Kasapoğlu

Kasapoğlu

Son dakika Kasapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kasapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kasapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.212 kasapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm kasapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacak
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacakÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, "15 Temmuz; istikbalimiz için teröre, darbecilere, emperyalistlere, geleceğimize pranga vurmak isteyenlere karşı söylediğimiz söz, sıktığımız yumruk, vatan evlatlarının omzunda yükselen şanlı bir zaferdir" dedi.
15.07.2024Gündem
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyanın en güçlü savunma örgütünün üyeleri olarak bizler, en acil küresel sorunlardan biri olan Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz. İsrail'in katliamları durdurulmalı ve daha fazla kan dökülmesi engellenmelidir.” dedi.
9.07.2024Gündem
Kasapoğlu milli maçı İzmirlilerle birlikte izledi
Kasapoğlu milli maçı İzmirlilerle birlikte izlediAK Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Türkiye ile Portekiz arasında oynanan karşılaşmayı İzmirlilerle birlikte izledi.
23.06.2024Şampiy10
Mehmet Kasapoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Mehmet Kasapoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.
15.06.2024Gündem
Dr. Kasapoğlu: Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıyla
Dr. Kasapoğlu: Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıylaAK Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu İsrail'in Filistin'deki zulmüne kimseye aldırmadan devam ettiğini belirterek, "İsrail, insanlara sıcak yemek dağıtmak için yola çıkan ve çoğu Batılı gönüllülerden oluşan World Central Kitchen ekibini bile acımadan katletti. Bu süreçte yaşanan hiçbir detayı unutmayacağız. İsrail’in gerçekleştirdiği bu zulmü her daim hatırlayacağız. Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıyla, özgür Filistin devletiyle bir ve beraber olmaya devam edecek." dedi.
12.06.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağız
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversiteli gençlerle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde “Gençlik, Siyaset ve Gelecek” konulu söyleşi gerçekleştirdi.
31.05.2024Şampiy10
Kasapoğlu: 27 Mayıs darbesi, Türkiye'de bir kara delik
Kasapoğlu: 27 Mayıs darbesi, Türkiye'de bir kara delikÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu 27 Mayıs darbesi ile ilgili bir açıklama yaptı.
27.05.2024Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok gençÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucuSpora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023Gündem
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: ÇözeceğizAK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki ulaşım greviyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kasapoğlu, "Bu tablonun sorumlusu, ideolojik konfor alanından çıkmayan ve İzmir için hiçbir B planı olmayan sınıfta kalmış Belediyecilik anlayışıdır. Yazık! Çözeceğiz…" ifadelerini kullandı.
31.07.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023Galatasaray
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruzGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçının ardından bir fotoğraf paylaştı.
11.06.2023Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devrettiYeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023Şampiy10
Spor Bakanı Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrik
Spor Bakanı Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrikGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ı tebrik etti.
30.05.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandıGençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki Atatürk Lisesi'nde oyunu kullandı.
28.05.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecekGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Depremzede öğrencilerin yurtlarda öncelikli olacağını söyleyen Kasapoğlu "Bu hafta cumhurbaşkanımız ilan etti, depremzede öğrenciler, evi iş yeri hasarlı olan öğrenciler yurtlarımızda öncelikli olarak kalacak. Başvuru sürecinde onlardan başka kıstas istemeyeceğiz. Kredisi olanı bursa çeviriyoruz" ifadelerini kullandı
26.05.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecek
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecekGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerine ilişkin Bakan Kasapoğlu, " Milletimizin gündeminde istikrar var ve müthiş bir Erdoğan sevgisi var. Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset yapanlara, masaya bir güven yok. 28 Mayıs'ta milletimiz daha da güçlü bir mesaj verecektir" dedi. "Yurtlar gerektiğinde öğrencilerin gerektiğinde afetzedelerin emrinde" diyen Bakan Kasapoğlu, "Bu yıl yeni yurtlar açacağız. Yurtlar sığınaklı, güvenli bir liman. İnanır mısınız, tatil olduğunda yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerimiz var" ifadelerini kullandı.
25.05.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğizGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli kadınlarla bir araya geldiği, 'Kadın Sivil Toplum Kuruluşları, Kooperatifler ve Muhtarlar Toplantısı'nda, "Sporuyla, siyasetiyle, sanatı ve iş dünyasıyla kadının rolünü, misyonunu birlikte artıracağız, birlikte güçlendireceğiz. Son 21 yıllık çabamız, bu anlamdaki liderimizin ortaya koyduğu performans, bizim en büyük referansımızdır" dedi.
23.05.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttıGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.