Msb Açıklama

Msb Açıklama

Son dakika msb açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan msb açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını msb açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Msb Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan msb açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 msb açıklama haberi bulunmuştur. Tüm msb açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB açıkladı! 8 PKK/YPG’li terörist kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı! 8 PKK/YPG’li terörist kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı: Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Bölgeye sızmak amacıyla tünel kazdığı İHA'lar ile tespit edilen 8 PKK/YPG’li terörist, ateş destek vasıtaları ile kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi.
18.11.2020 Gündem
Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 3 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 3 terörist etkisiz hale getirildi Huzur ve güven ortamını bozmak üzere Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
5.10.2020 Gündem
MSB: Tel Abyad'daki patlamada 2 çocuk hayatını kaybetti
MSB: Tel Abyad'daki patlamada 2 çocuk hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanlığı, Tel Abyad'ın Hafiyah köyünde, terör örgütü PKK/YPG'nin sivillerin kullandığı patika yola tuzakladığı mayının patlaması sonucu 2 çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi.
2.08.2020 Gündem
3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi
3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi MSB: "Hakkâri'nin Dağbaşı bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hale getirildi."
26.06.2020 Gündem
MSB açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
5.05.2020 Gündem
MSB az önce paylaştı! Hepsi ele geçirildi...
MSB az önce paylaştı! Hepsi ele geçirildi... Milli Savunma Bakanlığı, Şemdinli'de yasa dışı geçiş teşebbüsüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 adet pompalı tüfek, 17 adet kuru sıkı tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirildi
1.05.2020 Gündem
MSB açıkladı: 4 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: 4 terörist etkisiz hale getirildi MSB: Huzur ve güvenliğin teminatı Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristi başarılı bir operasyon ile etkisiz hale getirildi.
30.04.2020 Gündem
Hainlere büyük darbe! 20 terörist etkisiz hale getirildi
Hainlere büyük darbe! 20 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik sızma girişimi Kahraman Komandolarımız tarafından önlendi. 20 PKK/YPG’li terörist başarılı bir operasyon ile amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirildi." denildi.
25.04.2020 Gündem
MSB açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak/Silopi'de İl Jandarma Komutanlığınca tespit edilen 2 PKK'lı terörist, Hava Kuvvetleri Komutanlığının düzenlediği hava harekâtıyla etkisiz hale getirilmişti. Son dakika açıklamasına göre Irak'ın kuzeyi Kandil’de keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 4 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.
15.04.2020 Gündem
MSB açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığından, Fırat Kalkanı bölgesinde 1, Zeytin Dalı bölgesinde 3 ve Barış Pınarı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.04.2020 Gündem
MSB'den flaş açıklama: Alımlar ertelendi!
MSB'den flaş açıklama: Alımlar ertelendi! Milli Savunma Bakanlığı, corona virüs tedbirleri kapsamında dış kaynaktan muvazzaf astsubay temini ve sözleşmeli er temin faaliyetlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
6.04.2020 Gündem
Askeri hudut geçiş ve ikmal kapılarında sağlık kontrolü devam ediyor
Askeri hudut geçiş ve ikmal kapılarında sağlık kontrolü devam ediyor Milli Savunma Bakanlığı, corona virüs ile mücadele kapsamında askerî hudut geçiş ve ikmal kapılarında görevli personelin sağlık kontrollerinin devam ettiğini açıkladı.
6.04.2020 Gündem
İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu
İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonların detaylarını paylaştı.
23.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Gara ve Metina'ya hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Gara ve Metina'ya hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.
7.04.2024 Gündem
Hakurk bölgesine operasyon: 5 terörist etkisiz hale getirildi
Hakurk bölgesine operasyon: 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristinde hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
1.04.2024 Gündem
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu Konya'da askeri eğitim uçağı düştü. Pilot uçaktan atlayarak kurtuldu. Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personel ise şehit oldu.
14.03.2024 Gündem
MSB: 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'de tespit edilen 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi'nde onay süreci tamamlanan Türkiye'ye F-16 savaş uçağı tedariki ve modernizasyonuna ilişkin takvimin bu yılın haziran-temmuz aylarında yürürlüğe girmesinin beklendiğini aktardı.
15.02.2024 Gündem
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi’ne sunulan ve Türkiye’ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili "Kongredeki sessizlik süreci devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmemektedir” dedi.
8.02.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirdiğini bildirdi.
7.02.2024 Gündem
MSB'den Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili açıklama!
MSB'den Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili açıklama! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili, "Ülkemizin güvenlik birimleriyle koordinasyon içerisinde, terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
6.02.2024 Gündem
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay Pendik’te yaşayan genç avukat, boşanma aşamasındaki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi basarak aile üyelerini darp etti.
4.01.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Msb Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki msb açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.