Muharrem

Muharrem

Son dakika muharrem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muharrem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muharrem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muharrem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muharrem gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.101 muharrem haberi bulunmuştur. Tüm muharrem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşure Günü 2024 yılında ne zaman? Aşure Günü hangi ayda?
Aşure Günü 2024 yılında ne zaman? Aşure Günü hangi ayda? Aşure Günü bilindiği gibi Muharrem Ayı'nın 10'uncu gününde kutlanıyor. Birçok olayın yaşandığı Aşure Günü'nde İslam aleminde oruç da tutuluyor. Peki aşure günü ne zaman? 2024 aşure günü hangi ayda?
26.04.2024 Gündem
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı Türkiye'nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin'in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi.
17.04.2024 Ekonomi
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı!
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı! Ramazan Bayramı namıdiğer Şeker Bayramı en çok çocukları sevindiriyor. Bayram harçlıkları alındı, çeşit çeşit şeker ve çikolatalar toplantı. Ağızlar tatlanırken, uzmanı yüksek miktarda şeker tüketimine dikkat çekti. Kardiyoloji Uzman Dr. Muharrem Arslandağ, “Çocuklarda kalp çarpıntısı, yetişkinlerde olduğu gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkar” dedi ve şeker ve kafein tüketimine karşı aileleri uyardı.
12.04.2024 Yaşam
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Gündem
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları Çanakkale yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Çanakkale iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Çanakkale aday listesi
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük Turkcell Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Karagümrük Kadın Futbol Kulübü’nü konuk ediyor.
16.02.2024 Adana
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz!
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz! Bursa'da kötü koku ihbarı sonrası 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Bu sırada Merda Aydınoğlu (60), "Her şeyimi alıyorsunuz, eşyalarımı kamyondan çıkarın" diyerek ekiplere tepki gösterip, kamyonun peşinden gitti.
7.02.2024 Gündem
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak
Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı evinde ağırlayacak Adana İdmanyurdu, Antalya Döşemealtı’nı konuk ediyor Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, 1207 Antalya Döşemealtı Bld. Kadın Futbol Kulübü’nü evinde ağırlayacak
2.02.2024 Adana
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi sahasında 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nü 3-2 mağlup eden Yiğidolar tur atladı.
18.01.2024 Gündem
Artvin'de, tünel içerisinde 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Artvin'de, tünel içerisinde 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı Artvin'in Yusufeli ilçesinde, tünel içerisinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
6.01.2024 Gündem
1 Ocak oruç tutulur mu? Yılın ilk günü oruç tutmak: Oruç tutulması yasak olan günler hangileridir?
1 Ocak oruç tutulur mu? Yılın ilk günü oruç tutmak: Oruç tutulması yasak olan günler hangileridir? Oruç tutma zamanı tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar, güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. Yılın ilk günü olan 1 Ocak’ta oruç tutmak isteyen vatandaşlar 1 Ocak oruç tutulur mu? Sorusuna yanıt aranıyor.
31.12.2023 Gündem
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim Afyonkarahisar'da boşanma aşamasında olduğu Hava Nur Şenol Taşkın (24) ile eşinin babası, annesi ve anneannesini pompalı tüfekle ateş edip öldüren Mert Muharrem Taşkın'ın (25) ifadesi ortaya çıktı. Taşkın, konuşmaya gittiği evde, eşinin ailesinin aracının camlarını yumruklaması üzerine pompalı tüfekle ateş açtığını söyledi.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmed Zahid Kotku'nın kızı Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı.
14.11.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muharrem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muharrem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.