztan yeniden tedavi görmeye başlamış ve kemoterapi uygulamasına geçilmişti. Kanserle mücadele eden Öztan’ın durumunun iyi olduğu da gözlendi. Bodrum Acıbadem Hastanesinde tedavisi süren Öztan’a 41 yıl sonra buluştuğu motosiklet ise moral oldu.

Haberin Devamı

 

"HATIRALAR GÖZÜMDE CANLANDI"

Öztan, geçmiş günlere döndüğünü söyleyerek “Allah nasip etti, yıllar sonra tekrardan bu motosiklete binmeyi. Çok kıymetli bir filmdi çok kıymetli arkadaşlarımızla birlikte oynamıştık. Hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşayanlara ise selamlarımı iletiyorum. Yıllar önce Kemal Sunal önde oturuyordu, ben de arkasında ona sarılmıştım. Çok güzel bir filmdi halen halkımız çok seviyor, izliyor ve gülebiliyor. Motosikleti görünce hatıralar gözümde canlandı. Bir arkadaşımız almış bunu değerlendirmiş. Motosiklete bakmış ve bu günlere kadar getirmiş. Çok kıymetli bir motosiklet, halkımızda o dönemden kalan her şeyi çok sever” ifadelerini kullandı.

BAHAR ÖZTAN'IN SAĞLIK DURUMU

Kanserle mücadele ettiğini söyleyen usta oyuncu, “Daha tedavim bitmedi. Şu anda tedavim devam ettiği için bone takıyorum. Perukla gezmekte istemediğim için bone takarak çıktım. Hiçbir zaman hastalığımı gizlemedim. Sekiz yıldır mücadele ediyorum. Aralıklarla çok az iyi oluyorum ve daha sonra tekrardan başlıyor. Bu sefer tamamen bay bay diyeceğiz kansere. Bunu da yeneceğim bu da geçecek. Bir oğlum var onun için yenmem lazım. İlk tedavim İstanbul’da başlamıştı. İlk tedaviyi Gökhan hocamdan almıştım. Şimdi Bodrum’da yaşadığım için burada tedavi görüyorum. Bu hafta tekrar tahlillere bakılacak. Çıkacak tahlil sonuçlarına bağlı İstanbul’a tekrar gidebilirim. Belki de bir ameliyat olabilir. Şu anda nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. Şu anda kemoterapinin yarısındayım. Altı kemoterapim daha var” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Organizasyonu yapan Engin Arda ise motorun asıl sahibinin Bahar Öztan olduğunu dile getirerek, “Bu motosikletin satışı sonucunda tüm gelirleri depremzede ailelere bağışlanacak. Bahar hanımla motosikleti buluşturmak çok güzel bir duygu” dedi.

 

Öte yandan Bahar Öztan’ın oğlu Yiğit’de annesiyle beraber motosikleti inceleyip bol bol fotoğraf çektirdiler.