Modellik

Modellik

Son dakika modellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 911 modellik haberi bulunmuştur. Tüm modellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı Simge Ünal, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'da tek başına alışveriş turuna çıktı
12.11.2023 Magazin
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti.
21.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için seksi erkek modeller kiraladığını anlattı.
15.09.2023 Gündem
Bağcılar'da rezidansın balkonundan ateş eden model kadın yakalandı
Bağcılar'da rezidansın balkonundan ateş eden model kadın yakalandı Bağcılar'da bulunan rezidansta oturan kadın model eline aldığı silahla balkondan ateş açtı. O anları sosyal medyasından paylaşan model Rana A. yakalanırken silahın kurusıkı olduğu tespit edildi.
12.08.2023 Yaşam
Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sandra Bullock'un 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bryan Randall hayatını kaybetti. Bryan Randall’ın ölüm haberi sonrası hakkındaki aramalar arttı. Peki, Sandra Bullock'un sevgilisi Bryan Randall kimdir? Bryan Randall neden öldü, hastalığı neydi?
8.08.2023 Magazin
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti!
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Zeynep Demirel son olarak plaj pozlarını paylaştı, takipçilerinden yorum ve beğeni aldı.
4.07.2023 Magazin
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı!
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı! Kanye West ile boşanmasıyla ünlenen Kim Kardashian, servetine servet katmaya devam ederken asla mola vermiyor. Kardashian kendi markası için modellik yaparken sınırları zorluyor. Ünlü yıldız son olarak yeni koleksiyonunu ilginç fotoğraf çekimiyle tanıttı.
27.06.2023 Magazin
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim? Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu, Manchester City ile Inter arasında oynanacak maç ile İlkay Gündoğan araştırılmaya başlandı. Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan Futbola SV Gelsenkirchen-Hessler 06'in altyapısında başladı. 2016-17 sezonu başında 25 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'tan Manchester City'ye transfer oldu. Peki, İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
10.06.2023 Şampiy10
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken 27 yaşındaki güzel, son olarak katıldığı bir lansman çıkışında objektiflere takıldı. Beyazlara bürünen Kendall Jenner, mini eteğinin azizliğine uğradı.
10.06.2023 Magazin
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Şebnem Schaefer sezonu açtı!
Şebnem Schaefer sezonu açtı! Modellik yapmaya çok erken yaşlarda başlayan, bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan Şebnem Schaefer (39), Antalya'da denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.
26.04.2023 Magazin
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi Astro grubunun üyesi olan K-pop yıldızı Moon Bin, 25 yaşında hayatını kaybetti. Güney Kore polisinin açıklamasına göre, genç sanatçının intihar ettiği anlaşılıyor. Moon Bin'in ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi yapılacak.
20.04.2023 Magazin
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Özgür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde Nisa'nın yeni partneri olan Şef Özgür karakterini Yılmaz Kunt canlandırıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
İstanbul'da Brezilyalı modele silahlı saldırı! 'Kargonuz var' yalanı ile dışarı çağırmış
İstanbul'da Brezilyalı modele silahlı saldırı! 'Kargonuz var' yalanı ile dışarı çağırmış İstanbul Kağıthane'de kargo teslimatı yapma bahanesiyle iletişim kuran şüpheli, iş yerinin önünde buluştuğu Brezilyalı model Diogo Da Silva Joaquım'a silahlı saldırıda bulundu. Brezilyalı model bacağından ve kolundan yaralanırken, şüpheli kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırı ile ilgili konuşan Brezilyalı model, "Türkiye'de böyle bir şey yaşadığım için şaşkınım" dedi.
23.03.2023 Yaşam
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son!
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son! Büyük beden modellerden Ashley Graham moda dünyasında kalıpları yıkan bir isim. Ünlü model özel hayatını sergilemekten de kaçınmıyor. Üç tane çocuğu olan Graham aile sırrını açıkladı. İşte detaylar...
19.03.2023 Magazin
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Magazin
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı! Serdar Ortaç'la olaylı bir boşanma geçiren ve 'nafaka' haberleriyle magazin gündeminde kalan Chloe Loughnan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzelliği ve fit hali ile dikkat çeken İrlandalı modelin tatil pozlarına beğeni yağdı.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Modellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.