Muhtaç

Muhtaç

Son dakika muhtaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhtaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhtaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhtaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhtaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.444 muhtaç haberi bulunmuştur. Tüm muhtaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek?
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek? Bayramdan önce SED yardımı yatacak mı, SED yardımı ne zaman hesaplara yatar? Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı (SED) ile ilgili aramalar bayramın yaklaşmasıyla birlikte arttı. Yardıma muhtaç bireylere ödenen SED’in hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kurucaşile teşkilatı tarafından Çok Programlı Lisesi'nin spor salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Tunç, burada AK Parti Kurucaşile Belediye Başkanı Hulusi Sayın ve partililer tarafından karşılandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi?
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi? Ramazan ayının önemli meselesi zekat ve fitre, 2024 yılında da müslümanların gündemindeki yerini aldı. Zengin müslümanların mallarının bir kısmını fakirlere vermesi anlmaına gelen zekat, hem veren de hem de alanda bazı özellik ve şartlar oluşması lazım gelir. Peki kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe fitre verilir mi?
18.03.2024 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Mart 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mart 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Mart 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mart 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 16 Mart 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mart ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 16 Mart evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 16 Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
16.03.2024 Magazin
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı yatan iller 2024 Mart listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı hangi illere yattı?
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı yatan iller 2024 Mart listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı hangi illere yattı? Evde bakım maaşı yatan iller 15 Mart 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mart ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Mart evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 15 Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
15.03.2024 Ekonomi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı neden yatmadı Şubat 2024? Evde bakım aylığı yattı mı?
15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı neden yatmadı Şubat 2024? Evde bakım aylığı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 15 Şubat 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar şubat ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Şubat evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 15 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
15.02.2024 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller Şubat 2024 | 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller liste: Evde bakım maaşı yattı mı? Telefon numarası ile evde bakım maaşı sorgulama
Evde bakım maaşı yatan iller Şubat 2024 | 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller liste: Evde bakım maaşı yattı mı? Telefon numarası ile evde bakım maaşı sorgulama Evde bakım maaşı yatan iller 14 Şubat 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar şubat ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Şubat evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 14 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
14.02.2024 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller: 13 Şubat evde bakım maaşı yattı mı, şubat ayı evde bakım aylığı hangi illere yattı? 13 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste
Evde bakım maaşı yatan iller: 13 Şubat evde bakım maaşı yattı mı, şubat ayı evde bakım aylığı hangi illere yattı? 13 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste Evde bakım maaşı yatan iller 13 Şubat 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar şubat ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 13 Şubat evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 13 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
13.02.2024 Ekonomi
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor'
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor' Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.
12.02.2024 Gündem
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek?
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek, eğitim materyali yardımı teslim edilebilir ne anlama geliyor? Sorusunun yanıtı için aramalar arttı. Eğitim Materyali Yardımı, muhtaç ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla devlet tarafından sağlanan bir yardımdır. Okul kıyafeti, kırtasiye malzemeleri gibi temel eğitim ihtiyaçları bu yardımı kapsıyor. Birçok kişi Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan eğitim materyali yardımının teslim edilebileceğini belirten yazının, 'teslim edildi' şekline dönmesinin ardından e devlette teslim edilebilir ne demek, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
7.02.2024 Dini Bilgiler
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anneler çok önemlilerdir ve İslam dininde de önemlerini anlatan birçok hadisi şerif vardır. Cennet, annelerin ayakları altındadır ve onlara iyi davranmak oldukça önemlidir.
1.02.2024 Dini Bilgiler
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
İhlas Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da İhlas Ne Anlama Gelir?
İhlas Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İslam'da İhlas Ne Anlama Gelir? En önemli dini terimlerin arasında yer alan ihlas, hulus kelimesinden türetilmiştir. Hulus, sözlerinde ve davranışlarında samimi olmak, riyadan uzak durmak ve yapmacıklıktan kaçınmak demektir. İhlas kelimesi ise daha çok fıkıh ve kelam ilmimde terim anlamıyla kullanılmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bimaristan Nedir? Bimarhane Ne Demek, Nereye Denir?
Bimaristan Nedir? Bimarhane Ne Demek, Nereye Denir? Bimaristan veya bimarhane İslam dünyasında hastane anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bimaristan kelimesi yerine maristan veya darüşşifa şeklinde bir kullanımın da söz konusu olabileceğinin söylenmesi mümkün olmaktadır. Bimaristan kelimesi için ise genel olarak İslam dünyasındaki hastanelere verilen genel ad şeklinde bir tanımlama yapılması söz konusu olmaktadır. Bimarhane kelimesinin aynı zamanda tımarhane kelimesiyle aynı manaya gelecek şekilde kullanıldığının söylenmesi de mümkün olmaktadır.
23.01.2024 Eğitim
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bakan Göktaş fon kapsamında sağlanacak kredi imkanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru süreci çalışmalarını ve hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak” dedi.
17.01.2024 Gündem
Rüyada Tül Perde Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tül Perde Asmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Tül Perde Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tül Perde Asmak Nasıl Yorumlanır? Sıkıntılı bir sürece girmek üzerinden rüyada tül perde görmek ifade edilir. Özellikle bu duruma maddi ya da manevi şekilde öne çıkabilir. Kişinin çok sevdiği biri ya da birilerinin bazı zararlar görebileceği yönünde delalet eder. Buna karşı rüya sahibinin bu insanlara destek olacağı yönünde rivayet edilir. Aynı zamanda rüyada tül perde görmek ya da asmak güzel ve müjdeli haberler şeklinde rivayet edilir.
16.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Muhtaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhtaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.