Gazete Vatan Logo
Magazin 25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi

25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi

Astro grubunun üyesi olan K-pop yıldızı Moon Bin, 25 yaşında hayatını kaybetti. Güney Kore polisinin açıklamasına göre, genç sanatçının intihar ettiği anlaşılıyor. Moon Bin'in ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi yapılacak.

25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi

K-pop yıldızı Moon Bin (25), evinde ölü bulunduğu. Sanatçının menajeri, Güney Kore'nin başkenti Seul'deki bir dairede gece yarısı Moon Bin'i tepkisiz bir şekilde buldu.

Seul polisi, 25 yaşındaki sanatçının canına kıymış gibi göründüğünü ancak ölüm nedeninin otopsi sonucu ortaya çıkacağını belirtti.

"GÖKYÜZÜNDE BİR YILDIZ OLDU"

Moonbin'in ölümünün ardından Astro'nun plak şirketi Fantagio Music, "19 Nisan'da Astro üyesi Moon Bin aniden aramızdan ayrıldı ve gökyüzünde bir yıldız oldu. Sevgili evlatlarını ve kardeşlerini kaybeden acılı ailelerinin kederiyle kıyaslanamayacak olsa da, uzun süredir bizimle birlikte olan Astro üyeleri, Fantagio sanatçı dostlarımız ve yöneticilerimiz büyük bir üzüntü ve şok içinde merhumun yasını tutuyor. Moon Bin'i destekleyen ve ona cömert sevgilerini gönderen hayranlarına bu ani haberi vermek çok üzücü" açıklamasını yaptı.

MOONBIN KİMDİR?

1998 yılında Chungbuk Eyaleti'nde doğan Moon Bin, 2016 yılında altı üyeli K-pop grubu Astro'ya katıldı. Öncesinde ise oyunculuk ve modellik yaptı. Moon Bin ayrıca Moon Bin & Sanha adlı bir alt grubuyla da performans sergiledi.

Haberin Devamı

Sanatçının kız kardeşi Moon Sua da bir K-pop üyesi, Billie grubunda şarkı söylüyor.